Şimdi Ara

Metin2 OYUNUNA KİM BU İSMİ VERMİŞ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonra bir yazilimci gunun birinde sizin isminiz cok karisiyor senin ismin metin 2 olsun dedi
  • Konyalı değil Kenyalı bilim adamları yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaaaay böylece oyunun hikayesi ve amacı da açığa çıkmış oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Metin taşları : Orta asya bölgelerinde çoğunlukla Çin kore moğolların yaşadığı bölgelerde kırılıp içinden barut yada kızgın yağ çıkan bir fantastik taşa verilen isimdir.
    Bir efsaneye göre zamanın Çin hükümdarı kalelerin etrafını saldırılara karşı korumak için bu taşları kullandığı ve düşmanların önce bu taşları yok etmek zorunda kalıp kırıldıktan sonra içinden çıkan kızgın yağın altında kalıp öldükleri inancı çok yaygındır.Bazı kaynaklara göre de bu taşların içinde Tanrılara ait hayvanların olduğu içindeki hayvan büyüdükçe taşın çatladığı ve taş tamamen kırıldığında içinden devasa ölümcül bir yaratığın çıktığına inanılır.
    Ancak o kadar ilginçtir ki bu inanış Kavimler göçü ile doğu Avrupaya taşınmıştır.Oraya yerleşen göçebe orta asyalı halk inancı gereği çadırların etrafına büyük elips şeklinde taşlar ile çevirerek içlerine kuduz köpek yada yırtıcı hayvan koydukları da rivayettir.

Yani aslında bu metin 2 oyunu da metin taşları efsanesi çevresinde gelişir.Oyunu oynayanlar bilir.Birçok bölge vardır.Ve merkez her zaman taşlarla çevrilir.Diğer bölgelere gitmek için de bu taşları kırmak zorunda kalırsınız.Şeytan kulesi örneğin.
    Hmm yani metin kelimesi çince bi kelime mi

• Metin arapça kelime.Benim anlattığım 'Wenzi Shi' denilen bir efsanevi bir taş.Bunu Latin alfabesine dökersen Metin anlamı çıkıyor.Ama neden 2 onu bilmem.
  • kenyalı bilim adamları değil kardeş payındaki edayla metin yaptı

• Kardeş payındaki edayla metin değil bizim imam yaptı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu İmam değil Müneccim yaptı..
  • Hayır oyunu Venezüella lılar yaptı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah 1, Metin 2 olduğu için

• Konunun suyu çıkmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Metin taşları : Orta asya bölgelerinde çoğunlukla Çin kore moğolların yaşadığı bölgelerde kırılıp içinden barut yada kızgın yağ çıkan bir fantastik taşa verilen isimdir.
    Bir efsaneye göre zamanın Çin hükümdarı kalelerin etrafını saldırılara karşı korumak için bu taşları kullandığı ve düşmanların önce bu taşları yok etmek zorunda kalıp kırıldıktan sonra içinden çıkan kızgın yağın altında kalıp öldükleri inancı çok yaygındır.Bazı kaynaklara göre de bu taşların içinde Tanrılara ait hayvanların olduğu içindeki hayvan büyüdükçe taşın çatladığı ve taş tamamen kırıldığında içinden devasa ölümcül bir yaratığın çıktığına inanılır.
    Ancak o kadar ilginçtir ki bu inanış Kavimler göçü ile doğu Avrupaya taşınmıştır.Oraya yerleşen göçebe orta asyalı halk inancı gereği çadırların etrafına büyük elips şeklinde taşlar ile çevirerek içlerine kuduz köpek yada yırtıcı hayvan koydukları da rivayettir.

Yani aslında bu metin 2 oyunu da metin taşları efsanesi çevresinde gelişir.Oyunu oynayanlar bilir.Birçok bölge vardır.Ve merkez her zaman taşlarla çevrilir.Diğer bölgelere gitmek için de bu taşları kırmak zorunda kalırsınız.Şeytan kulesi örneğin.
    Çok teşekkürederim sayende yıllarca oynadığım oyunu farklı bir şekilde gördüm

• oyundaki büyülü taşların adı "Metin"
    Metin taşları
    Öfke metini,
    Ruh metini,
    Üzüntü metini
    vs. gibi
    bu yüzden oyunun adı "Metin"
    2. versiyonu yapıldığı için de Metin2 oluyor.
    yani "Metin 1" de varmış.
  • Uydurmayın. Meeting kelimesini kısaltıp Metin koymuşlar oyunun ismini.
    Yok Metin taşı varmış, yok Yüce Thanos bu taşın peşindeymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Uydurmayın. Meeting kelimesini kısaltıp Metin koymuşlar oyunun ismini.
    Yok Metin taşı varmış, yok Yüce Thanos bu taşın peşindeymiş.
    Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Kaynak

Alıntıları Göster
    Üstünde oturuyorum şu an.

• quote:

Metin arapça kelime.Benim anlattığım 'Wenzi Shi' denilen bir efsanevi bir taş.Bunu Latin alfabesine dökersen Metin anlamı çıkıyor.Ama neden 2 onu bilmem.
    Google san baktim Wenzi Shi diye bi taş bulamadim hocam hic temsili cizim bile yok bu bilgiler nerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Üstünde oturuyorum şu an.

Alıntıları Göster
    Ben de öyle düşünmüştüm

• Bu kdr ciddi ve resmî bir konu neden böyle bir hâl aldı

• Hocam yarım saat gülüyorum konuya sizin sayenizde koptum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.