Şimdi Ara

Metin2 yang sitesinde dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bu sitelere bakiye yüklüyorsunuz oyun içinde pazar kuruyorsunuz onlar gelip alıyorlar.10 tl attım neyse ki.Canlı destekten yetkiliyle konuşuyorum devamlı sohbetten atıyor yani anlayacaginiz yang falan cekemedim dolandirildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2019 lan o oyun oynanır mı :D Get a life
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiel Cárdenas Guillén

Yıl 2019 lan o oyun oynanır mı :D Get a life
    Hocam bilgisayar çöp mecbur oynuyoruz iyiki biraz yang çekelim dedik kazıklandık

• Hangi site söyle de insanlar dolandırılmasın bari. Bir işe yarasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokomayi

Hangi site söyle de insanlar dolandırılmasın bari. Bir işe yarasın.
    epinlive diye bir site. sakın burdan alışveriş yapmayın yang ep alacaksanız güvenli site biliyorum. sırf ucuz diye burayı denedim denemez olaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GiveMeYourLife -- 8 Mart 2019; 23:9:16 >
  • GiveMeYourLife G kullanıcısına yanıt
    Dostum ben geçen hafta aldım aynı siteden 10 liraya 2 won geldi Sende bi karışıklık olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

Dostum ben geçen hafta aldım aynı siteden 10 liraya 2 won geldi Sende bi karışıklık olmuş
    Hocam zaten bakiyenin yüklenmesi ve sipariş onaylanması 2 2.5 saat sürdü onu da canlı destekten ben dedim zorla.Ardından pazarı kurdum nickimi verdim fakat işlem gerçekleşmedi. Canlı destege defalarca yazdım ürün teslim edildi dedi chati kapattı.
    Ne yapabilirim geri dönüşü yok gibi mail atsam dönerler mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 13:33:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben başladığımda sadece 2 tane server vardı. 2009 da bıraktım o gün bu gündür elimi sürmedim aklıma bile gelmedi. Nasıl olurda halen daha yaşamayı başarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 9 Mart 2019; 13:10:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.