Şimdi Ara

Metro 2033 Geçemiyorum[SS'li-Solved.!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar grafikler için kusura bakmayın Low'da oynuyorum
    Burada bizim herifle gelen yaratıkları öldürüyorduk,çok gelmeye başladılar,tam şarjör değiştirirken bi tanesi üstüme atladı ve değişik bişeler oldu benim silahlar falan çıkmamaya başladı,invertoryde gözüküyo fakat seçilmiyo hiç birisi

Bu SS'te adam biniyor fakat ben binemiyorum zıplayıp deniyorum E'ye falan basıyorum olmuyor hiç bi türlü

Bu da arkadan görüşünüşü adamın

Edit:Oyunun başları daha,bölümün ismi "Ghosts"tu,Bug'a girmiştir diye Son Checkpointi açtım değişen bişe olmadı
    Youtube'da Gameplay videosuna baktım,benim oyun Bug'da kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaManyak -- 5 Şubat 2012; 23:56:54 >

• Call of Duty 5 ve Black Ops'tada çok oluyordu Hong Kong görevlerinde hızımı alamayıp binalardan aşağıya inmiştim Meğer beklemek gerekiyormuş diğer adamlarıda
  • Farklı karakterlere aynı tipi uygulamışlar
  • Oyunun varsa update'ini yap crack'iyle beraber ayrıca update'i yoksa başka bir crack bul. Sanırım korsan olan sürümü kullanıyorsun bari SKIDROW Razor1911 gibi sürümleri kullan bende oynadım bug mug yoktu gayet zevkli bir oyun.

Ayrıca oyunda para askeri tip mermi normal mermiden biraz farklı benim gibi oyunun ortalarına kadar paranın ne olduğunu anlamayıp servetini yaratıklara sıkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Oyunun varsa update'ini yap crack'iyle beraber ayrıca update'i yoksa başka bir crack bul. Sanırım korsan olan sürümü kullanıyorsun bari SKIDROW Razor1911 gibi sürümleri kullan bende oynadım bug mug yoktu gayet zevkli bir oyun.

Ayrıca oyunda para askeri tip mermi normal mermiden biraz farklı benim gibi oyunun ortalarına kadar paranın ne olduğunu anlamayıp servetini yaratıklara sıkma

aynen
    oyunun başında bunlar daha çok ses çıkarıyor diye yaratıklara sıkıyordum sonra çarşıya gittiğimde dank etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Oyunun varsa update'ini yap crack'iyle beraber ayrıca update'i yoksa başka bir crack bul. Sanırım korsan olan sürümü kullanıyorsun bari SKIDROW Razor1911 gibi sürümleri kullan bende oynadım bug mug yoktu gayet zevkli bir oyun.

aynen
    oyunun başında bunlar daha çok ses çıkarıyor diye yaratıklara sıkıyordum sonra çarşıya gittiğimde dank etti

Son yaratık saldırdığında görevin bitmesi bir olunca Bug'a girdi düzeldi,SKIDROW versiyon Mermilerin değerini biliyorum yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A Hat in Time Türkçe Çeviri
    5 yıl önce açıldı
    MAFİA 2 LOADİNG SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım. beyler Türkçe yama ile oynayabilmek için yaptığım update oyunu acayip kastırıyor. update yapmadığımda ise oyun gayet akıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.