Şimdi Ara

Mezun arkadaşlar bir bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben özel fen lisesinden mezun ama son senesinde hiç çalışmamış ve doğal olarak mezuna kalmış biriyim. Bu sene dershaneye yazıldım 20 tane grup var ama yazın da biraz çalışmama rağmen 3.grupta başladım hedefler büyük moralim çok bozuldu ne yapmalıyım bu saatten sonra derece falan gelirmi acaba yardımcı olursanız sevinirim.

• Bende fen lisesi ayarında bi okuldan mezun oldum son sene kitap açmayarak mezun kaldım. Bu sene senin diyişinle 5. Gruptan başladım yavaş yavaş çıkarak derece sayılmasada iy bir sıralamayla kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahattır... -- 16 Eylül 2018; 16:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahattır... R kullanıcısına yanıt
    hocam kaç gruptan 5.de başlayıp sorması ayıp kaç bine çektin sıralamayı ?
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    14 grup vardı. 100k dan 10 k yaptım sınav sıralamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahattır... -- 16 Eylül 2018; 16:21:53 >
  • Rahattır... R kullanıcısına yanıt
    Dostum tebrik ederim seni 10k gayet güzel bir sıralama bende İnşallah çekerim biraz umutsuzluğa kapıldımda birde sen sayıldan çektin demi ?
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet sayısal. Yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahattır... -- 16 Eylül 2018; 16:28:48 >
  • Benim zamanımda 3 tane grup vardı a,b,c diye a sınıfındakiler 480 üstü puanda b 470 üstü c 450ye kadar düşüyordu. Ben b grubuna 8. girdim.Bu arada teoga girmiştim.Öyle yani 12.sınıfa doğru son sınıfa bile düştüm yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum o 20 grubun 10-12 tanesini sayma zaten esas iş ilk 5-6 grupta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİYONER

quote:

Orijinalden alıntı: aptal uzaylı

Benim zamanımda 3 tane grup vardı a,b,c diye a sınıfındakiler 480 üstü puanda b 470 üstü c 450ye kadar düşüyordu. Ben b grubuna 8. girdim.Bu arada teoga girmiştim.Öyle yani 12.sınıfa doğru son sınıfa bile düştüm yani.

Reis seni cok yipratmislar haci sizin dershane de baya büyük 20 sinif var bizimii 5 sinif var

En iyisi böylesi. Ufak dershanelere gideceksin. Bizde de 5-6 tane sınıf var.
    Hocalar da iyiyse sıkıntı yok
    Mezun musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an agony

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aptal uzaylı

Benim zamanımda 3 tane grup vardı a,b,c diye a sınıfındakiler 480 üstü puanda b 470 üstü c 450ye kadar düşüyordu. Ben b grubuna 8. girdim.Bu arada teoga girmiştim.Öyle yani 12.sınıfa doğru son sınıfa bile düştüm yani.

Reis seni cok yipratmislar haci sizin dershane de baya büyük 20 sinif var bizimii 5 sinif var

En iyisi böylesi. Ufak dershanelere gideceksin. Bizde de 5-6 tane sınıf var.
    Hocalar da iyiyse sıkıntı yok
    Mezun musun

Yok haci ben 12 yim ama aöle gectim mezun sayilirim.

soru cozdurme konusunda avantaj var en azindan yigilma yok

Aynen öyle knk, büyük dershanelerde zaman çok boşa geçiyor.

Ben mezunum, dersane bana çok güzel şeyler ayarladı.
    Kurumsal yer olsa kim s..ne takmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim hiç takma kimseyi ve yaptıklarını. Dersanede derece grubu olmasada fen liselilerin girdiği bir mezun sınıfındaydım. İlk 10 a giremiyordum dersane sınavlarında. 3.lük ile bitirdim. İş sende bitiyor. Motivasyonunu koruyarak devam etmelisin. Hocalarında alanlarında iyi ise halledebilirsin.

2017

Ygs2 130k

Mf3. 81k

2018

Tyt 25k

Ayt 13.3k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.