Şimdi Ara

MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün MEXC borsasının düzenlemiş olduğu etkinlik hakkında sizlere bilgi vereceğim.

    Mexc aşağıda da göreceğiniz üzere en iyi kripto borsa siteleri arasında 20. sıradadır.


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰

    ❗️ Konu içerisindeki anlattıklarımdan ve yapacağınız işlemlerden DonanımHaber ekibisitesi ve şahsım sorumlu değildir. Anlattığım işlemler yatırım tavsiyesi değildir!


    ❗️ MEXC ödülleri yatırmazsa sorumluluk kabul etmiyorum.


    🧾 Etkinlik Detayları:



    https://www.mexc.com/tr-TR/futures-activity/bonus



    https://www.mexc.com/tr-TR/support/articles/11218464453657



    ❗️ Etkinlik detaylarında her şey yazıyor. Lütfen okuyun ve anlamadığınız bir şey olursa öylesi sorun.



    18 yaşının altındaki kişiler katılım sağlayamaz!


    Güvenilirliği konusunda şüpheniz olmaması açısından bu şekilde giriş yapıyorum. Dilerseniz kendi araştırmanızı kendiniz yapabilirsiniz.

    MEXC borsası referans ile kayıt olup, KYC ( Kimlik, Selfie Doğrulama [ 18 yaşın üstünde olduğunuzu teyit amaçlı ] ) adımını tamamladıktan sonra 20 USDT vadeli işlem bonusunun (Bir nevi sanal paradır. Bu bonus ile sadece yaptığınız al-satlaradan gelen karı çekebilirsiniz. Bonusun kendisi çekilebilir değildir.) yatmasını bekliyoruz.

    Genellikle referans ile kayıt olup, KYC adımı başarıyla onaylandığında aynı gün, ertesi gün veya pazartesileri yatıyor. Ama ben ve çoğunluktan gördüğüm kadarıyla aynı gün yatırılıyor.

    Bonusunuz yattığında bu bonus ile 10.000 USDT ve üzerinde bir vadeli işlem hacmine ulaşıyorsunuz. (Vadeli işlemlerde 20 USDT bonus ile 3 defa işlem açıp kapayarak bu hacimi sağlayabilirsiniz. Al-Sat'dan yapılan zararlar sizin işlemi açıp kapattığınızdaki coinin anlık yükselip düşmesine göre değişebilir. 20 USDT'den, 2-3 USDT gidebilir veya gitmeyedebilir. Sizin açıp kapattığınız değere bağlı.)

    Bu hacimi sağladıktan sonra hesabınıza 1-2 hafta içerisinde çekilebilir 5 MX Token yatırılacaktır. 5 MX Token'in şuanki güncel fiyatını aşağıda görebilirsiniz.


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰




    Bu 10.000 USDT ve üzerinde hacimi sağladığımızda;


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰


    Yukarıdaki 3 etkinliğe de otomatik olarak katılmış oluyoruz. Burada etkinlik kısmında gördüğünüz "Al-Sat" yazılı butonlarda eğer etkinliğe başarıyla katılmışsanız, "İnceleme altında" tarzı bir yazı yazması gerekmektedir. Bu incelemenin sonuçlanması 2 gün falan sürüyor ama 2 günü aştığını henüz görmedim. İnceleme tamamlandığında ise "İnceleme altında" yazılı butonlarda "Topla" yazması gerekir. Sizde Toplaya tıklayarak etkinlik ödüllerini mevcut bonus bakiyenize eklersiniz. Üstteki "5 USDT Kazanın" ve "Yeni Kullanıcılar Davet Edin" yazan etkinlikten toplamda 10 USDT Vadeli bonus alıcaksınız. Alttaki "1-50 USDT Kazanın" etkinliğinden ise Topla dediğinizde sizin şansınıza göre bir x USDT vericektir. Bana verdiği en yüksek tutar 4.58 USDT idi. Sonuç olarak totalde 2 gün içerisinde hesapta 25-30 Dolar veya üzerinde bir bonusunuz olmuş oluyor. Bu bonusu ise vadeli işlemlerde işlem yaparak ciddi karlar edebilir veya kesin olarak tutarın %80-%90'ını çekilebilir yapabilirsiniz.

    Yani ortalama 20 USDT burdan alırsanız, yatacak olan 5 MX Token değeri ile toplandığında 500-600 TL civarında bir paraya tekabül ediyor.

    Bu bonusları ben çekilebilir yapamam, uğraşmam diyorsanız hesabı bana verirsiniz. Bakiyenizin %80'ini çekilebilir yapıp, yarısını alarak hesaptan çıkış yaparım. Şunu da belirteyim hesaptan sizin onayınız olmadan çekim yapmak mümkün değildir. Bu açıklamayı güven konusunda kafanızda soru işareti kalmasın diye ekliyorum.


    🧾 Kayıt ve Doğrulama Aşamaları:


    Google Play Store veya App Store üzerinden MEXC uygulamasını indirerek açın.

    Uygulamanın kayıt kısmına gelerek eposta, şifrenizi girin ve davet kodu kısmına "1UNdy" kodunu girerek kaydınızı oluşturun.

    Davet Kodu: 1UNdy (Eğer kodu kayıt olurken girmezseniz, ödüllerden faydalanamazsınız. Girmeyi unutursanız farklı bir mail ile davet kodu girilmiş bir hesap kaydı oluşturabilirsiniz.)

    Uygulamaya bilgileriniz ile giriş yaparak sol üstteki adam işaretine tıklayın ve o kısımdan KYC doğrulamasını tamamlayın. (Gelişmiş doğrulama)

    KYC doğrulamanız başarıyla sonuçlanırsa 20 USDT vadeli işlem bonusunun hesabınıza yatması için yaklaşık 1 gün bekleyin.

    Referansımla kayıt olup 20 USDT vadeli işlem bonusu yatanlar bana Telegram (@rootperson) üzerinden ulaşabilir. Etkinliği yapacak kişi sayısını bilmediğim için burada detaylı açıklamakla uğraşmak istemiyorum.



    Bonusun Hesabıma Yattığının Kanıtı:


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰



    Yatan bonusla yaptığım karı hesabıma çektiğime dair kanıt:


    MEXC ile yaklaşık 30 Dolar 💸 Kazanın! 💰



    Telegram: @rootperson








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.