Şimdi Ara

Metro, Varan Turizm'i satın aldı !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
16.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacılar naptınız ya cuma günü metroyla ist-ank gidicem asker ziyareti için
  • Yerel firmalar en iyisi

Büyük firma olarak da Kamil ve Pamuğu tek geçerim .
  • Ulusoy varandan daha kaliteli hizmet veriyor.
  • Ya ne kadar da ön yargılı insanlarsınız ya.. Yok Varan'a artık binilmezmiş, yok Varan artık yoldan yolcu alacakmış, yok Varan'da artık çok fazla kaza yapmaya başlayacakmış vs vs vs.. Bir arkadaş yazmıştı, ben de altına yorumumu yazmıştım ilk sayfada.. Metro, Varan turizm'i satın aldı diye Varan'ın kalitesini en alt seviyeye indirecek, artık Varan'a binilmeyecek diye birşey yok.. Hala bunu anlayamayanlar var...

Varan turizm'in otobüsleri son zamanlarda bakımsızdı evet bunu bende kabul ediyorum...Çünkü şirket son 2 - 3 yıldır parlak günler geçirmiyordu.. Gerekli yatırımları yapamadılar.. Setralarını yenileyemediler.. Halbuki Setranın bakım ve onarımlarını yürüten Varsan Otomativ'de, yine bunlara aitti... Ama dediğim gibi, şirketin Otel yatırımlarına yönelmesi, Otelciliğe başlaması otobüs bölümüne gerekli yatırımların yapılmamasına yol açtı.. Zaten 3 yıl önce Varan Kargo'yu sattılar.. Ve nihayet sıra otobüs bölümüne geldi ve onu da sattılar.. Varan'ın son zamanlarda otobüslerinin kötü olmasının sebebi ve şirketi satması bu yüzdendir.. Ben aslında firmayı Metro'nun almasına sevindim.. Çünkü Türkiye'nin en büyük, en güçlü yatırımları yapabilecek en zengin firması Metro'dur.. Maddi imkanlarının çok iyi olması nedeniyle Varan'a çok daha fazla yatırım yapabileceklerdir.. Son model Setralar, Travegolar, Starliner'lar göreceksiniz çok yakında Varan'ın filosuna dahil olacaktır.. Metro'nun Varan'ı alması onu kendine benzeteceği anlamına gelmez.. Varan'ın belirli bir kalitesi var.. Bunu şirket olarak koruyacaklar.. Varan'ın kalitesini düşürecek olsa Galip Öztürk , 50 milyon euro verip Varan'ı neden alsın? Hey Allah'ım yaa.. Neyse, ben şirketin politikasının değişeceğine asla inanmıyorum.. Aksine çok daha hızlı bir yenileme sürecine gireceklerdir.. Varan ile yolculuk yapmaya da devam.. Elmalarla armutları karıştırmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 27 Haziran 2011; 13:55:57 >

• pamukyolu tek geçerim, normal otobüs fiyatına tekli koltukta gidiyosun cillop gibi. daha bi sorun çıkardıklarını da görmedim hiç

Metro, Varan Turizm'i satın aldı !!!!

geçen bilet bulamadım pamukyolda, gittim kamil koç'tan aldım. hem pamukyoldan daha fazla ücret ödedim, hemde dandik çiftli koltukta geldim. yanıma ayının biri oturdu sürekli sağa sola dönüyo ikide bir çarpıyo, gece tartıştık herif farklı koltuğa geçti rahatladım. tekli koltuğun gözünü seveyim

• Tekli koltuk sistemiyle Türkiye ilk olarak Boss ile 2000 yılında tanışmıştı.. İlk olarak Ankara,İstanbul,İzmir,Kuşadası,Bodrum gibi önemli yerlere seferler düzenledi.Kısa bir süre içerisinde de Adana,İskenderun gibi Türkiye'nin farklı noktalarınada seferler düzenlemeye başladı.Ancak 2006-2007 yıllarında BOSS turizm,hatalı yönetim ve kredi borçlarından dolayı kapandı.Kısa bir süre önce tekrardan el değiştirdi ve seferler başlatacağı söylenerek Adana,İstanbul,Ankara,İzmir,İskenderun,Hatay,Gaziantep gibi yerlere seferler düzenleyeceği internet sitesinden duyuruldu.Ancak buda sonuçsuz kalarak şirket tekrardan kapandı.

BOSS Turizm otobüslerinden bazı resimler

Sonra Varan'ın Deluxe seferlerinde tekli koltuk vardı.. Hatta bu Deluxe'ler de ilk olarak İstanbul-İzmir hattında çalışmışlardı.. İdo ile ortaklaşa seferleri vardı Varan'ın.. Yenikapı'dan deniz otobüsüne biniyordun (varan'ın yolcuları için ayrılmış yerde yolculuk yapılırdı) Bandırma'da seni Varan'ın bu tek koltuklu Deluxe otobüsleri karşılıyordu. Yine aynı şekilde İzmir'den binildiğinde Bandırmaya kadar geliyordun, sonra yenikapıya geçiyordun.. Çok rahat ve hızlı seferlerdi.. İdo özelleştirildi, Varan el değiştirdi.. Keşke yeniden yapsalar..

Varan De Luxe otobüslerinden bazı resimler

http://img505.imageshack.us/img505/6951/img5598largelargegk9.jpg

bu otobüslerde en sevdiğim şey, mutfağın en arkada olmasıydı..

• Varanın satılması kötü olmuş. Şuana kadar memnun olduğum üç firma var.Varan, Ulusoy ve Pamukkale
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Tekli koltuk sistemiyle Türkiye ilk olarak Boss ile 2000 yılında tanışmıştı.. İlk olarak Ankara,İstanbul,İzmir,Kuşadası,Bodrum gibi önemli yerlere seferler düzenledi.Kısa bir süre içerisinde de Adana,İskenderun gibi Türkiye'nin farklı noktalarınada seferler düzenlemeye başladı.Ancak 2006-2007 yıllarında BOSS turizm,hatalı yönetim ve kredi borçlarından dolayı kapandı.Kısa bir süre önce tekrardan el değiştirdi ve seferler başlatacağı söylenerek Adana,İstanbul,Ankara,İzmir,İskenderun,Hatay,Gaziantep gibi yerlere seferler düzenleyeceği internet sitesinden duyuruldu.Ancak buda sonuçsuz kalarak şirket tekrardan kapandı.

BOSS Turizm otobüslerinden bazı resimler

Sonra Varan'ın Deluxe seferlerinde tekli koltuk vardı.. Hatta bu Deluxe'ler de ilk olarak İstanbul-İzmir hattında çalışmışlardı.. İdo ile ortaklaşa seferleri vardı Varan'ın.. Yenikapı'dan deniz otobüsüne biniyordun (varan'ın yolcuları için ayrılmış yerde yolculuk yapılırdı) Bandırma'da seni Varan'ın bu tek koltuklu Deluxe otobüsleri karşılıyordu. Yine aynı şekilde İzmir'den binildiğinde Bandırmaya kadar geliyordun, sonra yenikapıya geçiyordun.. Çok rahat ve hızlı seferlerdi.. İdo özelleştirildi, Varan el değiştirdi.. Keşke yeniden yapsalar..

Varan De Luxe otobüslerinden bazı resimler

http://img505.imageshack.us/img505/6951/img5598largelargegk9.jpg

bu otobüslerde en sevdiğim şey, mutfağın en arkada olmasıydı..

Bende Kuşadası'nda oturuyorum dediğin gibi 2005 yıllarında bu araçlar çok sık görülüyordu.Konforu ve hizmeti diğer firmalara göre çok farklıydı.Fiyatıda o oranda fazlaydı sanırsam.Özellikle tekli koltuk için boss firmasını seçen bir çok kişi gördüm.

• Mola verdik şuan Pamukkalenin netinden yazıyorum bence Pk de gayet iyi ve güler yüzlü
  •  Metro, Varan Turizm'i satın aldı !!!!
  • DıYaMo

O kadar resimi alıntı yapmaya ne gerek vardı?
  • Firmayı metro değil metronun sahibi kendisi için ayrıca satın aldı, ve açıklamasını okumuştum varanı kendi çizgisinde tutacakları ve bu doğrultuda geliştireceklerini söylrüyordu. ama yinede binmek istemeyenler olacaktır tabi :)
  • metro yu bu zihniyetle yönetenler varan ı da benzer çizgiye taşıyacaktır, müşteri memnuniyetini umursamayan insanlar farklı bir isim olunca tamam o zaman değişelim demezler, her şirket alımında olduğu gibi de zamanla metro bünyesindeki yöneticiler varan a geçer ve varan ın şu anki yönetim yapısı tamamen değişir, metrodaki kafa varana da gelir
  • Uçak varken otobüs ne işe yarar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenCesur

Uçak varken otobüs ne işe yarar ki?

Kesinlikle, uçakla her yere de gidilebiliyor nasıl olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Kesinlikle, uçakla her yere de gidilebiliyor nasıl olsa...

Havayolunun bayaa bi gelişmesi lazım. Mesela büyük şehirlerden bütün şehirlere gidilebiliyor ama küçük şehirlerarası uçak yok. bayaa sıkıntı.

Mesela ben istanbuldan her yere gidebiliyorum ama diyarbakırdan erzuruma uçak yok. konyadan mardine yok. vandan ıspartaya yok çanakkaleden maraşa yok. gerçi maraşa haftada iki defa uçak iniyor ama olsun

• quote:

herkes uçağa binemiyor ama..bunu düşündün mü hiç? uçak korkusu yüzünden uçakla seyahat etmeyen çok insan tanıyorum..
    hatırlarsan 2000 yılında rahmetli kemal sunal'ın uçak korkusu, aşırı heyacana bağlı kalp krizi geçirmesine ve hayatını kaybetmesine neden olmuştu.
    uçaktan korkan insanlarında, en az uçaktaki konfor kadar rahat yolculuk etmesi hakları tabiki.. bu noktada ülkemizde çok fazla alternatif yok ne yazıkki.
    varan ve ulusoy yıllardır kaliteli hizmet vermekte.. genelde de tercih sebebi bu firmalar olur..
    uçaklar tabiki, çok daha rahat ve hızlı ama onlarda bir yere kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 27 Haziran 2011; 19:15:21 >
  • Şu ana kadar pamukkale nilüfer kamil koç ve metroyla yolculuk yaptım. En rahatı nilüferdi... Sonra pamukkale sonra kamil koç ... En sonuncusu ve en beteri metro ile afyondan trabzona gittim... Öldüm öldüm resmen... Afyondan gidiş yarım saat geç kaldı araba. Otogarda soruyorum niye geç kaldı bu "Bende bilmiyorum normalde gazdan ayağını çekmez" dedi... 17 saat koltukla bütünleştim resmen... Gidiş gene rahattı... Dönüş bildiğin rezalet... Bildiğin trabzon- samsun arası dolmuşculuk yaptı... Heryerde durdu... bundan başka yerel arabaları kullanıyorum o daha berbat. Yıldız Turizm var eskişehir afyon arası çalışan ordan biraz alışığım bu dolmuş durumuna da bu metro abarttı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

ee varan madem bu kadar iyiydi neden satmış hisselerini.

Varan Türkiye Setra disbiritörü demekki yolcu taşımaktan daha cazip bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Şu ana kadar pamukkale nilüfer kamil koç ve metroyla yolculuk yaptım. En rahatı nilüferdi... Sonra pamukkale sonra kamil koç ... En sonuncusu ve en beteri metro ile afyondan trabzona gittim... Öldüm öldüm resmen... Afyondan gidiş yarım saat geç kaldı araba. Otogarda soruyorum niye geç kaldı bu "Bende bilmiyorum normalde gazdan ayağını çekmez" dedi... 17 saat koltukla bütünleştim resmen... Gidiş gene rahattı... Dönüş bildiğin rezalet... Bildiğin trabzon- samsun arası dolmuşculuk yaptı... Heryerde durdu... bundan başka yerel arabaları kullanıyorum o daha berbat. Yıldız Turizm var eskişehir afyon arası çalışan ordan biraz alışığım bu dolmuş durumuna da bu metro abarttı...

Daha önce bende defalarca metro ile yolculuk etmiştim. En sonundan izmirden istanbula geleceğim. Ben bileti kuşadası istanbul otobüsüne aldım ve selçuktan bineceğimi söyledim. tamam dediler. bileti kredi kartı ile aldım. akşam otobüs bekliyorum. gelmedi. meğer son anda güzergah değişmiş. otobüs izmir otogardan kalkacakmış. Kızdım. ama yapacağım bişey olmadığı için acil olarak izmir otogara gittim. otobüse son anda yetiştim. bindik. yola çıktık , manisaya geldik otobüs bozuldu 2 saat orda yeni otobüs bekledik..

İşte bu metro ile son seyahatim oldu.

Hayatımdaki en güzel otobüs yolculuğunu konyadan diyarbakıra yaptım. firmanın adını hatırlamıyorum ama diyarbakırlı bir firmaydı. metronun 12 saatte gittiği yolu 9 saattte gitti. herif konyada gazı kökledi durana kadar hiç ayağını çekmedi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.