Hayır sitesinde öyle bir şey yazıp yazmadığını bilmiyorum ama onun ayarı var istersen ölene kadar tıklarsın istersen tek tıklayısta otomatik vurur istersen "space" tusuyla vurursun. skill de var 5 lwl de açılıyor. anladın mı ????????
quote:
Orjinalden alıntı: GhosTurk
bişi sorcam sitesinde "canavarı öldürmek için canavar ölene kadar sürekli tıklayın dio anlamadım.bi de oyunda skill yok sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: alialim
hayır 10 levelde değil 5 lewel de skill açılıyo 50-100 canavar değil 3-4 canavar öldürünce 1 lwl atlıyon 2 lwl oluyon tabi bu lwl atladıkça çoğalıyo ve grafikleri çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: piskossifkos
quote:
Orjinalden alıntı: JrChesta
yaw benim bi kaç ark.da oynuyo ama indiriyimmi die çelişkideyim. indirmeme değermi?_?
Sakın İndirme Böle GöründüğüneBakma Grafikleri Çok İğrenç 50-100 Canavar Öldürsen En Fazla 5 Lvl Oluyosun Skiller 10lvlda Açılıyo
ben oynadım 10 tane canavar oldurdum baktım character menusune 2 lvl bile deildi
gel kasıyım seni tabi chunjo imparatorluğundaysan
YAWH SEN 4. GÜNÜNDESİN 25 LWL OLUCAN AMA AT ALMAK için 12 saat online olman lazim bissürü para lazim madalyon lazim alabilecekmisin
quote:
Orjinalden alıntı: Kriptonic
Ben suan türk serverinde oynuyorum bundan öce 37 level charım banlanmıstı KO cular dicekki ezuksun ama hayır 37 level için en az 6500dk oyun süresi gerekiyor önceki oyun birincisi GX2 adli arkadsimiz 5 günde 9500dk kasarak anca 40lwl olmus türk serverinin ilk guildini kurmustu. Oyun mükemmel. Kesinlikle KO ve SRO dan daha iyi. Üstelik oyuna büyük etki yapacak paralı eşyalar da yok bu özeeligi çok güzel. Örnegin bot atma gibi. Oyunca KO daki gibi hacklar kolay anlaşılamıyor ama oyun hacklenemeyecek kadar saglam. Anca spped hack yapılabiliyor o bile ban sebebi ama. GM leri çok agresif özellikle Takım lideri AnkA :D Kisacasi oyun mükemmel bugün jinnoda açtigim charimin 4. günü ve birazdan 25 olucam ata binicem :D
guzel bir oyuna benziyor arada bir oynuyorum türkçe görevlerin olması daha bir zevkli hale kılıyor
oynuyorum şu an 20 levelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme