Şimdi Ara

metronet fiber internet hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar metronet fiber kullanan varmi? Memnunmusunuz birde oyun oynarken ping degerleri nasildir? Kopma donma vs sikinti oluyormu bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerdeeee..... ne fibernet nede hipernet... nerde sorsam altyapınız yetersiz diolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_100

Nerdeeee..... ne fibernet nede hipernet... nerde sorsam altyapınız yetersiz diolar

Hocam bunlar binaya kutu koymus 4300 konutluk yere hat cekmisler binaya kira odemek yerine 2mb sinirsiz neti 9 liraya size verelim diyorlar. Fakat her daireye 2mb verse dahi bu yetmez ama benim tahminim asagiya bir modem koyup butun dairelere ayni modem ustunden dagitmak bu sekilde olursa zaten kimseye yetmez adamlar gelicek hafta sonu oturup konusacam kullananlardan yardim istiyorum kira odetmeye calisacam cunku

• aman diyim hocam uzak durun 1 yıldır teknik servis bekliyorum gelmiyorlar. hız 10 mbit hayal benim hız testi sonuçlarım buyrun.
    http://www.speedtest.net/results.php?sh=f018790c13f88dac6bea82cba453d741
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: deli_100

Nerdeeee..... ne fibernet nede hipernet... nerde sorsam altyapınız yetersiz diolar

Hocam bunlar binaya kutu koymus 4300 konutluk yere hat cekmisler binaya kira odemek yerine 2mb sinirsiz neti 9 liraya size verelim diyorlar. Fakat her daireye 2mb verse dahi bu yetmez ama benim tahminim asagiya bir modem koyup butun dairelere ayni modem ustunden dagitmak bu sekilde olursa zaten kimseye yetmez adamlar gelicek hafta sonu oturup konusacam kullananlardan yardim istiyorum kira odetmeye calisacam cunku

sakın bulaşma ttnet çok çok iyi metronetten. 3 aya kalmaz kanser olursun maazallah

• Bi gelsinlerde konusacam ya kira odettiririm bunlara yada fiber kutusunu kaldirirlar binadan oda islerone gelmedigi icin bole bir teklif sundular cok tesekkur ederim ilginiz icin saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.