Şimdi Ara

Mevcut krediyi kapatmak mı altın borcu ödemek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, finansal konularsa teknik olarak yada mevcut piyasa durumuna bakarak fikir konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

2 ay önce Garanti bankası üzerinden 3.19 faiz oranı ile 19 taksit ile 250.000 tl kredi çektim. Kredi ile.biraz borsada işlem yapmak istedim ama yine beceremedim. Ama çok şükür zararsız paramı aldım.

Şimdi elimde 250 tl nakit var. Yaklaşık 235.000 krediyi kapatalabiliyorum. Ancak aynı zamanda artık ödeme zamanımın çoktan geldiği bir yakınıma altın borcum var. 2 sene önce 1880 den 100 gr altın bozdum. Şuan ki fiyatlar malumunuz.

Size sorum şu; Bu parayla gidip krediyi mi kapatayım yoksa altın borcumun yettiği kadar kısmını mı ödeyeyim.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gelecekte ne olacak kimse bilemez yarın neyin yükseleceğini bilen bir kişi diyelimki herhangi bir mal hisse veya hizmetin %1 bile olsa yükselecegini kesin olarak bilse kümülatif büyümesi nasıl olur biliyorsunuz.

iki alacaklınız var biri banka biri kişi kim sıkıştırıyorsa onu ödeyin derim.bence altın borcundan bi an önce kurtulmaya bakın.
    ytd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Umarım bu arkadaşı dinlemişsinizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.