Şimdi Ara

MEYVE SUYU DEĞİL ZEHİR İÇİYORSUNUZ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
1
Favori
36.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 BEYAZDAN NE KADAR UZAK DURURSANIZ, O KADAR SAĞLIKLI OLURSUNUZ.

ŞEKER - TUZ - UN
  • Şeftali üzerinen konuşucam, şeftali bahçesinde yere düşen kurtlu ve çürük seftalileri aroma ve dimes'e veriyorduk kiloyla onlarda meyve suyu oluyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dimes'in meyve sularından başkasını tercih etmiyorum. İçimi daha güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Kaliteli marka içilebir günde 1 defa fakat 2. Zarar verir , kalitesiz marka ise 1 tane işsen bile zarar hem kollayı yazmışın madem şekersizini içer .
    Şekersiz kolada şeker yoktur ama fruktoz, glikoz şurubu gibi katkı maddeleri vardır. Ve bu katkı maddeleri şekere göre daha sağlıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMotion -- 1 Ekim 2019; 13:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne içelim ne tavsiye edersiniz ? Şu starbuckstaki cam şişeli meyve suları var epey yoğun ve tadı muhteşem dimes in ürünleri onlar nasıl acaba

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Meyve yok denecek kadar az, bolca katkı maddesi ve şeker mısır şurubu.

• Meyve suları genelde konsantrelerde üretiliyor. İçine emülgatör de koyup uzun süre dayanımı sağlanıyor, tadı bozulmuyor. Sitrik asitinden tut diğer katkılara kadar.

Ayran diyorsunuz da maalesef yoğurtlar gibi onlar da bozuldu.

Bir yerde bir şey içecekseniz en iyisi su için su.
  • marketlerden sadece elma suyu alın başka birşey katamıyorlar içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-87E87C85C

Bu mesaj silindi.
    tatalndırıclar zaten her türü zehirdir ama şekerim fırlamasın diye mecbur içiyorum şekerde zehir hepsi zehir işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-87E87C85C

Bu mesaj silindi.
    hocam benim babam yıllarca dimeste çalıştı elma suyu hiçbir maddeyi içine almıyor elma suyu saf bildiğimiz elma suyu başka birşey yok ben dışardan hiçbir içecek içmem sadece elma suyu ve su alırım okadar
  • Sanılanın aksine bir kup şeker 4 gram degil 2-3 gram arasi geliyor evde hasas tarti varsa ölçün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi küp şeker 2.5 gram diye biliyorum ben

• %100 meyve suları. Maden suyu ve normal su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 1 Ekim 2019; 19:24:44 >
  • RedMotion R kullanıcısına yanıt
    Glikoz şurubu konusunda haklısınız da fruktoz demek meyve şekeri demektir. Meyvenin kendisini dalından koparıp yeseniz de yine fruktoz alırsınız.

• Geçenlerde İnstagram'da reklamını görmüştüm. On numara olmuş.http://www.obezmarket.com/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.