Şimdi Ara

METIN2 MMORPG (TÜRKÇE VE BEDAVA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar warriorda sakin 2 str 1 vit vermeyin ilerde cok acisini cekersiniz dosrusu bole olcak:2 vit 1 str

ayrica grafikler her ne kadar super otesi olmasada orta seviyede oynamasi zevkli(Turkey versiyonunda),guzel skiller var,evlenme-balik tutma ve binek ozellikleri var,yaratiklar 3 lu gruplar seklinde yani hepsini toplayip bir anda hepsini oldurebilirsin(gucluysen) yada bi tane okcu ninjayla partye girersin o sana toplar sen indirirsin ve tabiki oyun full turk oldugu icin muhabbet ortami falan guzel oluyo ben su anda oynuyorum sizde bi deneyin.

Ne indirdiginize nede kotaniza yazik olmaz super bir oyun
  • Görüntü kalitesi nerdeyse sıfır olup oyunun premium kısmının sanki Last year best MMORPG kadar pahalı olduğu yer yüzündeki tek oyun diye bir eklenti yaparsanız çok makbule geçer
  • ya off
    metin 2 de serverler ... olmus bunu sebebi ne olabilir?
  • Arkadaşlar oyun GameForce şirketine ait yani Gameforce şirketi bundan önce web bazlı olarak , ogame, bi-te-fig-ht gibi oyunlar yaptı. Alman şirketidir. Her ülkenin kendi dilinde bu oyunu oynuyabiliysunuz.
  • Ben suan türk serverinde oynuyorum bundan öce 37 level charım banlanmıstı KO cular dicekki ezuksun ama hayır 37 level için en az 6500dk oyun süresi gerekiyor önceki oyun birincisi GX2 adli arkadsimiz 5 günde 9500dk kasarak anca 40lwl olmus türk serverinin ilk guildini kurmustu. Oyun mükemmel. Kesinlikle KO ve SRO dan daha iyi. Üstelik oyuna büyük etki yapacak paralı eşyalar da yok bu özeeligi çok güzel. Örnegin bot atma gibi. Oyunca KO daki gibi hacklar kolay anlaşılamıyor ama oyun hacklenemeyecek kadar saglam. Anca spped hack yapılabiliyor o bile ban sebebi ama. GM leri çok agresif özellikle Takım lideri AnkA :D
    Kisacasi oyun mükemmel bugün jinnoda açtigim charimin 4. günü ve birazdan 25 olucam ata binicem :D
  • bende jinno da oynuyorum nickim sirdanciii birlikte oynayalım oynayacak adam varsa :)
  • bise sorcam ben yaklasık 5-4 ay once oyunu oynuyordum sonra turkce olduunu gorunce yukluydu bilgde zaten clienti tekrar actım pacth yaptı yaptı sonunda girdim ama oyun ing hala new uk server var bide chn 1 egiriyom ing gun persembe sat gece 9 nedne olabilir tadilat filan mı var serverde
  • oyun güzelmiş harbiden.tek kötü yanı armor item sayısı çok az bi de oyunda kalkan miğfer yok
  • hoş oyun
  • bende yeni başladım. 3 gün fln oldu.
    ch3 deyim seviye 16
    karakter ismi. MGZL
  • grafike önem veriyorsan knight yerine bunu indir.knighttan çok çok daha iyi bir tasarim ve şekiller vr.
  • beyler ben shaman char açtim ejderha gücünde hangi büyüleri açtirim???
  • aferin size super bi hortlama yapmissiniz bravo

• metin2de paralı eşyalar isteyenler isteyen hemde en hizli sekilde 75 dolarlik tek yaziyla oyunnlar.blogcu.com a girin ve en cok para kazandiran site dakikada 4 dolara tiklşayin crate free acounta tiklayin acin login olun homeye tiklayin alttaki yazilara tiklayin start diye bisi yazcak ona tiklayin 1. satira.........:Good site 2. satıra...........:I like it yazin 75 dolar olunca paypala aktarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptolos -- 8 Mart 2008; 9:39:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

yaw benim bi kaç ark.da oynuyo ama indiriyimmi die çelişkideyim.
    indirmeme değermi?_?

Sakın İndirme Böle GöründüğüneBakma Grafikleri Çok İğrenç 50-100 Canavar Öldürsen En Fazla 5 Lvl Oluyosun Skiller 10lvlda Açılıyo
  • bencede indirmeyin ben pişman oldum indirdigime
  • oyunu baslat dıyorum,oyuna gırer gıbı yapıyor ama tekrar masa ustune gerı donuyor.yardımcı olurmusunuz?
  • virus programı varsa onu kaldırıp dene
  • hayır 10 levelde değil 5 lewel de skill açılıyo 50-100 canavar değil 3-4 canavar öldürünce 1 lwl atlıyon 2 lwl oluyon tabi bu lwl atladıkça çoğalıyo ve grafikleri çok güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: piskossifkos

quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

yaw benim bi kaç ark.da oynuyo ama indiriyimmi die çelişkideyim.
    indirmeme değermi?_?

Sakın İndirme Böle GöründüğüneBakma Grafikleri Çok İğrenç 50-100 Canavar Öldürsen En Fazla 5 Lvl Oluyosun Skiller 10lvlda Açılıyo

• masaüstüne değil C:/Program Files/Metin2_Turkey diye kaydet öyle açılıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Cia_Soldier

oyunu baslat dıyorum,oyuna gırer gıbı yapıyor ama tekrar masa ustune gerı donuyor.yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.