reds diye bir askeri birlik var sanırsam bunlar rus askerleri olmalılar.nazilerle savaştalar nazilerle savaşta olma nedenleri nedir zaten o kadar canavar varken birde bizim adam reds askeri mi? oyunu daha bitirmedim spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.
güner yayınlarından çıkan metro 2033 ve metro 2034 kitaplarını oku. hem oyunun dünyasını daha anlar hemde kitap okumuş olursun.
Oyun zaten Moskova Metro'sunda geçiyor herkes Rus. Metronun bazı istasyonları Reds(Komünistler) bazı istasyonları da Naziler tarafından kontrol ediliyor ve bunlar diğerinin istasyonunu ele geçirmek için savaştalar. Canavarlar da olsa etrafta amaçları ideolojik olarak birbirinin zıttı olanı yok etmek. Bizim kontrol ettiğimiz adam Reds değil. Nazi de değil. Kendi görevi sırasında mecburen Komünistler ve Nazilerin savaşının ortasından geçmek zorunda kalıyor. Spoiler vermeden bu kadar anlatabilirim sanırım.
fremanfedaykin teşekkürler. yekepe kitapları okumayı düşünüyordum da daha kara kule serisiyle yüzüklerin efendisi kitaplarını bitirmeye çalışıyorum bir de önce oyunları bitirmek istedigimden ilk önce oyunlar sonra kitaplar olarak okumayı düşünüyorum.
valla ben seriyi bitirdim ama umduğum gibi çıkmadı diyebilirim tamam oyunun adı metro konusu metro ama ben daha yaratıcı bi kurgu beklerdim grafikler tatmin ediyor ama kurgu sacma tamamende bazı şeyleri söleyip insanların hevesini kırmak istemem
kaç sene önce oynadığım bi oyun vardı prey yenisi çıkacak dendi iptal oldu bence kurgusu buna bin basar :)
zaten kitaptan cok farklı durumlar var annesini aslında yaşaması filan tavsiyem kitabı bitir oyuna öyle başla veya türkçe yama kur hikayeyi anlamaya çalış