Bildirim
Mezar Taşına Resim Yapılır

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
neyyyyyy....!!!!! -
Ben yaptıydım
-
yanda atatürkü görmesem valla hiç aklıma gelmezdi atatürk olduğu. -
Aklınca da konuşmuş :
(DİNİ OLARAKTA HİÇ BİR SORUN OLMAMAKTADIR SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYINIZ) buyurmuş..
vay vay vay... para uğruna insan neleri söylüyor... neler yaptırıyor... PARA PARA PARA !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 2 Ekim 2009; 20:31:01 > -
Ben resimden ziyade bir şeyler yazdırasım var -
kimine göre güzel kimine göre kötü.. isteyen yaptırır o kadar şaşırmadım doğrusu. dinimizce ters olan birşeyde görmedim ben. -
Ne varki bunda. Atatürk'ü kastediyorsanız cidden benzememiş. Ama günah mı, kötü bişey mi?
Ona bakarsanız mezerın taşlarla kaplanıp belirlenmesi bile çokda gerekli değil. Eskiden gömüp bırakırlarmış öyle, gösterişli mezarlar yaptırmazlarmış hiç. -
arkadaslar kimse graipsemesin bu olayı vafaat eden yakınlarınızın mezarlarına fotograf yaptırmak için gezen ama böyle bir hizmeti bulamayan çok insan var
benim ilanımda
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-el-isi-sanat-resim-mezartasina-fotograf-granit-yada-fayans-omur-boyu-garanti-51404928/detay/
ilan numarası 51404928
BENDE ANKARA BAHÇELİEVERLDEYİM DÜŞÜNEN OLURSA
0555 818 51 18
0312 222 21 93
[simage]İSTEDİYİNİZ EBATTA YAPABİLİRİLM NORLMALDE ÖLÇÜ 20CMX20CM DİR FİYAT 50 TL[/simage]
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Ne varki bunda. Atatürk'ü kastediyorsanız cidden benzememiş. Ama günah mı, kötü bişey mi?
Ona bakarsanız mezerın taşlarla kaplanıp belirlenmesi bile çokda gerekli değil. Eskiden gömüp bırakırlarmış öyle, gösterişli mezarlar yaptırmazlarmış hiç.
evet yatırlar hiçde gösterişli değil :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Ona bakarsanız mezerın taşlarla kaplanıp belirlenmesi bile çokda gerekli değil. Eskiden gömüp bırakırlarmış öyle, gösterişli mezarlar yaptırmazlarmış hiç.
diğer mılletlerı bılmemde örnegın ölen suudi krallının cok sade hatta mezar taşının dahı olmadıgı bır mezara gömuldugunu bılıyorum , yaşarken mılyarların ustune ölunce mezar taşssız toprağa dıye hatırlıyorum.
lakın bız Turklerde bu böyle degıl eskı Turkler dahıl olmak üzere bızde mezar kutsaldır saygındır.
eski Turklerde
''Ölüm olayı ile karşılaşan Türklerin, kendilerine özgü bir takım yas âdetleri vardı. Yüzlerini bıçakla çizme, geride kalan eşlerin saç örgülerini keserek cesetle birlikte mezara koyma, ölenin bindiği atın kuyruğunu kesme, ölenin mezarına bayrak asma, ölü gömme töreni sırasında elbiseleri ve başlıkları ters giyme, giysi olarak karalara bürünme, ata ters binme, ölünün ardından belirli günlerde aş verme, bu yas âdetlerinden bazılarıdır''
yanı atı ıle kılıcı ıle öldurdugu adam kadar etrafına taş dıkılırmış
osmanlıda ıse bu yerını ıslam ıle bırlıkte mezar taşına bırakmış
son olarak Ataturkun mezarının yanlış yere yapıldıgı kanaatindeyım Komutanın yerı Ordusunun yanı yanı Çanakkale Şehitliği olmalıydı
bunun yanında zaten mezar taşlarına şiir gıbı şeyler yapmanın dinen yasak oldugunuda hatırlıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X