Şimdi Ara

Metro 2039 [PS5 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
12
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğru çıktı hocam Jez Corden'ın attığı tweet Metro 2039 [PS5 ANA KONU] . Uzun yıllar sonra yeni bir Metro oyunu görmek oldukça heyecan verici. Özledik o atmosferi .

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Çok iyi olacağına şüphem yok. Fakat senaryonun iyi olduğu oyunları türkçe oynamak gerekir. Büyük ihtimalle PC de oynayacağım

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • IGDB Tarafından Metro 2039'un Hikayesine Dair Detaylar Sızdırıldı

Sızıntı

Doğrudan kaynaktan:

METRO 2039, beğenilen hikaye anlatıcıları 4A Games'ten yeni bir dönüm noktası niteliğinde FPS oyunudur. Kıyamet sonrası Moskova'nın karanlık kalbine doğru, metronun ruhu için verilen yürek burkan bir çatışmaya yolculuk edin.

Yıl 2039. Nükleer savaşın son hayatta kalanları, çeyrek yüzyıldır zehirlenmiş Moskova şehrinin altındaki metro tünellerinde amansız bir çatışma içindeydi. Nihayet, fanatik bir Spartalı olan Avcı lakaplı bir lider tarafından bir araya getirildiler.

Ancak bu bir barış değil: Hunter'ın Novoreich rejimi propaganda ve korku yoluyla hüküm sürüyor, karanlık ve korkunç bir düşmana karşı yüzey için yeni bir savaş bahanesiyle halkı boyunduruk altına alıyor.

Şehrin ötesindeki ıssız bir yerde, münzevi Yabancı, şiddetli uyanıklık kabuslarıyla boğuşmaktadır. Geçmişinin hayaletleri onu sürgünden çıkmaya zorladığında, Moskova'nın yıkıntıları arasına, asla gitmeyeceğine yemin ettiği tek yere, metroya, korkunç bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır.

METRO'nun bugüne kadarki en şok edici macerasını, keşif, hayatta kalma, dövüş ve gizliliği benzersiz bir sürükleyicilikle, büyüleyici güzellikte ama ölümcül bir dünyada bir araya getiren güçlü bir tek oyunculu hikayede deneyimleyin.

Dmitry Glukhovsky'nin dünya çapında çok satan METRO kitap üçlemesinden esinlenilmişti.

English:

METRO 2039 is the next landmark FPS from acclaimed storytellers, 4A Games. Journey into the dark heart of post-apocalyptic Moscow in a harrowing conflict for the very soul of the Metro. The year is 2039. For a quarter century, the last survivors of nuclear war have been locked in bitter conflict deep in the Metro tunnels beneath the poisoned city of Moscow. Now, finally, they have been united by a single leader, a fanatical Spartan known as Hunter. But this is no peace: Hunter’s Novoreich regime rules through propaganda and fear, subjugating the population in the name of a new war for the surface against a dark and terrifying enemy. In the wilderness beyond the city, the reclusive Stranger is haunted by violent waking nightmares. When the ghosts of his past force him out of exile, he must undertake a harrowing journey into the shattered ruins of Moscow, to the one place he swore he’d never go. The Metro. Experience the most shocking METRO adventure yet in a powerful single-player story that weaves exploration, survival, combat and stealth across a hauntingly beautiful but deadly world with unparalleled immersion. Inspired by the worldwide best-selling METRO book trilogy by Dmitry Glukhovsky.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Dmitri Gluhovski, yeni Metro oyunun daha karanlık olacağını söyledi.

''Bu Metro oyunu, daha önce gördüğünüz her şeyden daha karanlık olacak.''

https://x.com/glukhovsky/status/2044006810420482352?s=20

• Üçlemeye tekrar run atmayı düşünürken şahane oldu duyuru, Metro kendini bozmayan nadir bir seridir.

Ve cesaretle söylüyorum, METRO 2039 şimdiye kadar 4A ile çalıştığım en olgun hikâye.

Metro 2039 [PS5 ANA KONU]
    Metro 2039 [PS5 ANA KONU]x (formerly twitter)
    Дмитрий Глуховский (@glukhovsky) on X
    https://x.com/glukhovsky/status/2044377411542790167?s=20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım 2033'ün izinden giderler, çünkü yarı açık dünya yapısı bence bu serinin konseptine uymuyor. Exodus yeni bir oyun olmasına rağmen yeni bir hissiyatı yoktu, çok aşina olduğumuz bir sistemi sunmuştu. 2033 gibi tekrar çizgisel, klostrofobik tasarımlara geri dönülmesi ve korku unsurunun artırılması gerekiyor, beklentim bu yönde.

BAŞARDIK! 🇹🇷

MÜTHİŞ BİR HABERİM VAR! Metro 2039'u %99 ihtimalle kendi dilimizde deneyim edeceğiz. 3 gündür Deep Silver ekibinden tanıdığım yöneticilerle yaptığım görüşmeler sonucunda nihayi sonuca vardık. Tabi ki bu süreçler her zaman çalkantılı olduğu için paylaşım yapma izni isterken ihtimalleri dahil etmem gerektiği konusunda ricaları oldu. Asıl amacımsa Steam sayfamızda Türkçemizin direkt olarak yer almasını sağlamaktı ve burda da %99 ihtimal doğrultusunda başarıya ulaştık diyebilirim. He olur da Steam sayfasına sayfa açıldıktan 2-3 gün sonra eklenir, hiç moralinizi bozmayın, kesinlikle eklenecek.

Diyeceğim o ki; İLK KEZ BİR METRO OYUNUNU KENDİ RESMİ DİLİMİZDE OYNAYACAĞIZ!

Hem de bunu topluluk çabası olmadan, erken aşamada güçlü birebir iletişimlerimizi kullanarak yaptık! Yarın Metro 2039'u kutluyor olacağız, bunca zamandır Türkçe Oyun Seferi'ne güç olduğunuz, cesaret verdiğiniz için teşekkür ederiz! Bu da benim sizlere, sizleri yormadan, 3 gün boyunca sabah, akşam yaptığım görüşmeler sonucunda nihayi sonuca ulaştığımız bir hediyem olsun, iyi ki varsınız. Daha nice oyunu Türkçemizle beraber duyuracağız 🇹🇷

Metro 2039 [PS5 ANA KONU]
    Metro 2039 [PS5 ANA KONU]x (formerly twitter)
    Mustafa (@MstafaKadir) on X
    https://x.com/MstafaKadir/status/2044424188253868370?s=20

• Evet oyun büyük ihtimalle Türkçe dil desteği ile gelecek başlığı Türkçe olarak değiştirebilirsiniz

Hocam bende Mustafa kadir in moduna sordum %100 Türkçe geliyor dedi.

Steam sayfasında desteklenen diller arasında Türkçe görene kadar emin olamıyorum hocam :)

• Tekrardan hatırlatalım TR saati ile bu akşam saat 20:00'da tanıtım olacak Metro 2039 [PS5 ANA KONU] 

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Exodus'un yarı açık dünya oluşu hikaye akıcılığını bozmuştu. Bir tık hayal kırıklığına uğramıştım. Kesinlikle dediklerinize katılıyorum. Exodus'un son bölümü lineer yapıdaydı ve oldukça güzeldi.2039'da lineer yapıda olur diye tahmin ediyorum çünkü açık dünya olan oyunu iptal etmelerinden belli bu yönde gidecekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Nisan 2026; 14:41:59 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    umarım direk tarih verip ön sipariş açarlar,hemen ön siparişi basıcam,türkçe metro oyunu ne akar varya :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 16 Nisan 2026; 17:35:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burda bazı arkadaşlar Mustafa Kadir'e atıp tutuyorlar ama gerçekçi olursak şöyle bir tabloya baktığımızda bu zamana kadar Türkçe dil desteği vermemiş oyun firmaları Türkçe dil desteği vermeye başladılar.. Bunda kesinlikle Mustafa Kadir'in ve Türkçe oyun seferinin başarısı var bunu kabul etmek lazım..

Ben Mustafa Kadir'e ve oyunların Türkçe olması için steamde başlıklara yorum yazan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum

Ben inanıyorum ki Rockstar Games kilidi de kırılacak ve GTA 6 Türkçe gelecek ümitliyim..

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Rockstar ve bir de Capcom çok zor hocam, bunlar Türkçe dil eklemez. Özellikle Capcom bizi hiç sallamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 16 Nisan 2026; 17:18:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Bu yeni bir seri olacak

Hiç belli olmaz hocam bakalım Metro 2039 [PS5 ANA KONU] 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.