Şimdi Ara

Metroda hükümeti eleştiren kız (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
34.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alierke

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Kızın arkadaşı bilerek çekmiş videoyu. Her nasılsa kızın hiç yüzü görünmüyor. Arkadaki adamın tepkisi haklı. Millet oraya cırtlak sesini duymak için binmiyor. Adam zaten kendisi diyor ben orada seni dinlemek zorunda değilim diye. Körü körüne iktidara laf atan da genelde İslam düşmanı oluyor. Şaşılacak bir şey yok adamın dediklerinde. Umarım şu kızı da bir güzel süründürürler.

biliyorlar çünkü polis takip ederse terörist oldukları piyasaya çıkacak. evlerinde apo posterleri, kalaşnikof kurşunları....

Hükümeti eleştiriyor diye kızı pkk lı yapmanız ilginç

hükümeti bende dahil herkes eleştiriyor ancak eleştiri tarzı pkk lıları andırmıyor mu sana? attığı sloganlar? seçtiği kelimeler. yani şimdi birbirimizi kandırmayalım.

• Ben en çok Marmarayda göstere göstere böyle bir afra tafra ile sözcü okuyanlara gülüyorum, ulan bari git başka yerde yap şovunu.

Orijinalden alıntı: SilverNitrate

"Gün geçtikçe fikir özgürlüğü hükümet tarafından kısıtlanıyor, halkevli arkadaşlarımız bu yüzden gözaltına alındı" deyip fikrini söyleyen amcanın sesini kısmaya çalışmak :))))

Adamın fikri "Yaşasın islam" ve "Biz Tayyipçiyiz" sanırım. "Burası Müslüman bir ülke" diyen birinin fikri de bu kadar olur zaten.

Orijinalden alıntı: Oggy20

Kızın pkk ile halay çeken ve onlarla beraber duran partiyi desteklediğini nasıl anladın ? Mesela ülkede bence şu anda benim ve o kızın düşüncesini yansıtan siyasi parti yok

Videonun başında halkevlerindenim dedi. Halkevleri seçimde hdp yi desteklediğini alenen ilan etmiş bir oluşumdur, isterseniz araştırabilirsiniz.
    "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Atatürk
  • quote:

Bu arada ilk HDP değil direkt pkk ile kol kola halay çeken lerin direkt olarak muhafazakâr kesimi temsil eden AKP olduğunu hatırlatalım

Dün aynı tartışmayı bir başkasıyla yaptım, akp nin pkk ile halay çekmesi beni ilgilendirmez, nasıl ki konu akp nin pkk ile sıcak ilişkisi olunca olumsuz yorum yapabiliyorsam pek tabi halkevlerinin de ilişkisi hakkında eleştiri yapabilirim, siz bir takım şeyleri anlayacaksınız diye ben her yorumuma akp de yapmıştı ama yüksek müsadenizle halkevlerinin de hdp ile ilişkisi var diye not düşemem değil mi? Acaba nasıl bir ruh hali içindesiniz ki ülke üzerinde akp dışında herhangi oluşumu eleştirince anında ama akp de yaptı diye savunmaya geçebiliyorsunuz. Yoksa akp nin yaptığı her şeyin meşru olduğunu mu düşünüyorsunuz?
    "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

quote:

Bu arada ilk HDP değil direkt pkk ile kol kola halay çeken lerin direkt olarak muhafazakâr kesimi temsil eden AKP olduğunu hatırlatalım

Dün aynı tartışmayı bir başkasıyla yaptım, akp nin pkk ile halay çekmesi beni ilgilendirmez, nasıl ki konu akp nin pkk ile sıcak ilişkisi olunca olumsuz yorum yapabiliyorsam pek tabi halkevlerinin de ilişkisi hakkında eleştiri yapabilirim, siz bir takım şeyleri anlayacaksınız diye ben her yorumuma akp de yapmıştı ama yüksek müsadenizle halkevlerinin de hdp ile ilişkisi var diye not düşemem değil mi? Acaba nasıl bir ruh hali içindesiniz ki ülke üzerinde akp dışında herhangi oluşumu eleştirince anında ama akp de yaptı diye savunmaya geçebiliyorsunuz. Yoksa akp nin yaptığı her şeyin meşru olduğunu mu düşünüyorsunuz?

türkiyede bana yaptığı her şey doğru olan 1 tane parti zaten gösteremezsin, burada maalesef kötünün iyisini seçmeye çalışıyoruz ki bazıları siyaset meydanını, ciddi ülke meselelerinin konuşulduğu bir ortamdan çok, birinin diğerine laf sokmaya çalışıp, en çok laf sokanı seçme yarışması olarak görüyor

• Kız pkk sempatizanı, arkadaki dayı adamın dibi.. sonradan gelen laik kadın da , her neyse!
    Adamın fikri ne olursa olsun, kız fikir özgürlüğünü kullananların tutuklandığından bahsediyor, adamı fikrinden dolayı sesini kısıyor. İlginç olan bu :) madem fikir özgürlüğünü savunuyorsun o halde senin gibi düşünmeyenin sesini neden kısıyorsun :))
    Ben fikir özgürlüğünün olmamasından yanayım zaten. Ülke kendi fikri dışında düşünenleri düşman yada aşağılık olduğunu düşünenlerle dolu. Senin mesajında da olduğu gibi. Sana göre de tayipcinin görüşü ancak bu kadar olur... İşte bu yüzden iyiki sizin gibi düşünenlere mahal vermiyor devlet. Fikir özgürlüğü deyip fikir özgürlüğünün sadece kendi fikrinin özgürlüğü olduğunu zannedenler. Hükümetten hiçbir farkınız yok. Tuhaf.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverNitrate -- 31 Aralık 2016; 14:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: adamcan123

Ya he he bi siz iyisiniz başka kimse bişey bilmiyor uza şuradan çomar seni.

Siz iyisiniz derken kimi kastediyorsun israf. Ne israfı olduğunu anladın herhalde yazayım mı ? Hemen hangi gruba ya da partiye sempatizyan belirledin beni acaba

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Bu yaşasın islam diyen kel dayı her ay sonu rakı balık yapmıyorsa adam değilim.

Turkiye'de her ay sonu raki balik yapmak zengin isi oldu artik maalesef.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    üç satır şey yazmışım. diğer arkadaşın yazdıklarından bahsediyorsun sanırım. 1 yıl sonra sana cevap veriyorum bak. Senin amına korum.@cezaalp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.