Şimdi Ara

Mevcutta Turkcell Elçi Yakını Tarifesinde Olanlar Kod Aramayın İçeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan16 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    alparslan16'dan elçi yakını 24 GB olan paketi az önce aldım. Gayet güzel oldu.
    Kendisi ile DM den görüşüp, istediği ücreti hesabına gönderiyorsunuz.
    Aradan 5 dakika geçmeden kendisi kodu ve işlemin nasıl yapılacağını yazan bir mesajı sizin dm'nize atıyor.
    Turkcell'e mesaj yolu ile alparslan16'nın ilettiği kodu gönderiyorsunuz. Aradan 5 dakika geçmeden Turkcell den elçi yakını 24 GB paketine hoş geldiniz mesajı geliyor.

Elçi kodu ile 24 GB aylık 350 TL X 12 ay
    Elçi kodu olmadan Turkcell sitesindeki paket 25 GB aylık 740 TL x 12 ay

alparslan16 ya başta tek sefer bir fiyat vermiş olsanızda yinede her halükarda elçi kodu almak daha avantajlı bence
    alparslan16 teşekkürler

Mevcutta Turkcell Elçi Yakını Tarifesinde Olanlar Kod Aramayın İçeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 7 Mayıs 2025; 0:43:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mevcutta elçi yakını tarifesinde olanlar tarifeyi tekrar uzatmak isteyenler kod satın almayın. Konuda bahsettiğim adımları takip edin. Tarifeniz 350tl + vergi ile bir sene daha uzatın. Sadece elçi yakını tarifesinde olanlar için geçerli. Mevcutta elçi yakını tarifesinde olmayanlar kod bulmak zorundadır.

• Valla kardeş Allah razı olsun, sayende hiç kod vs almadan taahhütü uzattım. Elçi yakını 22gb olan paketi kullanıyordum, taahhüt bitmesine 1 ay kalmıştı senin konuyu gördüm tesadüf şimdi uyguladım ve geçişi yaptı. Önce dediğin gibi ELCI24GB yazıp 2200'a yolladım sonra geçiş onayı için ELCI24GBONAY GECIS diye gelen mesajı cevapladım işlem tamam 👍

• hollywood29 kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

yardımcı olabilirmisin dostum. Birde otomatik yenileme için bir mesaj atarak oluyormu ?

• payableondeath kullanıcısına yanıt

Otomatik yenileme için bir mesaj varsa da bilmiyorum. Elçi yakını paketinin bir albenisi kaldığını da düşünmüyorum arkadaşlar. Başka oparatore geçip tekrar Türkcell e yeni müşteri olarak dönmek şuanda daha mantıklı. Daha ucuzu geliyor. Burada amaç zaten az fatura ödemek. Özelden yazdım ayrıca

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.