Şimdi Ara

Mezun Dershane Önerisi ve Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem dershane gitmemi ve özel ders almamı istiyorlar. Ama öyle yapınca vücüdüm acaip yoruluyor eve gelince ders çalışamıyorum. Evde günlük 4-5 saat ders çalışıyorum. Matematik,Edebiyat,Tarih,Coğrafya işlediğim konularda çoğunu yapabiliyorum, Fizik %70 , Biyoloji %50 yapabiliyorum kimya daha bakmadım Sizce dershane ve özel ders almamak mantıksız mı ?

• kardeşim merak ettim de benim ailem de tam tersi geçen yıl dershane özel ders her boku aldığım için bu yıl keseyi sıkıyorlar. ben de belediyenin açtığı bir dershan evar burda oraya yazıldım da sınavı 20 eylülde herhalde eylülün son haftası başlayacak.siz başladınız mı dershanede

Orijinalden alıntı: flygnc

kardeşim merak ettim de benim ailem de tam tersi geçen yıl dershane özel ders her boku aldığım için bu yıl keseyi sıkıyorlar. ben de belediyenin açtığı bir dershan evar burda oraya yazıldım da sınavı 20 eylülde herhalde eylülün son haftası başlayacak.siz başladınız mı dershanede

20 eylülde başlıyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.