Şimdi Ara

Metro 2033 Patch Çıktı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu oyuna herhangi bir patch , update vs. çıktımı?

• Evet 20 mb..
  • oyuna gırdıkte 5 dakka sonra exe hatsı verıyo sızce neden olabılır patc yuklesem duzelırmı.Nette yama yı bulamadı linklerı bılen varsa yazabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Evet 20 mb..

link atarmısın rica etsem
  • up
  • Atarsam ceza yerim burada..Ararsan bulursun..
  • neyi değiştiriyor patch?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • + nerede bu patch resmi olarak çıktımı hiç bi yerde yok
  • patch linkini atmakla ceza mı gelirmiş. belki oyun orjinal? her bilgisayarın internete bağlı olup direk steam üzerinden veya updater exe'ler ile oyunu güncelleyecek diye bir durum söz konusu değil. offline kurulum yapmak istiyorum belki.
  • Patch ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz?
  • Patch doğru düzgün bir gelişme sağlamıyor bilginize.
  • yAHU resmi patch değilmi bu alla alla ne cezası

bu arada değişiklikler wide screen sorunu ve 1-2 grafik hatasıymış kayda değer bişey yokmuş
  • benim oyunda 1024*768 çözünürlüğe düşmüyor dikkat ederseniz düşmüyor dedim çünkü 1900*1600 gibi birşey düşünce ekran kararıyor tam tersi olması lazım değilmi sizcede bu sorunu bilen varsa cevabını bekliyorum
  • Metro 2033 Patch

Patch çözünürlük ve grafiksel hataları düzeltiyor...

Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 23 Mart 2010; 20:51:35 >
  • çook teşekkürler cell34
  • Rica ederm ndemek
  • saol dostum
  • sorun yaşayan arkadaşlar dx son guncellemesi + nvidia PhysX_9.10.0129 + ekran kartı güncellemesini yaparlarsa düzelecektir...
  • konuyu hortlatıyorum ama ;
    oyunda 1 yerde silahların üstünde ışıma bir yerdede grafikte kırılma oldu . acaba patchle düzelirmi?
  • Oyunda bir yerde (yüzeye çıkıp karlarda askerlerle savaştıktan sonra)
    Tekrar içeri girdiğinizde elinize silah gelmiyor ve jeneratörü kapatmanızı söyleyen adam size parmaklıklar önüne bir silah bırakıyor almanız için onuda alamıyorsunuz silahda seçemiyorsunuz elinize hiçbirşey gelmiyor
    Bu bugmı varmı bu sorunu yaşayan ? Patchle düzelirmi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.