Şimdi Ara

Metin2 Skil mi önemli item mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba mtciler size güzel bir soru yöneltiyorum..Çarıma 1250 ep alıp direk Güçlü bedeni G mi açim yoksa 5 kötü efsun item alıp değiştirmeyle item mi dizim ilk önce acill cevaplarsanız güzel olur

• Bunun ikisini bir araya getirmeye bak. Skiller de önemli itemlerde. İkisini dengeli bir şekilde ilerletmeye bak. Fakat alacağın 1250 EP ile itemlerine çok iyi savunma yakalaman fazlası ile şans isteyen bir durum. Mucize gibi birşey. Daha fazlasını almaya imkanın yoksa bence skill geliştirmeye bak. Bazen olur 177 EP karşılığında 4 Değiştirme alarak bununla çok güzel savunmalar geliyor bazen 3000 EP bitiriyorsun bana mısın demiyor :)
  • Skill daha önemli bence fakat ASLA ep alarak kötü ruh okumayınız. Her gün bir adet bk ile 6 ayda açın daha iyi. O ep ile savunma yapın diyorum.
  • Bence , ep ile savunma falan dizin efsun değiştirme alıp.Her gün oyuna girebiliyorsan her gün tek bk oku.Ama dersen ben hemen g aççam al ozaman
  • pvpde item, trde skil.
  • Burda pvp den bahsetmiyoruz , ayrıca diyelim p skillerin var itemlerin efsunsuz +4 falan ne önemi kalır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Burda pvp den bahsetmiyoruz , ayrıca diyelim p skillerin var itemlerin efsunsuz +4 falan ne önemi kalır ?

Konuyu hortlattim ama itemi herzaman yapabilirsin ama skili yapmak zor ve zahmetli bir is oncelikle herzaman skillerini gelistirmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

Burda pvp den bahsetmiyoruz , ayrıca diyelim p skillerin var itemlerin efsunsuz +4 falan ne önemi kalır ?

Konuyu hortlattim ama itemi herzaman yapabilirsin ama skili yapmak zor ve zahmetli bir is oncelikle herzaman skillerini gelistirmelisin

Hort yaptın harbiden de şunu belirteyim benim açımdan ilk item önemli yani.Tabiki de bir yandanda erken seviyede bk okumaya başlamalısın oda önemli

• quote:

quote:

quote:

Hort yaptın harbiden de şunu belirteyim benim açımdan ilk item önemli yani.Tabiki de bir yandanda erken seviyede bk okumaya başlamalısın oda önemli

Konu hortlamış bir kere yazayım ben ikisinide önem veririm hem itemi aynı anda yaparım hem skili aynı anda yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TiqeR-

quote:

quote:

quote:

Konu hortlamış bir kere yazayım ben ikisinide önem veririm hem itemi aynı anda yaparım hem skili aynı anda yaparım.

ıtem dıyorsunda :) ıtemlerı para cekıp her zaman yapabılırsın ama skıllı para cekıp anında yapamazsın cok ugrastırıcı ıs sans varken ılk once skıllerı gelıstırmek

• Haklısın kardeş :) ama bu item yapmak için para çekme konusunda hem fikir değilim

• quote:

Haklısın kardeş :) ama bu item yapmak için para çekme konusunda hem fikir değilim

Aslina bakarsan bende degilim oyuna ilk basladigim zamanlarda ki ozaman daha 10 sw de felanddim abanoz kupe +9 u 2-3m di ozamanda 2-3m cok buyuk bi paraydi buyuk boy pot bile alamiyordum dusun yani ozaman 75m param vardi ve hepsinide item satarak yapmistim sonra bi para hilesi cikti hop bnm 75 min degeri dustumu bi dolunay parasina oyunun piyasasini yang botlari aldi ve elinde tuuyor mecbur Ayak uyduruyoruz bizde yapicak baska bisiy yok malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 19 Mart 2012; 23:53:12 >
  • Güzel sağlam bir pvp server önerecek var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Güzel sağlam bir pvp server önerecek var mı arkadaşlar?

Nasıl bir pwp server düşünüyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Güzel sağlam bir pvp server önerecek var mı arkadaşlar?

Nasıl bir pwp server düşünüyorsun ?

Yani değişil görüntülü zırhlar fılan olmıyacak normal m2 tarzında ama emek server olacak yani edit şu bu tarzı cocukca seyler olmıyacak kardeşim.
  • Tr-mt2 ben sua bunu oynuyorum ama Pc de olmadgm icn tam adni. Yazamadm sw emek sw cok zor olmasada kolayda ddegil edit yada degsk seyler yok tr nin aynisi. Maviyim nckim Katsumoto glrsen bklerim tkilrz

• quote:

Tr-mt2 ben sua bunu oynuyorum ama Pc de olmadgm icn tam adni. Yazamadm sw emek sw cok zor olmasada kolayda ddegil edit yada degsk seyler yok tr nin aynisi. Maviyim nckim Katsumoto glrsen bklerim tkilrz

Kardeşim 41 oyuncu aktifmiş çok az oyuncu var.
  • Coluk cocukla oynamak istemiyorum diyen sensin :) zor sw oldugu icin dogal olarak az kisi var pek clk cocuk yok boyle daha zevkli ben severek oynuyorm daha iyisini bulursan bana soyle geliyim oraya

• quote:

Coluk cocukla oynamak istemiyorum diyen sensin :) zor sw oldugu icin dogal olarak az kisi var pek clk cocuk yok boyle daha zevkli ben severek oynuyorm daha iyisini bulursan bana soyle geliyim oraya

m2-turkey gir orada oyna oynıyacaksan :) en azından 100 ün üzerinde onlıne oluyor.
  • Tabiki ep çekip güçlü bedeni g aç .. Zaten zihinselsin cok iyi metin kırp para yaparsın paraylada item yaparsın.. Ayrıca efsunların iyi bir şeyler tutcağıda kesın değil..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.