Şimdi Ara

Metro!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en büyük metrosu hangi ülke/şehir de bilen biri varmı?

• Newyork'un metrosunun resmi vardı bende labirent gibiydi. Dünyanın en büyük metrosu hangi şehirde bilmiyorum ama heralde newyork ilk üçtedir.
  • Dünyanın en büyük metrosu Moskova metrosudur!
  • benim bildiğim dünyanın en büyük metrosu Londra metrosu ondan sonra Moskova geliyor
  • paris ve newyork
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RICHY</i>
    <br />Dünyanın en büyük metrosu Moskova metrosudur!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 kesinlikle eminim ki moskova metrosudur. çok kısa bir sürede yapılmıştı ama şimdi hatrlamıyorum.
  • moskava dünyanın tek parça en uzun metro tüneline sahip 37.9 km dünyanın en çok yolcu taşınan metrosuda moskova yılda 3,160 milyon ama dünyanın en büyük metrosu londra dadır bu böyle biline
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metro 2033 (2010) [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Metro exodus yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dünyanın en büyük metrosu istanbuldadır.

belediyenin açtıgı çukarların birbiriyle baglantılarını hesaplarsanız km ler yetmez büyüklüğüne
  • Londra > Moskova > New York
  • adamlar bu işe 1890 larda başlamışlar biz ise 1990 larda bir 100 yılcık gecikme olmuş bizde sağolsun yöneticilerimiz memlekti soymaktan fırsat bulamamışlar böyle önemsiz meselelere gerçi bizde de onlarla aynı tarihlerde karaköyden taksime tünel yapılmış ama onu bile fransız bir mühendis kendi çabaları ile ingiltereden aldığı kredi ile yaptırmış(tabi hayrına yaptırmamış adam bakmış hergün binlerce insan Karaköyden yürüyerek Taksime çıkıp iniyor bu işte ii para var demiş) ilk yıllarda bir kişi dahi binmemiş önceleri hayvanları kobay olarak kullanmışlar insanları korkulacak birşey olmadığına inandırmak için yine kimse rağbet etmemiş o yılların Yaşar Nuri hocalarından fetva verilmiş binilmesinde bir sakınca yoktur diye o günden sonra insanlar kullanmaya başlamış e böylesinin metro neyine gerek.
  • 1 ay önce mi ne discovery de vardı. sanırım londadaki en büyük idi.
  • Mogadishi metrosu
  • bende istanbul olduğu konusunda hemfikirim.o kadar çukurun birbiriyle bağlantısı sağlansa dünyanın en büyük köstebek metrosu ünvanı bizim istanbulun olur.
  • Hangisi en büyük bilmem ama en güzeli Moskova'dır. Her istasyon ayrı bir sanat eseri. Metroda ücretsiz internet bağlantısı da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en büyüğü Asya kıtasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.