ADIYAMAN’ın Kahta İlçesi’nde, AK Yaşam Derneği üyeleri AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in öneride bulunması üzerine, ilçedeki ’Sabiha Gökçen Anaokulu’nun adının değiştirilmesi için imza kampanyası başlattı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, geçen hafta memleketi Kahta’da, AK Yaşam EğitimKültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan kongresine katıldı. Metiner burada yaptığı konuşmada, Atatürk’ün manevi kızı olan Sabiha Gökçen isminin Kahta’da bir okula verilmiş olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Dersim’in üzerine bomba yağdıran Sabiha Gökçen’in bir adı İstanbul’da, bir adı Kahta’da. Ben bu ilin milletvekili olduğum için, Kahtalı biri olarak şahsen üzülüyorum" dedi.
apoyu paşa yapalım diyen milletvekili var bunlarda , ne demeliyim ki ?
Sövüp uzaklaştırma mı alayım , yoksa bir an önce uyanıp bunları mı uzaklaştıralım bu ülkeden
Bu adam benim vekilim değil...
Kemerimi bağladım uçuş nezaman ?
19 Mayıs Gençliğe Hitabe tartışmalarından sonra Valilik sitelerindeki Atatürk resimlerinin kaldırılması Sözcü manşetinde...
Sözcü Gazetesi’nin bugünkü manşetinde Valiliklerin internet sitelerinin yeni görünümüne işaret edilerek daha önce sitelerde yer alan Atatürk fotoğraflarının artık tek tek kaldırıldığı öne sürülüyor.
‘Valiliklerin internet sitelerinde büyük skandal, Atatürk resimlerini birer birer kaldırıyorlar’ manşetiyle çıkan gazetedeki haber ise Saygı Öztürk imzalı.
Metiner önce kendi başbakanı hakkında ortaya çıkan ses kayıtlarının hesabını versin.İşte bunlar bu kadar yalaka insanlar..Sabiha Gökçen aldığı emri yerine getirmiştir.Dersimde katliam matliam olmamıştır.Ulan zaten devlet kurulalı kaç yıl olmuş.Devleti tanımayan,asker ve vergi vermek istemeyen eşkiyalara ne yapılacaktı.Gül mü atılacaktı.Yakında bunlar öldürülen her pkklı içinde katliam yapıldı derse şaşırmıcam..Hatta Mehmetçik yerine Apocuk ismiyle yer değiştirtir bunlar.