< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 11 Ekim 2022; 19:57:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU) (40. sayfa)
-
-
Oyunu PS5 için tekrar aldım tekrar oynamaya karar verdim eklentilerinide ilk defa oynama fırsatım olacak.
-
Oyun ps5 te gayet sorunsuz ve keyif veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben PS4 Pro'da oynamıştım şimdi PS5'de oynuycam. Dualsense nasıl merak ediyorum.
-
Metro Exodus'un bugüne kadarki satış sayısı açıklandı: 8.5 milyon
Yakın zamanda gerçekleştirilen Embracer Group yatırımcı etkinliğinde birçok oyun hakkında detaylı raporlar ortaya çıktı. Bu kapsamda 2019'da piyasaya sürülen yarı açık dünyayı bizlere sunan kıyamet sonrası hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Metro Exodus'un çıkışından bu yana 8,5 milyon adet sattığı açıklandı. Satış sayısının haricinde oyun 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. Bu sayılar Metro serisi için bir rekoru temsil ediyor.
Metro üçlemesi çok oynanmaya devam ediyor
Üçleme olarak karşımıza çıkan ve son oyunla beraber büyük bir başarı elden eden Metro için sırada ne olacağı merak konusu. Üçlemenin ilk oyunu 2010 yılında piyasaya sürüldü ve oyun 2002 yılında Rus Yazar Dmitry Glukhovsky tarafından yayınlanan aynı adlı bir kitaba (Metro 2033) dayanıyor. Seri, Exodus ile zirveye ulaştı ve bugün bile iyi satmaya devam ediyor.
Öte yandan ortaya çıkan raporlara göre Exodus'tan sonra PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına yeni bir Metro oyunu gelecek. Bu yeni oyunun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağı öne sürülüyor. Yine varsayılana göre bu oyun tamamen yeni ve çok daha büyük bir dünyayı oyunculara sunacak ve klasik Metro oynanışını içerecek.
-
4A Games, Gamescom'a katılıyormuş.
Bu yılın başlarında Metro Exodos'un devamının tamamen oynanabilir olduğu ve yakında duyurulacağı Tom Henderson tarafından söylenmişti.
Idle Sloth💙💛twitter“(Insider gaming) 4A Games (Metro Series) is attending Gamescom this year. Confirmed by the official Gamescom website. Following our report earlier this year that 4A Games is developing a new Metro game. https://t.co/IB8l93WnnT”https://twitter.com/IdleSloth84_/status/1688586054415138822?s=20 -
az önce ps5'te bitirdim. son sahnesinde ekrana bakakaldım. o soğukta dondum resmen. müzikler enfesti.
sadece şunu sordum kendime: ben neden bu oyunu daha önce oynamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 10 Kasım 2023; 3:23:20 > -
Yeni oyundan hâla bir haber yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler saga indirime girdi yumulun
store.playstation.comMetro Saga Paketihttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4062-CUSA11407_00-METROSAGABUNDLE0dlcler dahil
-
Tom Henderson'a göre; Exodus'un devam oyunu 1 yıldır oynanabilir durumdaymış.
TGA da görebiliriz belki.
x (formerly twitter)Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) on Xhttps://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1730559510559760861?s=20 -
arkadaşlar gold paket şu anda indirimde ps5 için, ne dersiniz bu rakama alınır mı? kasım ayında da indirimdeydi sanırım ama bu paket mi indirimde idi ?
-
Metro 2033 ve last lighti oynayanlarin cogu exodusu begenmemistir.Cünki yapisal olarak adamlar o dar karanlik alanlardaki yalnizlik hissini bir anda silip attilar ve farcry gibi sacma birseye cevirdiler.Umarim yeni oyunda duzeltirler bunu
-
arkadaşlar oyunu hangi sıra ile oynamalıyım acaba ?
2033
last light
exodus
sıra bumu acaba şimdiden teşekkürler...
-
Evet sıra bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sizce last light mı yoksa exodus mu oynanır ?
-
Hepsi oynanır hocam. 2033, last light sonra exodus. Sırayla oynayın pişman olmazsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu benim gibi platinlemeyi düşünüyorsanız size tavsiyem direkt en zor modda başlayıp bölüm içinde yapılması ve toplanması gereken ne varsa toplamaya çalışın. Böylece hem zamandan tasarruf edersiniz hem de benim gibi chapter select ile toplarım ne olacak derken eziyet çekmezsiniz
Ranger zorluğu abartılacak kadar bir zorluk içermiyor bu arada. Sadece Taiga bölümünde kimseye fark edilmeden ilerlemek biraz zorluyor o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X