Şimdi Ara

Mezun birinin hazırlık okuması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene inşallah gidiyorum üniversiteye ama gideceğim üniversitenin hazırlığı var.Bana extradan 1 yıl daha kayıp gibi geliyor sizce ne yapmalı mıyım? Hazırlığa rağmen gitmeli miyim yoksa aynı bölümü hazırlığı olmayan başka bir üniversite de mi okumalıyım?
    Not: İngilizcem iyi değil.

• Neden kayıp diyorsun 1 sene boyunca ingilizce eğitim görüceksin ücretsiz iyice ingilizce temelin oturmuş olucak çevren olucak ve diğer insanlardan farkın olucak diğer ingilizce kursları üniversite kadar iyi eğitim veriyor mu bilmiyorum ama ben hazırlık sayesinde erasmusa gideceğim eğer ingilizce bilmiyorsan mutlaka hazırlık okumanı tavsiye ederim
  • General00 kullanıcısına yanıt
    Aslında mantıklı ama beni düşündüren ben 1. Sınıf olacakken yaşıtlarımın 3. Sınıf olmasıydı ama acale etmeye gerek yok heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mezuna kalıp kazandım üniversitemi. Hazırlık da okudum. Hazırlığın katkısı büyük tabi sen de çalışırsan. Ayrıca üniversite ortamına alışmanı sağlıyor. Ağır ders yok, sadece İngilizce. Yaşım geçti diye düşünme. Ben 2. sınıfa geçeceğim şimdi ama lise arkadaşlarımın son senesi olacak. Dert etme, istediğin yerde olmaya bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forbearing F kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
  • Mezun+2 sene hazirlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    Taktir ediyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de mezun+hazırlık okudum. şuan 3.sınıftayım. yaşıtlarım bu sene mezun oldu. şahsen ben hazırlık okuduğum için pişman değilim.
  • yalnız hazırlıkta dikkatli davranman gerekiyor kur şeklinde 1 senede bitirmen için devamsızlıklara ve writing,reading,vocabulary çok iyi öğrenmen gerekiyor.
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten yatmak yok hazırlık diyipte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.