Selamın Aleyküm Arkadaşlar, Öncelikle konuyu açmamdaki amacı dile getiriyim ben uzun zamandır mt2 oynuyorum ve çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum(elbet benden tecrübelileri vardır yanlış anlaşılmasın) ama hangi pvp'yi oynasam mutlaka yatıran birisi oluyo yani ne kadar iyi yapsamda 1 yada 2 kişi yatırıyo hemde tek başıma 3 kişiyi falan alırken ben kendi sorunumu hala anlamış değilim ben nerde hata yapıyorum her karakteri oynadım hatta oynamak zorunda kaldım benim aslında içimden gelen savaşçı oynamak hastasıyım savaşçının fakat hangi karakteri açarsam açıyım yatıran oluyo nolur yardımcı olun ben biraz mükemmelliyetçiyimdir mt2 den başka online oyunda oynıyamıyorum vallahi çıldırcam yardımcı olacaklar özelden yada bu konuyu cevaplandırabilir mi gerçekten yardımcı olacaklar ama zaten efsun botu var hemen itemleri yaparım siz sadece tiyoları vericeksiniz hangi karakteri açayım(savaşçı olursa iyi olur) hangi efsunları getireyim bu konularda yardımcı olucak kişiler arıyorum internetten araştırmadığım denemediğim kılavuz kalmadı hepsi işe yaramaz lütfen yardımcı olun
Öncelikle Metin2TRyi Bırakıcaksın Zor Bir Emek Servere baslıcaksın yani metin2 pvpye Orda Efsunların cok onemlı benım carı dızmek ıcın 1-2 gun hıc uyumadıgımı bılıyorum Ama Zor pvplerde skıllerı P Acmaya bak bk dsuurmelı serverlerı tercıh etkı kolay Buyusun carın level kasmak sıkıntı degıl 4-5 Gune 99 olursun %250 Droplarla Benım dusuncem bu level atladıkca levelıne uygun ıtemler dusur donustur Satın al vs.vs. Ama Yatmamak Icın Efsun Cok Ama Cok onemlı...
metin2 den anlıyorsan ne lazım olduğunu biliyorsun yatmamak için. pvp için konuşuyorsak tüm itemler +9 ve sağlam efsun büyü savunması ve kılıç çiftel bıçak savunma full olacak. tüm şebnemler kritik deliciler tılsımlar vs hepsi basılı olacak. karşıdaki da çok sağlamsa yatıramayabilirsin ama yatmazsın da. buna rağmen yatıyorsan karşıdaki karakterin edit olma ihtimali çok yüksek..
Tecrübeli olduğunu söylüyosun ve benden tecrübelileri vardır elbet diyorsun yani seni yatıranlar o senden tecrübeliler olabilir
efsun bot la adam gibi efsunlu item yap yukarda arkadaşında dediği gibi emek serverlerda oyna zevkli oluyor level kasmak için uğraşma level işi kolay ilk önce itemlerini ayarla eğer pvp de oynıyacaksan sura oyna daha güçlü olursun şmdilik bu kadr
quote:
Orijinalden alıntı: pc.eLves
efsun bot la adam gibi efsunlu item yap yukarda arkadaşında dediği gibi emek serverlerda oyna zevkli oluyor level kasmak için uğraşma level işi kolay ilk önce itemlerini ayarla eğer pvp de oynıyacaksan sura oyna daha güçlü olursun şmdilik bu kadr
neden sura?
SAvaşçıda ideal dir
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
quote:
neden sura?
SAvaşçıda ideal dir
eğer güçlü olmak istiyorsan sura oynarsın pvp de efsun dizilimini dzgün yaparsan alamıyacağın kaarkter yoktur
tr olsa onlarım tr de sura nın normal oyun şartlarında para kasma şansı az dır fakat savaşcı metin keserek felan yapabilir
ama pvp de savaşcı maskara olur üşenme gir bi pvp de dene istersen :)
neden sura?
SAvaşçıda ideal dir
eğer güçlü olmak istiyorsan sura oynarsın pvp de efsun dizilimini dzgün yaparsan alamıyacağın kaarkter yoktur
tr olsa onlarım tr de sura nın normal oyun şartlarında para kasma şansı az dır fakat savaşcı metin keserek felan yapabilir
ama pvp de savaşcı maskara olur üşenme gir bi pvp de dene istersen :)
neden güçlü olmak için sura?
adam gibi efsun yaparsak savaşçı ile sura karşılaşabilir...
istersen iddaa ya girelim arkadaşım ben sura olayım sen savaşcı istediğin efsunu diz aynı bende aynı şekilde efsunumu dizeyim ve vs atalım bakalım kaç skill e gitceksin :)
quote:
istersen iddaa ya girelim arkadaşım ben sura olayım sen savaşcı istediğin efsunu diz aynı bende aynı şekilde efsunumu dizeyim ve vs atalım bakalım kaç skill e gitceksin :)
tmm facemi ekle atalım teketek bir gün de bugün atamam
s.a kardeşim savaşçı karakteri seviyorsun ozaman bedensel savaşçı ol efsunları söyliyim el muho al 1.yarıinsan 2güç 3 çeviklik 4 kirtk 5 deleci getir ve tiritona dönüştür 2 zırh çelik 1 kılınç 2 çiftel 3 bıçak 4 hp 5 büyü hızı getir 3 iç item küpe abonoz kullan 1yarıinsan 2kılınç 3 çiftel 4 bıçak 5 ok dayanıklıık kolye cennet kolye 1hp 2 kılınç 3 bıçak 4 çiftel 5 kiritik bilenzik cennet 1 hp 2 yarı 3 büyü 4 delici 5 ateş ayakkabı anka kullan 1 hp 2 kılınç 3 çiftel 4 bıçak 5 kritk kask 80 lw varsa onu al yoksa 60 lw korku maskesi tak 1 yarı insan 2 büyü sav 3 zehirleme 4 saldırı hızı 5 ateş bunları yap + saldırı hız potu ve saldırı hızlı şebnem mong su filan kullna herkesi kesersin
Hemen gidiyorsun wslik bir servere karabüyü sura açıyorsun silahına yarı kritik zeka canlılık çeviklik kalkana sersem blok zeka çevik canlılık bileziğin kristal olacak Yarı hp büyü ateş rüzgar kask 60 kaskı +9 olacak ama efsunlarıda şöyle yarı ateş büyü zehirleme rüzgar kolye moryakut olacak efsunları kılıç bıçak hp çiftel kritik küpe cennet olacak kılıç bıçak çan çift el yarı pabuç anka olacak efsun kılıç bıcak cift el hp kritik +sebnemler + sular ve bu takılara madenleride ekliyorsun sonra ölümsüzsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme