Şimdi Ara

Metro turizm yine kaza yaptı: 37 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaza, bu sabah Samsun-Ankara yolu Adalar mevkiinde meydana geldi. İzmir’den Trabzon’a gitmekte olan Metin G. yönetimindeki 61 S 1402 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı.

Daha sonra kontrolü kaybeden sürücü orta refüjü aşıp karşı şeride geçerek tahliye kanalında yan yattı. Karşı yolun boş olması büyük bir facianın da önüne geçti.

Kazada otobüste bulunan içinde çocukların da bulunduğu 37 kişi yaralandı. Bazı yaralılar kendi imkanlarıyla otobüsten inerek, diğer yaralıların çıkarılmasına yardım etti. Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve hava helikopteri sevk edildi.

http://m.posta.com.tr/3Sayfa/haberdetay/Samsun-da-yolcu-otobusu-devrildi---37-yarali/349758#.V2uTaRk8XqA

Okadar vukuata ragmen hala kullaniyor insanlar bu igrenc firmayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sasirdik mi? Hayir...Allah yaralilara Acil sifalar versin Insallah..

• Metro turizme 1 kere binme gafletin de bulunmuştum diğer otobüslerde yer olmadığı için

125 km yolu 1 saate gitti ben özel aracım ile o yolu 1:30 dk da alıyorum.

Tüm kırmızılardan geçtik trafik olduğu zaman emniyet şeridine girdi yapmadığı hareket kalmamıştı.
  • 2 gün önce kamilkoç duvara tosladı ölenler oldu onda niye konu açmadın? Türk millleti böyle tek bir sorunu büyütürler olayın tümüne bakmazlar oysaki hepsi aynıdır bugün bu firmada çalışan diğer firmada öbür gün çalışabilir bu sektörde kurumsallık yoktur

• al birini vur ötekine
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

2 gün önce kamilkoç duvara tosladı ölenler oldu onda niye konu açmadın? Türk millleti böyle tek bir sorunu büyütürler olayın tümüne bakmazlar oysaki hepsi aynıdır bugün bu firmada çalışan diğer firmada öbür gün çalışabilir bu sektörde kurumsallık yoktur

Galip Öztürk de buradaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

2 gün önce kamilkoç duvara tosladı ölenler oldu onda niye konu açmadın? Türk millleti böyle tek bir sorunu büyütürler olayın tümüne bakmazlar oysaki hepsi aynıdır bugün bu firmada çalışan diğer firmada öbür gün çalışabilir bu sektörde kurumsallık yoktur

Adam haklı. Trolleme canısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kamilkoc olsun ulusoy olsun bu kadar haberini konusunu okuyormusun peki ? Kamilkoc senede 1 kez kazasi oluyorsa metronun yaptigi kazalarin hatti hesabi yok son olarak muavin tacizi ve ceosunun yaptigi kustah aciklamasida nasil bir firma olduklarini gosteriyor.

Buda mi tesaduf ?https://m.youtube.com/watch?v=LYVQIrpI9sY

• Metro turizm mimlidir. 1 firma senede 3-5 kaza yapıyorsa Metro gerekirse 2-3 katı kaza yaparak onları geride bırakır.

Burada suç insanların, böyle katil bir turizm firmasının adını duymayan kalmadı fakat halen 3-5 kuruş indirime itibar edip yolculuk edenler var.

• Arkadaş niye sürekli metro turizmin pisliklerini duyuyoruz. O kadar firma var. Her türlü rezillik metrodan çıkıyor. Aklınızı başınıza alın, çok zorda kalmadıkça binmeyin şu firmanın otobüslerine.
  • Sevilsede sevilmesede genede kullaniloyor.

• Hasret62 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçen sene kamilkoçta çalıştım gözümde farkı yok metrodan , zaten ikisininde çoğu şahıs arabası. Şahıs arabası ne demek ben aracımla bu firmada çalışıcam demek bu yaz kamilkoçta çalışırım öbür yaz metroda sektörü bilmediğin belli. Ben bu sektördeyim öneri istiyorsan Pamukkale ve Anadolu kullan ikisininde sahibi aynı zaten çoğu araçlar kendinin hizmetlerinden memnun kalırsın.

• Geçen gece Samsun-Karabük yolundayken yanından geçtim de kendi şeridinde yan yatmış sanıyordum, meğer karşı şeritten geçmiş, yine Allah korumuş.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Haziran 2016; 14:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Aynısını yazacaktım

• yahu bu otobüs firmalarının hepsi aynı, hiçbir iş yapamayan bulamayan insanlar şoför. üç kuruş fazla kazanıcam diye yağ da yakarlar kaçak mazot da. metro kötü de öz bilmemne turizm çok mu iyi
  • makas atan sürücüye naptılar acaba, bişey yaptılar mı
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Biz de bu sektörde yerel Bir firma ile çalışıyoruz. Artık ne kamilkoç ne metro kaldı. Yerel firmalarda iyiyi bilip kullanmak gerekli.

Geçen Van İstanbul seferini yapan kamilkoç turizmin araçtan anladığım kadarıyla 5-6 yıllık Setrası kayseride bozuldu.

Ancak metro turizm gerçekten sıkıntılı bir firma kabul edilmesi gerekiyor

• Pamukkale ve anadolu seyahat gerçekten güzel. 2+1 otobüsleri ile seyahat edin bu firmaların. Memnun kalacaginiza eminim. Metro Turizm her türlü rezalet. Iett den farkı yok. Hizmetleri de dandik. Anadolu seyahatte 8 saatlik yolda en sz 4 kere çay kek servisi geldi. 15 saatlik metro yolculugunda sadece 3 kere servis verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Biz de bu sektörde yerel Bir firma ile çalışıyoruz. Artık ne kamilkoç ne metro kaldı. Yerel firmalarda iyiyi bilip kullanmak gerekli.

Geçen Van İstanbul seferini yapan kamilkoç turizmin araçtan anladığım kadarıyla 5-6 yıllık Setrası kayseride bozuldu.

Ancak metro turizm gerçekten sıkıntılı bir firma kabul edilmesi gerekiyor

Evet sıkıntılı bir firma ancak bu şartlarda maalesef düzgün bir firma kalmadı benim demek istediğim cezayı sadece metroya kesmemek gerek . Ben metroyu işletiyor olsam bir kaç senedir çıkan olaylardan dolayı ince eleyip sık dokardım. Ancak kimleri kaynak olarak kullanıyorlarsa bu işi beceremiyorlar sadece parayı ver yerel firmayı kendi bünyene kat , otobüsüm fazla olsun. Şu sıralar sadece Pamukkaleyi takdir ediyorum . Varanı ulusoy aldı sonra ikiside battı , şuan ulusoy faal ancak oda metrodan kamilkoçtan ordan buradan çıkan araçları alıyor iyi hizmet verdiğini düşünmüyorum.

• hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Ulusoy bitti tamamen artık Bi vasfı yok. Hizmet kötü hatta otobüslerine haciz geldiği için isim değiştirdi ve bu şekilde çalışıyor.

Pamukkale Ege bölgesinden çıkmayarak en iyisisiniz yapıyor. Çok iyi bir firma.

Metro galip Öztürk ile devam ettiği sürece bir yol olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.