Şimdi Ara

Metroda hükümeti eleştiren kız (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
4
Favori
34.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kız görüşlerini yazılı savunsun, metro metro olalı böyle zulum görmemiştir.
  • Bornovaya yolum düşerse sırf şu kızın leş solcu çığlıklarına gıcık olduğum için tkp li 3-5 çapulcuyu eşek sudan gelene kadar pataklıycam
  • kardeşim orası toplu taşıma aracı. kafana göre insanları rahatsız edemezsin. bunun partiyle martiyle alakası yok. kurallar gayet net; kamuya açık alanlarda insanları rahatsız edemezsin. günümüzde komşun yüksek sesle müzik dinliyorsa bile şikayet edebiliyorsun gerekli mercilere. neyin artistliği bu? ha dayının yaşasın islam! diye bağırması da doğru değil ancak onu anlayabilirsin. sonuçta bir dayı yani. bildiğimiz dayı. ya üniversiteli ? durumun böyle olduğunun farkında olup da hala dayıı yaşasın islam dedi!! biz bunlarla oy kullanıyoruz!! diyenleri de ayrıca kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_d

Numan Kurtulmuş açıklama yaptı. Zaten bu kadar saçma görüntüler için çok ahım şahım bi açıklama yapmalarına gerek yok.

He sen numan kurtulmuşun konuşmasına açıklamamı diyorsun biz ona açıklama demiyoruz senin gibi akgezenler onu kabul eder ve inanır. Ayrıca saçma görüntüler derken anlıyamadım? Nasıl saçma oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya güzelim ülke ne halde
  • İkisi de normal değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinsizlerin müslümanları cahillikle itham etmelerinden bıktım artık, YETER!!!
    Koyun olan solcuların, koyun olan sağcıları koyun olmakla itham etmelerinden bıktım artık, YETER!!!
    Laikliği din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır, laiklik dinsiz olmak değildir, YETER
    Bu adamlar bizimle oy kullanıyor demişsin. Bu adamlar aynı zamanda şehitte oluyor, merak ediyorum o zamanda batıyor mu sana. Milletinden utanma YETER!!!
    VALLAHİ YETER!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Anasinin babasinin okudugunu sanip arkadas arasinda sex partisi yapan insan turu bunlar

Ooooo sex yapıyorlarmış abooooov SEX mi dedin sen ? eyvah eyvah bu kız SEX mi yapıyormuş şimdi ?? Yav hemen yakalım ateşi içine atalım bu kızı. düşünsene SEX yapıyormuş. SEX bu boru mu ya, sex yapan kız ya bu hemen gebertelim hemen linç edelim ya. Ama bunları yaparken ensarlara, imam hatipklerde tecavüze uğrayanlara ses çıkarmayalım.

Off düşündükçe kötü oluyorum. Kız SEX yapıyormuş :(

Sorun sex yapması değil, diktirmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

quote:

Anasinin babasinin okudugunu sanip arkadas arasinda sex partisi yapan insan turu bunlar

Ooooo sex yapıyorlarmış abooooov SEX mi dedin sen ? eyvah eyvah bu kız SEX mi yapıyormuş şimdi ?? Yav hemen yakalım ateşi içine atalım bu kızı. düşünsene SEX yapıyormuş. SEX bu boru mu ya, sex yapan kız ya bu hemen gebertelim hemen linç edelim ya. Ama bunları yaparken ensarlara, imam hatipklerde tecavüze uğrayanlara ses çıkarmayalım.

https://forum.donanimhaber.com/ben-asiri-gerikafaliyim-galiba-beyler--111931172#111931172

Haklısın

• Şimdi izledim 2 tarafta boş beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Kızın elinden kağıdı alıp yırtar atardım, metro siyaset yapma yeri değil, kimse de cırtlak sesini dinlemek zorunda değil.

Ah bana denk gelmiyor ki böyle şeyler

Hiç de birileri birilerine denk gelmez zaten. Hep öyle olur. Tabi tabi sen olsaydın kesin bu dediğini yapardın.

• Bu gibi tipler de zaten hep askerlerimiz ya da halkımız şehit olunca çıkarlar ortaya.Ne kadar da vatanseverler he dimi.

Bunlar ne şehite ne patlayan bombaya zerre üzülecek karakterde insanlar değil.Hatta bayram eder sevinirler bize malzeme çıktı da hükümet karşıtı gösteri yapacağız diye.Bunlar hangi hükümet olursa olsun olacaklar fark etmiyor.Ama ne olduklarını iyi bilmek lazım.

Bugün komünist ayağına takılan çoğu grup dolaylı yoldan değil bakın direkt pkk, dhkp-c gibi örgütlere bağlıdır.Bunlar kendilerine halkevci, fkf, sosyalist bilmem ne gibi grup isimleri takarlar ve sürekli bu grup isimlerini değiştirirler.Yani o grup isimleri gelip geçicidir asıl hizmet ettikleri yerler ise bellidir.

Ama zerre pkk karşıtı söylemde bulunmaz aksine ölümüne desteklerler.

Bunları herkes çok iyi biliyor o yüzden kimse burada bu gibi vatan hainlerini savunmasın boşuna.Kimi savunduğunuzu iyi bilin.

O kız haklı bile olsa orada bağıra çağıra çığırtkanlık yapmaya hakkı yok.Yok özgür ülkeymiş laikmiş herkes.Ulan her önüne gelen metro da siyasi görüşünü bağıra bağıra yansıtsa ne olur.Katliam çıkar her gün her metroda.Böyle mantık dışı hareket mi var.Partilerde gelir yarın öbür gün miting yapar metroda.Orada yaşlı hasta insanlar var.Hasta olmasam bile benim başım bile kaldırmaz bu cırtlak uyuz sesi.

Git sokakta ormanda meydanda bağır banane.

Şimdi buradakiler ve çevredekiler hükümet karşıtı olabilirsiniz hiç sevmiyor olabilirsiniz.Nefret de duyuyor olabilirsiniz.Şahsen ben de tasvip ettiğim ve etmediğim bir sürü şey var.Ama şu ölü sevici aşağılık pkk, dhkp-c ve diğer örgüt dostu grupları savunmayın, arka çıkmayın bunlara.

Burada düşmanımın düşmanı dostumdur kafasıyla hareket etmek bu pkk ile dhkp-c ile aynı safta yer olmak demektir.Bunlar da böyle insanları kullanmak için bu eylemleri yapıyorlar.Bakın soldaki teyzeler nasıl destek çıkıyorlar.O teyzeler komünist falan değil chp'li veya akp karşıtı görüşe sahip bir partiyi savunan kişiler belli ki.

Bu arada son olarak video başlığı işid'i protesto eden grup.Pkk'yı protesto etmiş mi acaba hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 29 Aralık 2016; 3:58:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/ben-asiri-gerikafaliyim-galiba-beyler--111931172#111931172

Haklısın

İyi, sen diktirmişle evlen.

• Bilader sen de gelip vidyoyu internete koydun. İstedikleri de buydu zaten. Propaganda...

Neyse bugün yarın reis başkanlığı çaksın görürüz bunun gibiler sokağa inebilecekmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Bilader sen de gelip vidyoyu internete koydun. İstedikleri de buydu zaten. Propaganda...

Neyse bugün yarın reis başkanlığı çaksın görürüz bunun gibiler sokağa inebilecekmi.

Ç harfiyle başlayan bir şey :D
  • Kadınlar klübü ile kızlarsoruyor'da takıldığına göre sen daha çok aranıyorsun.
  • memlekette akp karşıtı olan herkes terörist damgası yediğinden dayı da kız daha yazıyı okumaya başlamadan ben tayyipçiyim diye bağırıp 1 dk sonra kahrolsun pkk diye böğürüyor neden ; muhaliflerden tek kaçış yöntemi sen bizden değilsen teröristsin argümanı.

Kızın dedikleri tartışılır tartışılmaz , metroda yapılması doğrudur doğru değildir tartışılır ama adam kibarca ben dinlemek istemiyor demiyor direk "yaşasın islam" diye bağırarak kadına saldırıyor kendisinden olmadığı için.

Bu dayı her haftasonu rakı balık yapmıyorsa bende birşey bilmiyorum diyen arkadaş baya güldürdün beni allahta seni güldürsün kardeşim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 29 Aralık 2016; 5:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Kız metroda bağıra bağıra hükümet karşıtı birşeyler söylüyor , bir video hakkında konuşuyor askerler yakıldı felan diyor.Aynı kız peki Pkk'yı kötülemek için hayatında hiç o metroda konuşmuş mu ?
    Oturanlardan birisi arkadan Yaşasın İslam diye bağırıyor oturanlardan propoganda yapan kıza destek veren farklı birisi ne diyorsun sen be diyor , tekrar aynı adam kahrolsun Pkk diyor tekrar aynı kişi ne diyorsun sen be diyor.Olay anlaşılmıştır.

Partisinde eski hadep genel başkan yardımcısı olduğundan bihaber vatandaş
    Sen ilk önce kendi partine bak...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr06

Kadınlar klübü ile kızlarsoruyor'da takıldığına göre sen daha çok aranıyorsun.

Hocam aksine, kadınlar klubü ve kızlar soruyor dan nefret ederim.
  • oyun yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.