Şimdi Ara

Metro Last Night Grafik Ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. birşey sorucam az önce ben bishock bitirdim sonra metro last night a başladım. Ancak metro last night ın oyun içinde video bölümünde full ledim herşeyi ancak neden se beğenmedim grafiklerini oyunun. Başka yerinde varmı acaba bu oyunun grafik ayarları ?

Teşekkürler şimdiden.

• Ukalalık etmek istemem ama oyunu yanlış yazmışsın, oyunumuzun adı "Metro Last Light" tır.

İlk oyundan sonra dudak ısırtacak grafik farkları yok belki ama oyunun grafikleri oyun dünyasında bir çok çevre tarafından beğeni almıştır. Ne bakımdan beğenmediğini yazarsan konuyu açabiliriz.

Ekran kartının ne olduğu ve sisteminin ne derece başarım gösterdiğine göre oyundan grafik kalitesi anlamında aldığın zevk doğru orantı gösterecektir.

PhysX ve 3D ile 1080p çözünürlükte 70-80 FPS değerlerinde oynanabilecek bir Metro Last Light oyununa FPS sever oyuncular kolay kolay hayır demez.

Oyunla ilgili sorununun hangi noktada başladığını tespit etmen gerekiyor.
  • Cevabınız için teşekkürler. Oyunun adını yanlış okumuşum o yüzden o kadar sorun değil düzeltmenize gerek yoktu sagolun genede.

Oyunun grafikleri ilk oyunun grafiklerine göre hiç bir değişiklik yok . aradan bu kadar zaman geçmiiş grafikleri hala o kadar gelişmemiş. Ben daha çok fark beklerdim. Bu kadar battlefield - bioshock vb oyunlar grafikleri bu zamana göre gelişiyse bu nasıl gelişmez anlamadım. Ha varsa eğer başka yerde grafik ayarları direk açayım hepsini ama yoksa bu konuda cevap yazmaya da gerek yoktur.
    Yine de teşekkürler
  • çok tuhaf. şu anakadar gördüğüm en güüzel grafikli oyun Metro: LL. Tesellation'u açın SSAA'yı açın. Texturey'i Very High yapın. 1920x1080p yapın. Physx açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinannn23

Cevabınız için teşekkürler. Oyunun adını yanlış okumuşum o yüzden o kadar sorun değil düzeltmenize gerek yoktu sagolun genede.

Oyunun grafikleri ilk oyunun grafiklerine göre hiç bir değişiklik yok . aradan bu kadar zaman geçmiiş grafikleri hala o kadar gelişmemiş. Ben daha çok fark beklerdim. Bu kadar battlefield - bioshock vb oyunlar grafikleri bu zamana göre gelişiyse bu nasıl gelişmez anlamadım. Ha varsa eğer başka yerde grafik ayarları direk açayım hepsini ama yoksa bu konuda cevap yazmaya da gerek yoktur.
    Yine de teşekkürler

Sıkıntı yok, aynı yanılgıya ben de düşmüştüm ilk duyurulduğunda..

Ekran kartınızı sormuştumama yazmamışsınız. Neyse, tüm ayarları yükselttikten sonra PhysX i de açın, bu parçacık etkileri vs. artırıp daha etkileyici bir oyun deneyimi sunacaktır. Saygılar.

• Ekran kartım Geforce sparkle gtx 480 nvidia bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

çok tuhaf. şu anakadar gördüğüm en güüzel grafikli oyun Metro: LL. Tesellation'u açın SSAA'yı açın. Texturey'i Very High yapın. 1920x1080p yapın. Physx açın.

+1 bioshock falan çok gerisinde grafik olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar nerdeyse cgi kalitesinde oyun yapmışlar, sadece yüz modellemeleri konusunda biraz geri kalınmış o da çok sırıtmıyor, beğenmemeniz biraz garip olmuş, zevk renk orası ayrı.
  • Grafıkler bence yeterınce ıyı. Atmosfer ıse 10 uzerınden 10 olmus. Bırtek karakter modellerın plastık gıbı durması brıaz kotu olmus. Yınede arkadasın gorusune sonuna kadar saygılıyım. Bu arada ılk oyunu Xbox360'da bıtırmıstım. O yuzden ılk oyunla ne yazıkkı kıyaslıyamıyorum
  • Güzel bir kartın var bence seni grafiklerden çok oyundaki atmosfer sıktı.. Birçok oyuncunun içini karartıp sıkılmasına yol açan bu ümitsizhavadır Metrodaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Güzel bir kartın var bence seni grafiklerden çok oyundaki atmosfer sıktı.. Birçok oyuncunun içini karartıp sıkılmasına yol açan bu ümitsizhavadır Metrodaki.

Ama ben ilk oyununa göre karşılaştırıyıyorum. İlk oyununda ekran kartım kastı benim. Siz düşünün
  • İlk oyunun optimizasyonu yenisinie nazaran hantaldı.

Yenisini beğenmemiş olabikirsin bu normal. Demek ki sana hitap etmemiş yeni yapım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.