Metin2'ye yeni başlayanlar çoğu zaman şu soruda takılıyor.PC'M kaldırırmı ? hemen Metin2'nin sitesine girip sistem gereksinimlerine bakıyor ve indiriyor.Sonuç ney vasat.Arkadaşlar siz siz olun metin2.org'daki sistem gereksinimlerine inanıp oyunu indirmeyin
Sitedeki gereksinimler minimum sistem gereksinimi OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7 CPU - Pentium 3 1GHz Hafıza - 512MB Sabit disk - 1 GB Ekran Kartı - 32MB Ram den daha yuksek Ekran Kartı ses kartı - DirectX 9.0 Desteği Fare - Windows uyumlu mouse
Tavsiye edilen sistem gereksinimleri OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7 CPU - Pentium 4 1.8GHz Hafıza - 1GB Sabit disk - 2 GB Ekran Kartı - 64MB RAM'den fazla Ekran Kartıyla ses kartı - DirectX 9.0 Desteği Fare - Windows uyumlu mouse
Minimum sistem gereksinimlerine bakalım. Kendim açımda söylüyorum
Windows XP , P4 İşlemci 2.65 , 768Mb Ram, 64Mb ekran kartı , 100gb'ye yakın boş olan , ses kartı ve fare aynısı.Yukarıdaki Minimum gereksinimlere bakarsak ben bu oyunu takılmadan oynayabilirim. AMA YOK oynayamıyorum.Takıla takıla yürümeler vs vs.Pvp serverdada öyle.Serverda çok kişi olunca nasıl takılıyor nasıl anlatamam.O yüzden sizden ricam.Sistemlerinizi yazap yanınada nasıl oynadığınızı yazarsanız , herkez görsün nasıl oynadığınızı , teşekkürler.
Sistemim avatarımın altında. Hiç zorlanmıyorum hiç durma olmadan sorunsuz oynuyorum.
Yok artık metin2 için " sistemim kaldırır mı " gibi soru hiç duymadım. Komikleşmeyin. gta 4 gibi oyunlar için açılır genelde öyle konular, metin2 ne yav.
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
Yok artık metin2 için " sistemim kaldırır mı " gibi soru hiç duymadım. Komikleşmeyin. gta 4 gibi oyunlar için açılır genelde öyle konular, metin2 ne yav.
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
Ben duydum ama.
minimum gereksinim Oyunu acar ama Takıla takıla fılan oynarsın sadece oyunu calıstırmana yarar mınımum :D
quote:
Orijinalden alıntı: VooVeN
minimum gereksinim Oyunu acar ama Takıla takıla fılan oynarsın sadece oyunu calıstırmana yarar mınımum :D