Şimdi Ara

Metin2 p2w mi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar en son 2009 da oynadım şimdi merak ettim yeniden indireceğim oyun p2w mi oldu yani gerçek parayla fark yapacak durumda mı oyun yoksa milletin kasıp alabileceği eşyayı parayla kısa yoldan mı alıyorlar cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Emek vererek para kasılamıyor hocam. Para yatıranla yatıramayan arasında uçurum var. Ayrıca en son 2009 yılında oynadıysan değişik bulabilirsin oyunu. Çünkü hatırladığın metin2yi göremeyeceksin. Çok fazla güncelleme, yenilik gelmiş. 20 lv adamların üzerinde siyah çelik falan var baya orjinalliğini bozmuşlar oyunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

    Emek vererek para kasılamıyor hocam. Para yatıranla yatıramayan arasında uçurum var. Ayrıca en son 2009 yılında oynadıysan değişik bulabilirsin oyunu. Çünkü hatırladığın metin2yi göremeyeceksin. Çok fazla güncelleme, yenilik gelmiş. 20 lv adamların üzerinde siyah çelik falan var baya orjinalliğini bozmuşlar oyunun.

    anladım hocam sağolasın internette edilee muhabbetine merak edip indirmek istedim oyun o kadar saçmalamışsa gerek yok demek ki teşekkrler yorum için yeniden
  • çoğu kişi trye ön yargılı davranıyor para yatırmadan oynayamazsın vs. tarzında ama para yatıranla yatırmayan arasındaki tek fark zaman oluyor . emeğinle belli bir sürede yapıcağın şeyi para yatırarak sadece hızlandırıyorsun şahsen 5aydır oynuyorum oynamayada devam edicem. trnin tek kötü tarafı yeni başlayanların nerdeyse %90ı hileyle oynuyor . lütfen emeğinizle oynayın sonrasında ban yiyince "emeğim gitti" dememek için.

    bu da eventten bir görüntü
    Metin2 p2w mi oldu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.