Şimdi Ara

Mezhep farklılıkları var diye sevgilisinden ayrılan oldumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ayrılanın aklına şaşarım
  • Ben ayrildim, ama o isin birazda bahanesiydi:)
  • var ohoo çok var. forumda da vardı. çift alevi ve hristiyandı sanırım
  • Tek yol İslâm.Mezhep,tarikat v.s neymiş.
  • ara sıra kuran okuyun,
    dinimizde mezhep diye bir şey yok, din için bile ayrılınmaz arkadaşlar, herkes kendi dininin geregini yapar, anlayış olacak, sevgi olacak, saygı olacak, islamda bunlar yokmu yapmayın azıcık araştırınız.
  • Banane onun inancından? İçi güzel olsun, inancıma saygılı olsun yeter. Ben de onun inancına saygılı olurum. Mutlu mesut yaşarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgi engelleri kaldırmak değil midir ?

Nedir bu "din" kavramını her şeyde öne sürmek. Bahane göstermek. Aşk kavramını da siyasete döndürmeyin!
  • huseyin16 diye biri vardı. Kızın mezhebi farklı diye ailesi istememiş cart curt bişeyler diyordu bi aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

Sevgi engelleri kaldırmak değil midir ?

Nedir bu "din" kavramını her şeyde öne sürmek. Bahane göstermek. Aşk kavramını da siyasete döndürmeyin!

sevgi engelleri kaldırmaktırda herşeyinde bi kuralı vardır..

Mezhep bahanesiyle sevgilisinden ayrılanın bende aklından şaşarım dün güzel bir sohbet vardı bu konuda kanal7de keşke izleseydiniz bende tam izleyemedim gerek duymamıştım
  • aşağı
  • Ben ayrılırım
  • kız arkadaşımın ailesi yüzünden ayrılmıştık..
  • Ben sevmişsem gerisi hikaye ateşperest olsa dinlemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakuragi_ -- 16 Şubat 2010; 12:38:05 >
  • Huyu güzel içi dışı bir olsun istiyosa patatese tapsın bana ne. İnsan olsun İNSAN!!!! Aşın şu mezhep ayrımcılığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

Huyu güzel içi dışı bir olsun istiyosa patatese tapsın bana ne. İnsan olsun İNSAN!!!! Aşın şu mezhep ayrımcılığını

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangeckaldi

Ben sevmişsem gerisi hikaye ateşperest olsa dinlemem...

Ya,tamam da arkadaşlar lütfen bakın.Bizim çocuklarımızı yetiştirecek annenin de biraz dinine bağlı olması fena mı olur ? ateşperest bir anne,çocuğuna ne öğretebilir ki ? Hayırlı olanı,bizim geleceğimizi her açıdan kurtaracağını düşündüğümüz insanları seçmemiz doğru olanı değil mi ?
  • Çiftler arasında sorun olmasa bile ileride evlilik ile sonuçlanabilecek bir birliktelikte doğacak çocuğun mezhebi dini ne olacak gibi huzursuzluklar çıkabiliyor ailelere taşabiliyor olay ben tercih etmezdim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Ben sevmişsem gerisi hikaye ateşperest olsa dinlemem...

Ya,tamam da arkadaşlar lütfen bakın.Bizim çocuklarımızı yetiştirecek annenin de biraz dinine bağlı olması fena mı olur ? ateşperest bir anne,çocuğuna ne öğretebilir ki ? Hayırlı olanı,bizim geleceğimizi her açıdan kurtaracağını düşündüğümüz insanları seçmemiz doğru olanı değil mi ?

Hocam iyiliği güzelliği bilsin, dürüslüğü öğretsin çocuğuma yeter...Çocuk zaten düzgün bir çevrede ye ralarak aklının uygun gördüğü inancı seçecektir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

Huyu güzel içi dışı bir olsun istiyosa patatese tapsın bana ne. İnsan olsun İNSAN!!!! Aşın şu mezhep ayrımcılığını

Patatese tapan birinin iyi huylu güzel içli birisi olabileceğine inanmıyorum ayrıca bu mezhep ayrımcılığı değil din ayrımcılığı oluyor buda 2 taraf farklı dine mensupsa sorun olur bi taraf inanmıyorsa heralde olmaz sen inanmıyorsunki heralde senin eşin senin için farketmiyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.