Bildirim
Metro da 140 ekran 4k tv 2499 tl axsess 30 tl chip var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Axen olunca yanından bile geçmem birdaha
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nedeni nedir.quote:
Orijinalden alıntı: souledge
Axen olunca yanından bile geçmem birdaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
axen sunny nin alt markasidir fenada bi tv degildir 3 sene once 3d axen aldim tas gibi cikti renk doygunlugu kalitesi muazzamdi tasindim sattim.
Madem bu Axen Sunny'nin alt markası. Aynı özelliklerde Sunny televizyon A101'de 2.699 TL'ye satılıyor. Onu almak daha mantıklı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ onur -
evet 200 tl daha pahali ama sunnyde alınabilir ancak stoklari tukenmis sunny nin..
Kullanmadan paneli arızalandı :(quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Nedeni nedir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Forumda sorunsuz alışveriş; @avangard58 @urunalsat @Exzina @Natsukaw.S @Jeak@cankut90 @bulutcuk @aliisbara@cey100@adamic1907@costa rica@cocogamer@onrknn@selim75iskender -
11 yıl önce sunny marka plazma aldık hala çatır çatır çalışıyor melet. Bozulmadı gitti. Aynı kalitedemi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok anlamam ama merak ettiğime, uydu alıcısı 4k mı? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X