merhaba metin2 serverinda bedensel veya zihinsel fark etmez 75 level ustu car almak istiyorum onceliklik server istegim ayasofya serveri ama diger serverladar olabilir ilgilenen olursa pm atabilir yada konuya yazabilir
quote:
Orijinalden alıntı: pyschoo
merhaba metin2 serverinda bedensel veya zihinsel fark etmez 75 level ustu car almak istiyorum onceliklik server istegim ayasofya serveri ama diger serverladar olabilir ilgilenen olursa pm atabilir yada konuya yazabilir
ya dostum hala tr den zevk alıyo musun? bence b.kunu çıkardılar piyasa fırladı.
quote:
Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim
quote:
ya dostum hala tr den zevk alıyo musun? bence b.kunu çıkardılar piyasa fırladı.
+1 hakikaten 3 yaşında çocuklarla , full hileli bi oyunu oynamaktan ne zevk alıcaksın ki.
ya oyun aliskanlik yapdi varmi farkli oneriniz arkadaslar
quote:
ya oyun aliskanlik yapdi varmi farkli oneriniz arkadaslar
Bir sürü güzel pvp server var onları dene
pvp sarmiyor beni kendin caba gosterecen pvp hersey kolay geliyor
quote:
pvp sarmiyor beni kendin caba gosterecen pvp hersey kolay geliyor
86lwl zihinsel satıoyurm ben ilgilenirsen itemsiz üstünde sadece +9dolunay +6ejderha tanrı falan var 300m de yang var.onun dışında skiller
RUH G7 SİDDETLİ G1 GUCLU VURUS G1 GUCLU BEDEN M9(m10'a 3kitap) kılıç atma 13te...
Fiyat olarak 500lira düşünüyorum...0536-549-96-40 mesaj atmayın lütfen.
The Mahindra NuvoSport shares the same platform as the new generation Scorpio. In terms of its looks, the NuvoSport comes with a newly styled front face that has got a complete redesigning to make it look more aggressive and SUV-like . Visit Indian Blue book for car valuation
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme