Böyle bir çile yok arkadaş. Giderken yarım saat metro bekledik anca geldi, tın tın tın gittik stada. Hadi gidişi geçtim dönüş. Metrolar iptal oldu. Bir sürü kişi maçın 80. dakikasında döküldü yola. Otobüs arıyoruz. Neyse ki bilinmezliğe doğru gittiğim yolda bir caddeye çıktım, minibüse binip 4 levent'e geçtim, oradan da geldim evime. Bir çok taraftar daha yollardaydı.
yapacak bişey yok kardeşim inşallah zamanla oturacak
Allah'in dagina yapmislar stadi. Feci soguktu hava. Birde dedigin gibi yol cilesi vardi...
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
yapacak bişey yok kardeşim inşallah zamanla oturacak
yok hocam elektrikler gitti ya ondan teknik bir arıza oluşmuş dönüştemetro kapalıydı komple otobüsler yetmedi filan biraz bekledik.
Saat 6 civarıda Mecidiyeköy acayip kalabalıktı.Metro arızada ve baya trafik olduğundan geneli geri dönüş yapıyordu.Baya isyanlardaydı millet.Baya dolabilirdi aslında stad bugün.Alternatif ulaşım yolu şart bence.Metrobüs olsaydı iyi olurdu.
25-30 bın kısı 1.5 metre genıslıgınde bı kapıdan gecmek ıcın sıra bekledı. Yaklasık 15 dk mılım mılım ılerledık. Rezıllıktı resmen. M.koy'den taksıyle gelıp, taksıyle donmek zorunda kaldık. Mac ıyıydı allahtan. Azda olsa unutturdu bunca rezıllıgı.
Bi halledemediler şu işi ya
metro çileswine bende maruzkaldım.herkes birbiriyle akraba oluverdi bugün.
valla şu ulaşım sorunu bir halletselerde kurtulsak geçenki maçta metro gelmedi kavga çıktı insan çileden çıkıyor resmen stada gitmek istemiyorum ama yinede gidiyorum.....
Metro yüzünden seyirci sayısına bakın... 23.980
Benim de ayaklarim geri gidiyor vallahi giderken. Ulasim en guzel gunde bile eziyet. Stadin o kadar eksigi var ki say say bitmez. Sirf bu is icin bir ekip kurmali kulup.
1) Metro bir kere metrobus gibi her 30 saniyede bir gelmeli. Hijyen, konfor, guvenlik acisindan sart. Eve rahat gidelim diye 10 dakika erken cikmaktan biktik artik. 2) O meydan buyutulmeli ve turnike sistemi degistirilmeli ya da toptan kaldirilmali. 3) Taksi platformu gibi bir sey kurulsun. Insanlar TEM uzerinde taksi ariyor saatlerce. "Karsiya gidiyorum abi" diyip yolcu almayan cakallar da isin cabasi. 4) Otopark tam bir eziyet. Adam 3000 kisilik otopark (Ispark) kurmus, tek cikis yapmis. Bosalmasi 2 saat. Obur yanda stadin altinda 3000 kisilik muhtesem bir otopark mevcut, ancak kullanilmiyor.
Yapilacak o kadar cok sey var ki... Niye yapilmiyor, o kismini da cozmek imkansiz. Bu dunyanin sayili stadlarindan birinin ulasim olanaklari bu vaziyette iste, bu kimin ayibi bilmiyorum ama utaniyorum. Bu stad tabii ki dolmaz, biz niye gidiyoruz bu sogukta, o da ayri bir manyaklik.
Devlet devlet olsa bize stadı verirdi tam olarak. İşte bu aksiliklerin eksikliklerin hepsi devletin stadı %100 bize teslim etmemesinden kaynaklanıyor. İçerde ki en ufak atıyorum mesela tuvalette ki kulozetleri bile değiştiremiyoruz bu yüzden...
Metro sadece taraftarları değil sadece işinden evine dönmek isteyen insanları da vuruyor. Bence bu yol işi hal olana kadar hafta içi oynanacak olan maçlar gündüz oynanmalı. Veya saat 22:00 de filan oynanmalı. Bunun başka bir çaresi yok...
Bir öneri: Sarıyerli olduğum için oraları iyi bilirim. Maçlara gidecek olan arkadaşlar Sarıyer yönüne giden herhangi bir toplu taşıma aracına binebilir ve Sanayi Mahallesi durağında inebilir. Bu otobüs olur minibüs olur... Ve oradan da stada 20-30 dakika arası bir mesafe kat ederseniz metro fazla çile olmaz kanaatindeyim. Özellikle kalabalık gelen arkadaş gruplarına önerim ;)
Fener maçında o merdivenler ile daha çabuk çıkabilmiştim yukarı ama bu maç resmen 2 dk da bir adım attık. Zaten göl gibi oluyor yerler. Yazın şu ulaşım sorunu ve dış düzenlemeyi oturtmaları lazım. Böyle bir stada yakışmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme