Şimdi Ara

Metro mu? Pamukkale mi? (YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Haftasonu İstanbul dan Antalya ya seyahat edeceğim. Otobüs ile seyahat etmeyi düşünüyorum fakat 10 saat yol. Bilet baktığımda 2 adet firma da kararsız kaldım. Hangisi daha rahattır? Sorunsuz bir şekide hangi firma daha iyi deneyim sunuyor? Her iki firma da da 2+1 otobüs tercih edicem. Tek başıma gideceğim için. Önceden deneyen arkadaşlar veya her iki firma hakkında deneyim sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

• slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    Üstad ikisini de kullandım ben pamukkaleden ziyadesiyle memnun kaldım. Metro biraz daha geride kalıyor pamukkaledeki kaliteye göre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro kurtlerin...pamukkalele git derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnince yaşadığına şükretmek istersen metro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hepinize arkadaşlar. Aldım biletimi pamukkale den. Hayırlısı olsun artık bakalım.
  • Olsa ne olmasa ne demekle beraber; metrosunda sahibi samsunlu.. (Galip Öztürk)

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Galip_%C3%96zt%C3%BCrk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki pamukkale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç biri değil kamil koçun üstüne tanımam gerçekten metro ilede yolculuk yaptım pamukkale ilede pamukkale hele çok kötüydü muavinler geç servis yapıyor geç çöp topluyolar başka işlerle uğraşıyorlar. Tekli koltukta yolculuk yapmıştım fakat hiç rahat değildi cam kenarında dirsek koycak yer bile yok pişman oldum. Normalde kamil koçtan şaşmam değişiklik olsun diye pamukkaleyi denedim fakat pişman oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.