Şimdi Ara

Metrobüste yer verdiğim halde laf yedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
27.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
275 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cocugu bana sorarak yapmadi.
    Kavun karpuzda yata yata büyüyor yasliysa yasli bende yaslanacam.
    Herkesle ayni parayi veriyorum.
    Sakat hamile hasta olmadikca yer vermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bir kadın ile bir erkek tartıştığı zaman konu ne olursa olsun henüz tartışmanın nedenini bile bilmeyen erkek guard lar kadınlara sırf artislik yüzünden üste çıkmaya araya girmeye çalışırlar ya acayip sinir oluyorum ..

    şu çocuklu ve yaşlılarıda anlamıyorum .. 2 3 çocuk yapmış kalabalık bir metrobüs te taxi hizmeti bekliyorlar rahat edecemeyeksen binme ne işin var metrobüs te ?

    zaten bencil bir millettik hiç değişmedik...
  • Çok çok çok çok acil bir durum değilse yer falan vermeyceksin abi, tak kulaklığı dışarıyı izle direkleri falan say, sende saygı ve nezaket kavramı vardır eyvallah da senin haricinde olan kişilerin çoğunda bu durum yok !
  • "beni göstererek "Bu gençler böyle aile terbiyesi almamış yer vermezler böyle isteyeceksin"
    "kadın başladı neden alınıyorsun üstüne sana mı dedim ben"
    Kadın şizofren sanırım
  • Böyle bir durumda sorry I cant understand diyeceksin sonra yabancıları eleştirmelerini dinleyeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli, sakat, hasat veya hamile değilse ben yer vermiyorum, yaşlılara zamanında yer verirdim artık vermiyorum kadın ah oh diye yorulmuş numarası yapıp yer istiyor. Sonra oturduğu yerde arkadaşıyla gittiği günün muhabbetini yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kraymon

    tabi tabi, sen yer verme kimseye rahat koltuğunda otura otura gitmeye devam et. herkes de aynı yukardaki kadın gibi sanki ya di mi. ulan yer vermemek için bahaneler arıyorsunuz sizin gibiler.

    Alıntıları Göster
    Hocam 36 saat nöbet tutuyorum sonrasında da oturmak için ilk durağa kadar yürüyorum yer verip vermemek bana kalan bir şey ve ben yer vermemeyi tercih ediyorum.
  • Bu çöp istanbulda özellikle otobüste metrobüste gereksizlerle muhattap olanlar varmış şaka gibi gerçekten. Ben metrobüste metroda vs kimseyle muhattap olmam. Kulagımda hep müzik vardır bu sayede etraftaki boş beleş muhabbetleri dinlemek zorunda kalmam..

    Yer verme konusuna gelince asla kimseye yer vermem. Böyle durumlarda asacaksın suratını telefona veya dışarı bakacaksın. Kirli sakal ve saçlarınızın 0 numara olması da size extra koruma sağlar tecrübe ile sabittir dostlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 9 Aralık 2019; 19:59:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce başımdan geçen bir olaydır. Şu an 39 yaşındayım, olay 20-25 yaş aralığında geçti. İstanbul Beylikdüzün'den otobüse bindim. Dolmaya başladı otobüs ve 55-65 yaş arası bir teyze bindi. Hemen kalkıp buyrun teyze geçin oturun dedim. Kadın bana ne teyzesi teyzen olacak yaştamıyım saygısız diyerek verdiğim yere oturmuştu :) Bende kusura bakmada ölmüşsün ağlayanın yok demiştim hayret o sözüme bir şey dememişti. O günden sonra otobüse ya da metrobüse bindiğimde yer vermemek için hep ayakta gittim.
  • Kardeşime hak veriyorum benimde başıma geldi yaşım 50 izmirliyim denizlide çalışıyordum garajdan bağbaşı dolmuşuna bindim a dolmuş dolu bir bayan kucsğında çocuk var gençlerde var baktım yer veren yok gel abicim sen otur ben ayakta gideyim dedim cevap ne münasebet neye uğradığımı şaşırdım ALLAH Bu ya Dolmuş iyice Doldu döndü Abi dedi bende ne münasebet buyur gel otur abim dedim artık bazen anlaşılmıyor insanlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu milleti seven yaranır o yüzden sevin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aşırı yaşlı veya sakat falan olmadığı sürece asla yer vermiyorum kardeşim bana ne ya
  • En iyisi hiç riske girmemek oturmamak :D
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    İroni mi yaptınız bilmiyorum ama yaşlılar niye evde otursun bir yere gitmesin anlayışı var ki anlamıyorum. Tabi ki istediği yere gidecek. Sanki genç olanlar çok faydalı işler için gidiyorlar bu nasıl mantıktır.

    Tam tersine yaşlılar eve hapsetmemeli kendilerini.


    Ayrıca konuya gelirsek illa bana yer ver diyenlerin yaptıkları yanlış. Yok çok önemli bir durumsa kibarca isteyeceksin. Mecbur mu sana yer vermeye. Değil. İnsanlık için iyilik için yer veriyorsun. Ben bir günde 5-6 kişiye yer verdiğimi bilirim. Hiç gocunmadım bu durumdan. İhtiyacı olana da yer veririm gerektiğinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha şükür istanbuldan çıktımda kurtuldum şu istanbul trafiğinden. Ancak buna benzer bi olay yaşamıştım.

    Ataşehirde çalışıyorum, pendik sahile yakın bi yerde oturuyorum yaklaşık 45-60dk yol sürüyor. ve ortalama 6-6.30 da çıkıyorum işten. Birgün çıktım yorgun argın otobüse bindim yer buldum en önde cam kenarında oturdum giderken dalmışım biraz. İş yoğun olunca yorgunluktan dalmış gitmişim. Bi an otobüs sallanınca hafiften uyanır gibi oldum kulağıma birkaç teyzenin sesi geliyor (biriside yanımda oturan) "ya işte gençlik böyle uyuyor numarası yapıyor yer vermiyorlar felan, onlarda yaşlanacak " felan filan konuşuyor. Şimdiye kadar kimseye yer vermemezlik yapmışlığım yoktur. Onu duyunca kalktım hemen kusura bakmayın teyze diye yer verdim.
    Ben işten çıkmışım gerçekten yorgunum ve gerçekten uyuyakalmışım, acaba o teyzeler nereye ne için gidiyorlardı hep merak etmişimdir.

    İstanbulun trafiğine birilerinin çözüm bulması lazım diyeceğim ama yapılacak çok birşey yok ne devleti ne belediyeyi suçlamak çok mantıklı geliyor çünkü şuanki kapasiteyi bi anda 2 katına çıkarsan ancak rahatlar oda belki. Zaten buda imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 10 Aralık 2019; 1:1:20 >




  • Bunların hepsi samimiyetsizliğimizden kaynaklanıyor işte. Halbuki ilk başta gerçekten yorgunum dese, yer verildiğinde de bir küçük teşekkürü çok görmese bu hale gelmez bu olaylar...
  • Çocuklulara asla yer vermem, sadece yaşlı ve hastalara. Çocuk sahibi olmak mecburi değil, kendi keyfine yapılan bir durum yaptıysa zorluğuna katlanacak.
    Beğenmiyorsa araba alsın her yere arabayla gitsin. Hastalık veya yaşlılıkla asla aynı kategoride olamaz. Zaten ilk duraktan bindiysem mümkünse en arkaya otururum,
    oraya ulaşamıyorlar zaten kalabalıkta.
  • Aktroll detected
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.