Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
14
Favori
99.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Rezil bir konsol portu işte ne bekliyorsunuz 2033 de ilk çıktığında böyleydi (redux olanı değil) Adamlar 10 yılda 1 gram ilerleyememişler.

* Çok uzun zamandır bu kadar kısıtlı grafik ayarı olan oyuna ilk kez rastlıyorum. Texture, AA hiç bir ayar yok, pc ye FPS çıkarıyorsun fov ayarı yok şaka gibi..10 yıl önce xbox 360 zamanında konsoldan port oyunlarda olurdu böyle neredeyse hiç ayar seçeneği olmazdı, adamlar 10 yıl öncede kalmış.

* Abanmışlar grafiğe oyun medium dan başlayarak harika gözüküyor ama bunun bedeli stabil olmayan fps sürekli droplar olarak geri dönmüş. Kapıyı açıyorsun drop 4-5 yaratık geliyor hop yine drop sağa dönüyorsun 60 sola dönüyorsun 30 fps. Çalışanlardan biri de dememiş beyler textureleri aa yı biraz kısalım oyun stabil olsun diye...

* Yapay zekaya hiç girmiyorum 2019 yılında böyle kötüsünü görmek şaşırtıcı gerçekten. 2033 ve LL da böyleydi ama haydi idare edelim demiştik. Hatta LL ın yapay zekasının bundan iyi olduğuna yemin edebilirim.

* Bug lar havada uçuşuyor kollar kaplamalara giriyor. Belli ki bu adamlara baskı yapmışlar erken çıkarın diye şu oyunun bariz 1 seneye daha ihtiyacı varmış.

* Çok gömdüm hakediyorda gömülmeyi ama oyunda başarılı olanlar grafikler, atmosfer, silahlar, craft sistemi ve anna. Bunlar olmasa oynanmayacak durumda ama kurtarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Şubat 2019; 1:26:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Frapsla msi afterburner oyun içinde çalışmadı. Çalışan bir program varsa söyleyin bakayım. Onun dışında bir donma sorunu yok normal oynanıyor tabi 60 fps demek zor.

Alıntıları Göster
    Afterburner çalışıyor frapsı kapatıp deneyin güncel değilse güncelleyin paket içindeki rtss yi kurun rtss yide kaldırın yani.

• korsan mı ?

bende 20 ye düşse direkt silerim oyunu ama 35 lere falan düşüyor büyük alanlara bakarken

acayip dangalakça bir durum
  • Oyunun atmosferi ve hikayesi çok iyi. 2K extreme ayarlar ve rshade ile arada bir droplu oynuyorum nedeni kürekli versiyonu oynamam 1.0.0.1 versiyonunda sanırım düzelmiş drop sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Frapsla msi afterburner oyun içinde çalışmadı. Çalışan bir program varsa söyleyin bakayım. Onun dışında bir donma sorunu yok normal oynanıyor tabi 60 fps demek zor.

Alıntıları Göster
    msi afterburner herhangi bir güncelleme yaptınız mı? Aynı uygulamayı ben kullanıyorum ve çalışıyor. Çok eski sürüm kullanıyorum. Güncel sürümler hiçbir oyunda çalışmayınca eski sürüm kurup güncellemesini engellemiştim.

Bu arada Metro da çalışmıyorsa oyunu alta atıp uygulamayı kapatıp tekrar açın ve oyuna geri dönüp bakın. Zaman zaman benim oyunda da çalışmıyor o zaman bu işlemi yapınca 10-15 saniye sonra msi afterburner ait değerler sol üst köşede gözükmeye başlıyor.

Bu arada arkadaşlar bu akşam oyunu oynarken hiç hata vermeden pc masaüstüne geri döndü bir baktım oyun kapanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

korsan mı ?

bende 20 ye düşse direkt silerim oyunu ama 35 lere falan düşüyor büyük alanlara bakarken

acayip dangalakça bir durum
    İlk ön sipariş verenlerdenim. Gerçekten 50-60 fpsden 20-25 lere inen oyun çok uzun zaman görmemiştim. Hani desem 20lere düşen taraf çok detaylı o da değil. Şuan Volga'dayım ileriki haritalarda değişir mi bilemem.
  • Volga da çok düşmüştü ordan sonraki haritada da düşecek efsanevi bir opti

• ön sipariş ile steam'dan gold edition 123 tl ye aldım.

29 saat oyun süresinde bitirdim neredeyse herşeyi her görevi yaptım. tadı damağımda kaldı diyebilirim.

mükemmel bir oyun olmuş 10 numara 5 yıldız. sonunda gözümden yaş bile geldi.

oyunda hiçbir sorun yaşamadım ne drop nede başka birşey. ayarlar olarak high ayarlarda bitirdim. diğer ekstra özellikleri kapattım.

hiçbir bug ile de karşılaşmadım.

eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. keşke daha ucuza alsaydınız şimdi fiyat çok yükseldi.

son olarak ta siz rus oyunlarını beğenmeyebilirsiniz eyvallah ama bu oyunun bir kitap serisi birde oyunu var tüm kitapları ve oyunlarını oynadım okudum.

sevmezseniz kendinize sevmezsiniz seven adamı sorgulamak neden? veya millete ben sevmedim sen alma demek neden?

ayrıca diğer oyunlar APEX v.s gibi bu oyunla nasıl karşılaştırabiliyorsunuz hayret ettim.

biri battle royale takım online oyun biri hikaye bazlı single player fps oyunu yani karşılaştırdığınız şey aynı yapıda ki oyunlar olmalı en azından.

birde oyun biraz hafife alınmış adamlar efsane grafik yapmışlar 1060 gibi bir kartlar ultra açıp da 30 fps görünce oyuna suç atmayın yeni nesil Crysis bu oyun. görüntüler efsane.

QUALİTY HİGH
    VSYNC OFF
    HAİRWORKS OFF
    ADVANCED PHYSİX OFF
    TESSALATİON OFF
    TEXTURE FİLTERİNG X16
    MOTİON BLUR LOW
    SHADİNG RATE 1.0x

bu ayarlarda oldukça akıcı ne drop nede başka bir sorun yaşadım. kartınıza göre medium bile yapabilirsiniz görüntü yine süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Sistemim aşşağıda . High ile extrem ayar arasında fps haricinde görüntü kalitesi bakımından adam akıllı fark göremeyen benmiyim yoksa başkalarıda varmı?

Cpu : Ryzen 2600X + Corsair H45
    Gpu : Evga GTX 1080 SC
    M.B : Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming
    Rm : Geil Evo X 2x8 16gb 3000mhz Rgb
    Psu : Evga SUPERNOVA 850 G3
    Monitor : Samsung LC24FG73 144hz Curv
    aslında extreme ile arasında az fark var ama daha çok kalite istiyorsan shadin rate i arttır 1.0x kalite hayvani artıyor ama performan da düşüyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CC7626BB

aslında extreme ile arasında az fark var ama daha çok kalite istiyorsan shadin rate i arttır 1.0x kalite hayvani artıyor ama performan da düşüyor tabi

Alıntıları Göster
    Benchmark da extreme setting de shader 2.0 oluyor diye gösteriyor. Extreme de oyun içinde shader 2.0 değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Benchmark da extreme setting de shader 2.0 oluyor diye gösteriyor. Extreme de oyun içinde shader 2.0 değil mi?

Alıntıları Göster
    değil oyun içinde manuel almak gerekiyor bench de otomatik 2.0 yapyıor

2.0 denedim ben herşeyi açtım 3 FPS average aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

msi afterburner herhangi bir güncelleme yaptınız mı? Aynı uygulamayı ben kullanıyorum ve çalışıyor. Çok eski sürüm kullanıyorum. Güncel sürümler hiçbir oyunda çalışmayınca eski sürüm kurup güncellemesini engellemiştim.

Bu arada Metro da çalışmıyorsa oyunu alta atıp uygulamayı kapatıp tekrar açın ve oyuna geri dönüp bakın. Zaman zaman benim oyunda da çalışmıyor o zaman bu işlemi yapınca 10-15 saniye sonra msi afterburner ait değerler sol üst köşede gözükmeye başlıyor.

Bu arada arkadaşlar bu akşam oyunu oynarken hiç hata vermeden pc masaüstüne geri döndü bir baktım oyun kapanmış.

Alıntıları Göster
    Tamam hallettim. Trenle durduğumuz karlı bölümdeyim. Ortalama 40-60 fps arası oynuyorum.

• +1
    ben ormanlı bölüme geçtim şimdi. bende herhangi bir bug la karşılaşmadım. 70-80 arası fps de oynuyorum. senaryo olarakta keyifli gidiyor. şimdiye kadar eksik bulduğum tek şey ai.
  • High ve ultra arasında fark yok yazanlar vardı birde extreme ayar var onu görmediler heralde

• Oyuna yeni başladım..
    Atmosfer gerçekten harika.
    Bana o eski tadı verdi.
    grafikler 4K ULTRA ayarlar DLSS: 0N RTX: HIGH de muhteşem görünüyor.
    50-60fps arasında gidip geliyor.Sağlam bir patch gerekiyor.
    Yaklaşık 2 saattir oyundaydım hiçbir bug ya da hataya rastalamadım.

SSLER:

Metro Exodus (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 23 Şubat 2019; 10:3:57 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    1.0.0.1 güncellemesiyle bugları düzeltmiş olabilirler. Yamadan önce Çöl haritasında bir görevde harita gidilecek yeri yanlış gösteriyordu. İkinci oynamamda o hata olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

1.0.0.1 güncellemesiyle bugları düzeltmiş olabilirler. Yamadan önce Çöl haritasında bir görevde harita gidilecek yeri yanlış gösteriyordu. İkinci oynamamda o hata olmadı.
    Hocam oyun ilk sürümü bendeki (copy)
  • 2080 ti de 2k rtx full ayarlar kasma sorunu yaşamadım 1 kere uçan yaratıklarla uğraşırken siyah bir perdeleme geldi çıktım girdim başka problem yaşamadım gaz maskesi takılı iken bir arkadaşta yazmış olayın içindesin resmen
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Oyun ekran parlaklığını çok mu açtınız. 6 ve 7 resimlerde oyun fazla parlak çıkmış. Fazla pozlanmış ve patlamış bir fotoğraf gibi çıkmış da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Oyuna yeni başladım..
    Atmosfer gerçekten harika.
    Bana o eski tadı verdi.
    grafikler 4K ULTRA ayarlar DLSS: 0N RTX: HIGH de muhteşem görünüyor.
    50-60fps arasında gidip geliyor.Sağlam bir patch gerekiyor.
    Yaklaşık 2 saattir oyundaydım hiçbir bug ya da hataya rastalamadım.

SSLER:

görüntüler çok iyi ya. oyun mükemmel.

DLSS ve RTX için patch geldi ayrıca optimize de geldi.

yorumlar DLSS kalitesinin çok daha iyi olduğunu söylüyorlar

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.