Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
1
Favori
23.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tercih şöyle. Anadolu truzim>pamukkale>kamilkoc>nilufer> hic birinde yer yoksa en kotu metroya kaliriz

Anadolu truzim deneyin yalniz 5 defa bindim hepsindede konforlu ve muavin durmadan servis yapip su felan dagitiyo ihtiyac var mi sorup duruyodu her otobusune bindimde boyle oldu dinlenme tesisleride fazla kazik degil digerlerine gore iyi yani

Kamil kocla 1 defa yolda kaldim 1 defada 10 numara yag doldurduklarini gordum shell benzinlikde oldu bide olay xD baktim bidondan bosaltiyolar depoya :))

Metroyla 20 defa yolda kalmisimdir otobusleri hem konforauz hem les gibi kokuyo bide ustune arza yapip duruyor cok karaktersiz bi firma yolcu gitsinde nasil giderse gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden otobus ile mola yerlerinde durduğumda adsl modemlerin wireless isimlerini değiştirirdim bir gun yine böyle modeme girip bakarken 9-10 kisinin online oldugunu gordum spofing yapip kim ne yapiyor ne ediyor diye gözlemlemek istedim bir baktım birisi msn"de konuşuyor saati ne kadar diyor oda 50tl olur diyor tamam ama hastalik yok degil mi diyor yok hayatim ameliyattan sonra saglikliyim falan diyordu sonradan yazismalar ilerledikce birisinin erkek digerinin travesti oldugunu anladim adam travesti ile pazarlik yapiyormuş o geldi aklıma yani mola yeri deyip geçme adamlar ne pazarliklar yapiyor oralarda

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Nerede yasiyorsun bilmiyorum ama Bursada fiyatlar asagi yukari bu yonde. Zaten bir iki lira kat adam akilli bir sey yersin dedim. Bursada carsiya cikin 8 liraya yarim et doner yersiniz, kokorec yersiniz, 6 liraya adana-urfa 7-8 liraya ciger durum yersiniz. Guzelinden 2 lahmacun gomersiniz 4-4.5 liradan tanesi. 300 gram su boregi alinabilir. Zaten corbada doyulmak icin icilmez, onun zevki gece yarisi, sabaha karsi vakitlerdir.

Ben zaten metroya bir sey demedim. Otobus firmalarinin alakasi yok fiyatlarla. Isletmeci sahiplerinin insiyatifi.

• Metro Turizm iktidara yakın diye bağdaştırma yapılmaya çalışılmış. Bu itici bir tavırdır. Bunun değişmesi gerekiyor artık. Umarım anlatabilmişimdir. Metro turizm ile yolculuğa tövbeliyim. Her bindiğimde bir sıkıntı yaşıyorum. Yanımda sarhoş yolcu mu istersin,tvsi çalışmayan mı istersin,usb portu bozuk olan mı istersin,metrobüs kuyruğu gibi ite kaka ek sefer ek sefer diye diye kalitesiz hizmet sunmalarını mı istersin say say bitmez. Bunlar varken dinlenme tesisini eleştirmek,heleki fiyatlar bana göre uygunken ( asla yolda bişe yemem ), abes kaçıyor biraz.

O kadar yolculuk yaptım bir tanesinde tesis gerçekten güzeldi. Varan turizmin kendi tesisi vardı yanılmıyorsam. Orası gerçekten güzeldi. Temiz,fiyatlar vs gayet güzeldi.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Çoğu tesis böyle fahiş fiyat uyguluyor yemek ve market kısmında. Çikolatalı gofret 50 kuruşken Susurluk metro tesisleri 2 TL'ye satıyordu. 2 liralık vivident sakizlar 5₺ idi. Ama çay 1 lira idi. Bahsettiğim yıl 2014-2015. Tesislerde çay uygundur genelde ama 2,5 çok olmuş. Markete bir şey diyemiyorum hepsi aynı. Staj gördüğüm hastanenin kafesi de gofreti 2₺'ye satıyor şu anda İstanbul göbeğinde. Sigaraya bile artı kar koyacaklar ellerinde olsa.

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

hocam ciddi birşey sorucam en son hangi yılda dışarı çıktınız bide enflasyondan haberiniz var mı

3 yıldır yolculuk yaparım otobüslerle , merak etme enflasyonu da çok iyi bilirim.

Küçük bardak çay'ın 2,5 tl olmasını onaylıyorsun öylemi Metrocu seni.

kahvehaneler dışında ki her mekanda çay en az 2.5tldir

he tabi bu istanbul için diğer köy şehirleri bilmiyorum durum nedir

Ohaa 2.5 TL en ucu yermi? Yok artık benim yaşadığım yerde en kral mekanda 1 TL normal kahvehanelerde 50 krş

• Kardeş sen nerde yaşıyosun yav bizim köşede ki cafede bile küçük çay 2,5 ₺ bide orası dinlenme tesisi.

• Bu forumda hala Metro'ya binenler görmek şaşırtıcı. Üstelik İstanbul-Ankara gibi bi hatta.

Orijinalden alıntı: pcdaly

iyide istanbulda bi mekanda zaten cay 3-4 tl, corba 10 tl den basliyor.

sen hem baska yeme icme yeri olmayan yerdesin hemde ucuza bulmusun. anlamadim neden pahali dedin fiyatlara? gayet normal eger anadolunun kucuk bir sehrinde yasayip oranin fiyatlarina alismadiysan.

Hocam istanbulda çorbaya 10₺ veren enayidir gidersin balkanda 2.5₺ misler gibi içersin çorbanı

Aslında sulu yemek fiyatı da normal.

Menemen bizim burada 9 omlet 7,5 TL.. Ben fiyatlarda bir anormallik göremedim. Nispeten ucuz bile.

O tesis meşhur zaten hiç sevmem. Habire, "çay içen varmııııeeee" çığırtkanlık yapan yok mu? Kalkıp dövesi geliyor insanın..

Ölümden sonrası bile var senden sonrası neden olmasın ki...
  • Boluluyum, bolu da sadece orası pahalı. 50 tl ye 2 kişi et ziyafeti çekersin bolu mengende.
  • Otobüsle yolculuk yapmamak gerek, münkünse bulunan heryere uçakla seyahat etmek en mantıklı çözümdür. Olduda orobüsle seyahat ediyorsanızda mercimek çorbası ve yarım ekmek hem fiyat olarak makuldür hemde mideyi tutar ben böyle yapıyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.