Şimdi Ara

Metin2'nin ZARARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
10.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Günde 2,5 saatten fazla oynandığında göz kanseri riski %15 artar.(+)
    2-Sadece 1 hafta oynanırsa bile bağımlılık yapar.(++)
    3-Psikolojik gerileme ve adapte olma sorunu oluşturur.(++)
    4-Geçici unutkanlık , uzun süre oynanırsa kalıcı unutkanlık oluşturur.(+)
    5-Sürekli oyunu düşünme , oyunu oynamak isteme , oyunla ilgilği hayaller kurma sonucu derslere adapte olamama.(++)
    6-Arkadaşlardan kopma , olumsuz etkileşim , kızma , sinirlenme.(++)
    7-Oyuna para harcama internet kafelerden yang çekme para alma TL ile eşya alma.(++)
    8-Sanal eşya için oyunda hırsızlık yapma.(+-+)
    9-Sekiz yaş altı çocuklarda ileri derecede psikoloji bozukluğu oluşturur.(++)

Metin2 oynayanlar bunları dikkate almazlar."Aman , yalan bunlar." der.Yeni başlayanlara tavsiyem kesinlikle başlamayın.

+ = Görülenler.
    ++ = Çok sık görülenler.
    +-+ = Sık görülenler.

• bu söylediklerine katılıyorum yeni başlayanlara bende tavsiye ederim hiç başlamayın sonra bırakamıyorsunuz aynı benim gibi ama şöylede bişey var metin2 dşarıda kötü ortamlardan koruyor yani dışarda gidip apaci gibi takılmaktan vs dense evde metin2 oyna vaktini öyle geçir daha iyi
  • bende oynuyorum ama bazı günler. bağımlı değilim yani zaten pcye günde 1 saat giriyorum
  • Bende bir ara oynuyordum , zor kurtuldum bu illetten , güzel falanda değil bunun yerine 2 strateji oyunu oyna veya multiplayerlı adam akıllı bir oyun oyna buna E.P alacağına zaman ayıracağına...
  • bi ara oynuyodm ep felanda almıştım 2. kata çıkıyodum ne güzel günlerdi ama sonra birden bıraktım ve bir daha hiç girmedim bu saatten sonra girmemde o kadar vakit harcadığıma yazık
  • bağımlılık etkisi çok uzun süre sonra geçiyor. mayıs ayında bıraktım.başlamak isteyenlere tavsiye etmem,uzak dursunlar

yaptığınız iş de mantıklı düşününce size hiçbir yarar sağlamıyor lvl atlatmaya çalışıyorsun vs ama hiçbir yararı olmuyor sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 24 Ocak 2012; 15:33:53 >
  • Haklısın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun yaş sınırı gerçekten düşük ve o yaştaki çocuklar için gerçekten sakıncalı fakat sadece metin2 ile ilgili değil Mesela Knıght online yaş sınırı oldukça yüksek ve herkesin bildiği gibi oyn için harcanan paralar çok daha fazla.
  • küçükken oynardım bu oyunu bebe oyunu gerçekten
  • Öncelikle bebe oyunu demeyin. Tamam, okuldan kaçıp oynayan yada okul çıkışında arkadaşlarıyla oynayan çok fazla çocuk var ancak akşam 11'den sonra hatta 10'da bile büyükler ortaya çıkıyor. Küçükler o sırada yatıyorlar tabi.

Onun haricinde yazılanlar kesinlikle doğru. Tamamına katılıyorum, keşke kapatılabilse ülkemizde.
  • Unutkanlığa ++ veya +++ yapmalısın bence.
  • Bebe oyunu
  • zar zor kurtuldum iyikide bırakmışım kurtulamayanlar itemleri yere atsın çarın şifresini değiştirsin
  • 5 yıl evvelde oynuyordum bıraktım ama
  • bi ara bayağı oynuyordum. Ama şimdi oynayan yaş sınırı çok alt ayrıca oyun çöp
  • Eskiden yazın sabahtan akşama kadar oynardım. Ne malmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kafeden para çekmek dışında hepsini yaşadım ama şu saç bandı felan vardı ya onlardan almak için 27 tl yatırmıştım. İyiki bırakmışım çünkü bıraktıktan sonra gözlemlerime göre para yatırılmadan oynanmıyordu ve o kadar bağımlıydımki bütün harçlığımı yatırabilirdim.
  • Hala oynuyan varmi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ve 6. maddeler doğru ben oynarken de bana oluyordu ama şimdi bıraktım allahtan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.