Sarımsakı sakın denemeyin . Bahsettiğin bu yöntem hiçbir bilimsel olgu ifade etmiyor.15-16 yaşlarında çıkmaya başlamışsa 19 yaşında hacı gibi sakalın olması gayet normal bir durumdur. Bu iş tamamen genetiktir.Jilet vurma vs gibi şeyler kıl köklerine herhangi bir etki yapmaz.Sadece kıl yüzeyinin kesim alanını değiştirdiği için gür gibi görünmektedir.Onun dışında çıkmasıyla, çıkma hızıyla, gürlüğüyle herhangi bir etkisi yoktur. Sarımsak da kesinlikle kullanmayın.Sarımsak asidi kıl köklerine zarar verebilir, kaş yapayım derken göz çıkarırsınız Onun dışında bioxcin, bioblas gibi ürünler kimyasaldır, olumlu etki yapabilir ama sakal çıksın diye kullanmak saçmadı.Sakalınızın çıkacağı varsa çıkar, diğer türlü ağzınızla kuş tutsanız işe yaramaz
Şuanda Doktorun ismini bilmiyorum ama 2 tane kızı var doktorun ve birisinde sivilce çıkmaya başlamış sarımsak sürdürmüş ve geçmiş bunu BİR DOKTOR UYGULAMIŞ yazımın altında Uygulanmıştır Test EDİLMİŞTİR yazdım en az 7 kişiyle denedim bunu ve olumlu sonuç verdi...
Sarımsak asidi sivilceyi kurutmuştur, çok mucizevi bir şey değil yani.Onun yerine birçok alternatif kullanabilirsiniz.Tabiki önceliğiniz, sağlıklı beslenmek ve yüzünüzü temiz tutmak. Ben sarımsağı asıl sakal için söylemiştim, dikkatli okumalısın
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik
Sarımsak asidi sivilceyi kurutmuştur, çok mucizevi bir şey değil yani.Onun yerine birçok alternatif kullanabilirsiniz.Tabiki önceliğiniz, sağlıklı beslenmek ve yüzünüzü temiz tutmak. Ben sarımsağı asıl sakal için söylemiştim, dikkatli okumalısın
Peki bu köse olanlar neden sarımsak özlü ilaçlar kullanıyor ? Askerde Köse olanlara sor bakalım sarımsak hiç kullanılmışmıdır ben kullandım iyide geldi bir kaç ergenlik sivilcesi vardı onlarda yok oldu...
bişey soracam bu sarımsak sürme olayını yüz ıslakken i yapıcaz ben kuruyken yaptım için yanma falan hissetmedim
cevap yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: naruto97
bişey soracam bu sarımsak sürme olayını yüz ıslakken i yapıcaz ben kuruyken yaptım için yanma falan hissetmedim
Askerden sonra çıkmadıysa yaparsınız. Acelesi yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Bioxcin'in kuruttuğu doğrudur.
Kepek için bu aptal şampuanı kullanıyorum ister istemez yüzüme de değiyor.Deride hassas böyle yüzüm kuruyo pul pul oluyo.2 saatte yanma oluyor.Ben sivilce için dove tavsiye ederim hem yıkarken nemlendirdiği için yüzünüz yanmaz,soyulmaz hemde sivilceleriniz gider.
Yüzünüze gözünüze sürmeyin bu Bioxcin denen şampuanı.
Neye göre tavsiye veriyorsunuz tavsiye verdiğiniz kişinin cilt yapısını sivilce türünü kanındaki hormon değerlerini bilerek mi ? HAYIR lütfen saçma salak yöntemler söylemeyin. Sivilcesi olan arkadaşlar cildiye bölümüne gitsinler. Doktor sivilcelerinizi inceleyecek ve sivilcenizin sıklığına, türüne, cilt yapınıza göre ya birkaç tahlil uygulayıp ilaç verecek ve uzun bir tedavi süreci başlatacak yada gerek görmeyip uygun sivilce azaltıcı ilaçları direk yazacaktır.
Yani kendi cilt tipinize uygun ilacı doktor size önerecektir koca karılar değil. Dove sabun bir nemlendiricidir. Yani bu sivilcelerin artmasına sebep olur. Doktora başvurup onlarca ilaç kullandım. Hiçbir ilaç tam olarak sivilceleri yok etmez etmesi imkansız. Sedece etkisini azaltır. Uzun süreçli ergenlik sivilceleri asla bir anda yok olmaz. Ancak dönemsel olanlar yok olabilir.
Kuş kadar bile aklınız varsa bu işe yıllarca kafa patlatmış doktorlardan yardım almanız daha mantıklı. Koca karı ilaçlarını kullanmayın.
Gelelim sakala 15 yaşımdan beri sakalım var. Aynı şekilde tüm akrabağlarımda da erken çıkıyor. Şuan 2 günde bir tıraş olmam gerekiyor ve neredeyse göğüs kıllarımla sakallarım birleşecek okadar çok çoğaldı. Çıkacaksa çıkar zaten. Ergenlik sivilcesini atlattıktan sonra çıkması idealdir. Lakin önce çıkarsa çok kötü suratınız kalbura döner. Ha 20li yaşlarda ve sakalınız yoksa doktora gidin. O sarmısağıda alın forumda bu başlığı açan arkadaşın taa avatarına basın.
Eyyorlamam bukadar.
Tretin krem yüze yatmadan önce sürülür. 1 haftaya sivilceler uçar gider.