Bildirim
Mevcut da Tivi ve internet kullanıyorum başka servis sağlayıcıya geçme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ıp tv ise evet iptal olur en yakın ilçe müdürlüğüne iade etmeniz gerekiyor fakat tivibu tahhüt var mı onu öğrenmeniz lazım.
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
şimdi iptal ettirdim cihazı vericem 7 gün sonra başka sağlayıcıya geçebilirsin dedi . İnternet ve tivibu paketlerini birbirinden ayırdı.
acaba transfersürecini başlatsam sıkıntı olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 25 Ekim 2025; 0:54:48 >_____________________________ -
tivibu uydu paket filan mi verdiler ?
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
yok İnternet üzerinden kullanıyordum iptal ettirdim . 7 gün sonra iptal olucakmış.
_____________________________ -
internet kaldı ise taşıma yapabilirsiniz tahhüt vs yoksa.
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom modem değiştirdim internet yok
- internet alt yapı sorunu nasıl çözülür
- dsl bağlantısı yok ne demek
- türk telekom randevu saatinde gelmedi
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- statik ip
- ttnet ev interneti fiyatları
- internet neden çekmiyor
- ping nasıl düşürülür
- telefon sim kartı okumuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt