Şimdi Ara

Metro Turizm Fotoğraf Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin en itibarlı otobüs firması seçilen metro turizm kültür ve sanata verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarak ülke genelinde geçerli olacak olan fotoğraf yarışması başlattı. Kadrajda Türkiye Var adını verdiği proje ile yolculuğun en keyifli hallerine hep birlikte tanıklık edeceğiz. 5-31 Aralık tarihlerinde geçerli olan yarışmada 1. olana 5000 TL nakit ödül takdim edilecektir.

Metro Turizm Fotoğraf Yarışması

Kadrajda Türkiye Var Fotoğraf Yarışması
    Haydi şimdi sende fotoğraf makinanı kap ve bu heyecanı yaşa ve yaşat, yolculuğun en güzel anını çek ve kadraj@metroturizm.com.tr adresine gönder yarışmaya katıl işte bu kadar.

Kaynak:http://www.otobusfirmalari.net/metro-turizm-fotograf-yarismasi

• "En itibarlı otobüs firması" diye olaya girdiğin için ben de fikrimi söyleyebilirim: Metro en güvenmediğim otobüs firmalarından biri. Sahibi uzun süre mafya vs.. gibi şeylerden yargılandı. Artık prestiji kimden nereden geliyor bilmem.
  • Açıkçası şoförleri tam anlamıyla trafik canavarı bugün için bilet aldım firmadan bulunduğum yerde başka firma yoktu mecburiyetten almış bulunmaktayım. Orta kısımdan koltuk aldım kaza olursa diye en az sıyrıklarla anlatırım diye düşündüm. Zaten öyle bişey olursa Allah göstermesin! Direkt mahkemeye vereceğim..
  • nasıl ödül almış çok merak ettim.

en son 2 ay önce eşimle kendim için trabzona rezervasyon yaptırdım. gittim biletleri almaya biletleri satmışlar. madem satcaksın niye rezervasyon yaptırıyorsun. rezervasyona kapalı efendim satın alın deseler satın alcağız biletleri. hem rezerve al hemde başkasına sat.

kaldık ortada başka yerdende almamıştık 2 gün sonra gitmek zorunda kaldık memlekete. 10 günlük iznimin 3 gününü bunlar yemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

"En itibarlı otobüs firması" diye olaya girdiğin için ben de fikrimi söyleyebilirim: Metro en güvenmediğim otobüs firmalarından biri. Sahibi uzun süre mafya vs.. gibi şeylerden yargılandı. Artık prestiji kimden nereden geliyor bilmem.

Üstad onu ben değil ödül veren kurum söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.