Şimdi Ara

Mezun Çalışma,Strateji,Kaynak Önerisi(Hedef TM3-10K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mezuna kalacağım kesinleşti.bu sene lys3 ve lys4'e girdim.Sonuçlar pek parlak değil.Hedefim TM3'te ilk 10K''ya girmek.Psikoloji istiyorum.Almayı düşündüğüm ve elimde mevcut kaynakları aşağıya yazdım.

YGS TÜRKÇE
    KONU ANLATIMI
    Fem Simetri YGS TÜRKÇE(bende mevcut bu kitap),Harun Ardıç videoları
    SORU BANKALARI
    Güvender YGS Türkçe
    Birey YGS-LYS Türkçe S.B
    Karekök YGS Türkçe S.B

Sizce Türkçe Simetriden çalışılır mı?

YGS MAT
    Öğrencilik hayatımda en çok sıkıntı çektiğim dersler Sayısallar olmuştur.Mat'ı düzeltmem lazım.
    KONU ANLATIMI
    Doğan Ulu DVD'leri,Şenol hoca;MatAkademi videoları,Güvender %100 mat(3 kitaplık set)

Soru Bankaları:Fem ilk adım mat s.b,Fem Mat-1 konu özetli,Birey-B YGS-LYS Matematik S.B,Karekök YGS Mat S.B

YGS GEO
    Konu Anlatımı::Karekök Geo-0-Videolu anlatımı iyi olan bir hoca lazım.Tavsiye ederseniz?
    Soru Bankaları:Birey-B YGS-LYS Geo S.B,Karekök YGS Geo S.B

YGS TARİH
    Konu Anlatımı::Fem Simetri YGS-TARİH -Videolu anlatımı iyi olan bir hoca lazım.Tavsiye ederseniz?
    Soru Bankaları:Fem YGS Tarih S.B,Başka bir soru bankası tavsiye ederseniz

YGS COĞRAFYA
    Konu Anlatımı::Simetri iyi olur mu?-Videolu anlatımı iyi olan bir hoca lazım.Tavsiye ederseniz?
    Soru BankalarıKarekök alacağım.Bir de basit bir s.b tavsiye ederseniz.

LYS MAT-2
    Konu Anlatımı::Tavsiyelere ihtiyacım var.En basitten giden video ve k.a kitabı lazım
    Soru Bankaları:Fem ilk adım mat s.b mat2,Fem Lys Mat S.B,Birey-B YGS-LYS Matematik S.B,Karekök LYS Mat S.B

LYS GEO
    Konu Anlatımı::Karekök Geo-0-Videolu anlatımı iyi olan bir hoca lazım.Tavsiye ederseniz?
    Soru Bankaları:Birey-B YGS-LYS Geo S.B,Karekök LYS Geo S.B

LYS EDEBİYAT
    Konu Anlatımı::Limit el kitabı diyende var Güvender al özet çıkar diyende kafam karışık
    Soru Bankaları:Fem LYS edb S.B ,Karekök LYS edb s.b ,Palme LyS edb s.b

LYS COĞRAFYA
    Konu Anlatımı::Simetri iyi olur mu?Başka bir kitap veya bildiğiniz bir video tavsiye ederseniz
    Soru Bankaları:Karekök LYS Coğ S.B.Birey LYS Coğ S.B

Bir de izleyeceğim strateji hakkında sizlere danışacağım.

Yazın Türkçe Mat çalışmayı düşünüyorum.Eylülden sonra YGS Sosyali,MAT2 ve hafiften edb başlamayı düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 24 Haziran 2014; 21:09:25 >

• Bende psikoloji istiyorum, takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikedikedi -- 24 Haziran 2014; 21:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeleriniz benim için önemli... up beyler...
  • Bende 12. Sınıfa geçtim. Benımde hedef aynı. Ve matematik aynı sekilde eksik. Okullar acilana kadar ygs mat bitirip hergün bir test türkçeden paragraf yapıyorum. Okuk acılımadanda mat ile beraber ygs cografya ve tarıh planlıyorum okul acılıncada hemen lys baslıcam. hepimize kolay gelsin umarim istedigimiz yerleri kazaniriz

• Lys Edebiyat İçin Güvender alıp özet çıkarsam olur mu ki?.Bu OSYM'nin işi belli olmaz
  • Bende de lys ed kitabi var ama edebiyaga ciddi baslayinca bir tane de cep kitabi alip otobuste falan bakmayi dusunuyorum not çıkarmaya ek olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.