Şimdi Ara

METİN2'DEN ANLAYANLAR İÇERİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce pvp serverda vs için hangi karakter açılmalı yani herşey ucuz olduğu için herşeyi elde edebilirim önemli olan hangisi daha iyi daha güçlü gerçekten yardımcı olabilecek birisi var mı ? varsa lütfen yardımcı olun çok önemli

• http://www.yazmt2.kalitedizayn.com
    sarı bayrak olun
    çok güzel bi sv
  • Karakterin güçlüsü yoktur , güce efsun ve itemler bakar
  • Eger çok saglam bi uzak dövüş ninja yapabilirsen senden iyisi olmaz olamaz
  • Şaman ve uzak dövüş ninja iyidir. Sebebi de karşı tarafın şaman ve oka karşı dayanıklılık savunması olmamasıdır diye hatırlıyorum. En son 2 sene önce oynamıştım. Şu anda çoluk çocuk dolu oyun
  • bırak pvp yi gel trye aç bir bıçakci ninja keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okçu ol kimsede ok savunması yoktur bi zehirle bitiririsin işini m2proda okcum vardı ona dayanarak söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESKİ TROLLERDEN BİLENLER GELSİN
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sura açmalısın. Ben hep sura açıyorum eğer efsunları ve itemleri iyi yaparsan çok güçlü oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Arkadaşlar sizce pvp serverda vs için hangi karakter açılmalı yani herşey ucuz olduğu için herşeyi elde edebilirim önemli olan hangisi daha iyi daha güçlü gerçekten yardımcı olabilecek birisi var mı ? varsa lütfen yardımcı olun çok önemli

SMan iyilestirme skilini sectinmi ve itemleri dizdinmi 55 levelde bile 70 lere kafa tutabilirsin saman en ucuz ve saglam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizdesevdikpanpa

bırak pvp yi gel trye aç bir bıçakci ninja keyfine bak

senin dediğini yaptım olmuyo bi kere başladın mı pvp ye sıkıyo tr
  • Kritikçi şaman .. Zaten %50 krtik skil verio bi de sen dizersin %40 her vurdugun krtıkli en az 10k raad ..
  • okçu ninja veya şaman aç

okçu ninjaya kritik dizersen okla çok fazla vurur.şaman çok güçlü ama ne efsunu gelcek bilmiyom :D
  • Okçu ninjayla uğraşma ejderha gücü şaman bıçakçı ninja ideal.eğer rakip ok savunması yaparsa okçu ninjadan pek hayır bekleme pvp de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

Okçu ninjayla uğraşma ejderha gücü şaman bıçakçı ninja ideal.eğer rakip ok savunması yaparsa okçu ninjadan pek hayır bekleme pvp de

ama ok savunması yapan kimse görmedim (ben hariç) :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhd

quote:

Okçu ninjayla uğraşma ejderha gücü şaman bıçakçı ninja ideal.eğer rakip ok savunması yaparsa okçu ninjadan pek hayır bekleme pvp de

ama ok savunması yapan kimse görmedim (ben hariç) :D

Oyundaki ezik karakter ypmıyor ama diğer karakterler 4 savunma da getiriyor.
  • net bir fikir vereyim : hangi karakterde daha becerikliysen o karakteri kullanmalasin ancak hepsinden anlarim diyorsan benim fikrin buyulu silah suradan yanadir , oynadıgım her pvp de buyulu silah karakterini kullandım ve oynadıgım sw lerde dusman krallıklarin genel anlamda pek maraz olmak istemedikleri birisiydim ancak buyulu silah sura hakkında herseyi bilmesinki sw de pvp makinesi olabilesin ve kesinlikle cok sabirli olmasin b.silah bir savasci yada sura gibi yaptigi 2 efsun setiyle hem vs de hemde lonca savasi ve kavgalarda ayakta kalamaz kesinlikle her itemindeki efsunlar tek tek nokta nokta ayarlanmis olmasi lazım hr karakter tipi icin ayri vs itemleri ve lonca savasi - kavga lar icin ayrı en az 2 fonksiyonlu setin olmasi lazım ki bu itemleri dogru sekilde yapmak 2-3 gununu alacaktir ancak bunu yaptıgında yanına sadace 1 savasci shaman ve ninja alarak koy basmaya gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: XantoR

net bir fikir vereyim : hangi karakterde daha becerikliysen o karakteri kullanmalasin ancak hepsinden anlarim diyorsan benim fikrin buyulu silah suradan yanadir , oynadıgım her pvp de buyulu silah karakterini kullandım ve oynadıgım sw lerde dusman krallıklarin genel anlamda pek maraz olmak istemedikleri birisiydim ancak buyulu silah sura hakkında herseyi bilmesinki sw de pvp makinesi olabilesin ve kesinlikle cok sabirli olmasin b.silah bir savasci yada sura gibi yaptigi 2 efsun setiyle hem vs de hemde lonca savasi ve kavgalarda ayakta kalamaz kesinlikle her itemindeki efsunlar tek tek nokta nokta ayarlanmis olmasi lazım hr karakter tipi icin ayri vs itemleri ve lonca savasi - kavga lar icin ayrı en az 2 fonksiyonlu setin olmasi lazım ki bu itemleri dogru sekilde yapmak 2-3 gununu alacaktir ancak bunu yaptıgında yanına sadace 1 savasci shaman ve ninja alarak koy basmaya gidebilirsin

bende büyülü silah düşünmüştüm çünkü büyü çözmeyi karabüyü birine attığında tutarsa tutma oranını bilmiyorum karşındakinin hiç bi şansı kalmıyo bu hava kılıc,öfke.güçlü benden,kutsama,yansıtma vb. skillerin hiçbir anlamı kalmıyo okçular zorlıyabilir ben okçu oynadım adamlarda okçu savunması yoktu 20 k 30 k falan çakıyodum en az 16 k falan ama adamlar bi savunma yaptı ok savunması rahatlıkla yatırdığım adamları bazılarını zor yatırmaya başladım bazıları ise beni yatırmaya başladı yani bende büyülü silahtan yana bi karar verdim hem ilerde sv açmayı düşünüyorum açarsam editli bi sv açıcam açarsam konuda açarım dh lilere özel kıyaklarım olur inşAllah açarım Allahın izniyle

• çoğu pvp lerde b.silah vakit kaybı malesef.Bir çok PVP de b.silahları tam anlamıyla oynayamıyorsunuz
  • quote:

çoğu pvp lerde b.silah vakit kaybı malesef.Bir çok PVP de b.silahları tam anlamıyla oynayamıyorsunuz

nedeni ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

çoğu pvp lerde b.silah vakit kaybı malesef.Bir çok PVP de b.silahları tam anlamıyla oynayamıyorsunuz

nedeni ne

Bazı pvp lerde büyülü silah suraların skillerinde aşarı azalma oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.