Şimdi Ara

Metin2 Başlama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedefin büyükse, Savaşçı.

Büyük ama sabırlıysan, İyileştirme Şaman.

Yok bana pvp yeter dersen kara büyü.

Kasılmama bakarım dersen büyülü silah.

Zenginim dersen okçu ninja.

Boss avcısıysan bıçakçı ninja.

Millete yardım edeceksen kritikçi şaman.

Ben yolumda ilerlerim, kendi işime bakarım dersen zihinsel savaşçı

Bu arada keşke herşey level kasmakla bitseydi. Göründüğü gibi değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 11 Temmuz 2010; 21:00:11 >
  • Aslında ben oyunu öğrenip ticaret yapmak istiyorum. Bana ticaret yapmak daha zevkli geliyo. Boss kesmek için bıçakcı ninja mı olayım? Bu metinleri kesmek için filan?
  • Bedensel Savascı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Aslında ben oyunu öğrenip ticaret yapmak istiyorum. Bana ticaret yapmak daha zevkli geliyo. Boss kesmek için bıçakcı ninja mı olayım? Bu metinleri kesmek için filan?

Eğer boss kesmek istiyorsan bu oyunda dönüşüm denilen bir iş yapıcaksın ki bu her karakterde yapılabilir ama, oyunun en güçlü silahları yay olduğu için ninjalar daha da üstündürEğer metin kesmek dersen de bedensel savaşçı veya büyülü sillah seçiceksin

• Oyuna savaşçı ile başladım 54 lvl iken Karabüyü sura açtım ve onu kastım. savaşçı 68 lvl iken çalındı. Suramı 61 e kadar sorunsuz savaşçı ile kasmış oldum. 61 lvlde kata çıktığında itemlerinde iyi ise çok rahat kasarsın. Suranın itemleri ve bkları savaşçılara göre ucuz ve oynaması da zevklidir.

Sura açacağım diyorsanız büyülü keskinlik açmanızı öneririm. Karabüyü suraya göre silahları ve bkları çok ucuz. Kasılması da bir o kadar kolay. Savaşçılardan daha kolay ve seri kasarsınız. Tek dezavantajı wslerde bekleneni verememesi. Karabüyü sura açtığıma pişman oldum ama artık 75 lvl değiştiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ventola

quote:

Orijinalden alıntı: .Mert.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

BNCE DE FAVORİ SAVAŞCIDIR SAVASCIYLA BASLA

Ben mi anlatamıyorum yoksa sizin zekada mı bi problem var ?

Savaşçının itemi ucuz değil diye bağırıyoruz burda.Biraz konuyu oku.

Bizde diyoruzki. M ucuz.Başka bir karakter ile başlarsada oynayamaz

Adam ilk kez oynayacak.Sen ilk başladığında hangi itemin iyi neyin kötü olduğunu biliyor muydun ?

Taman o zaman Ninja ile başlasın.Söyle bakalım ne istermiş kılıçmı yaymı hançermi
    Umarım anlatabilmişimdir.

Edit : Alestanın birincileri

1 JaGuaR 99 0
    2 roney 99 0
    3 EdiLee 99 0
    4 adress155 99 0
    5 nali17 99 0

Hepsi savaşçı
    Diğer serverları yazmıyorum.Düşün artık.

Samarra'nın birincisi ve ikincisi ninja buna ne diyeceksin? :)

• oyuna başla eglenırsın ama sakın para harcama çünkü kaybını karşılamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Oyuna savaşçı ile başladım 54 lvl iken Karabüyü sura açtım ve onu kastım. savaşçı 68 lvl iken çalındı. Suramı 61 e kadar sorunsuz savaşçı ile kasmış oldum. 61 lvlde kata çıktığında itemlerinde iyi ise çok rahat kasarsın. Suranın itemleri ve bkları savaşçılara göre ucuz ve oynaması da zevklidir.

Sura açacağım diyorsanız büyülü keskinlik açmanızı öneririm. Karabüyü suraya göre silahları ve bkları çok ucuz. Kasılması da bir o kadar kolay. Savaşçılardan daha kolay ve seri kasarsınız. Tek dezavantajı wslerde bekleneni verememesi. Karabüyü sura açtığıma pişman oldum ama artık 75 lvl değiştiremem.

Peki boss kesmede nasıllar rahat kesebiliyo musun boss??
  • metin2 iğrenç bir oyun.Hem hile hem küfür var.Gm ler hiç aktif değil herkes emek hırsızı biriyle ticaret yapmaya kalkın yüzde 50 sizi kazıklamaya çalışır lonca savaşında biel hile yapılıyor ve oyunda ws ve lonca savaşından başka eğlenceli bir olay yok anca boş boş kasılırsın ben alestada oynuyordum bıraktım o kadar hiel varki yeni bir server açılıyor ilk günden adam 45 lvl oluyor sen düşün kararını ver illada oynicaksan ws ci sura kasılmada savaşcı şaman işe yaramaz potlar ard arda basılabildiginden şamana kimse ihtiyaç duymuyor ayrıca canavarlar hep gruplar halinde bu yüzden okçular tek tek kesmeye kalkışana kadar diğerleri vuruyor ve yaylar ne kadar uzaktaysa o kadar yüksek hasar veriyor yani okçuların kasılması çok zor battle of the immortals oyna bence bir sürü dungeon event quest var.metin 2 bi tane sürgün magarasımı ne yapmış dungeon diye o da paralı zaten BOİ de dolu var o zindanlardan adamlar oyunu yapmışlar boş oturuyolar resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar492 -- 13 Temmuz 2010; 11:13:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar492

metin2 iğrenç bir oyun.Hem hile hem küfür var.Gm ler hiç aktif değil herkes emek hırsızı biriyle ticaret yapmaya kalkın yüzde 50 sizi kazıklamaya çalışır lonca savaşında biel hile yapılıyor ve oyunda ws ve lonca savaşından başka eğlenceli bir olay yok anca boş boş kasılırsın ben alestada oynuyordum bıraktım o kadar hiel varki yeni bir server açılıyor ilk günden adam 45 lvl oluyor sen düşün kararını ver illada oynicaksan ws ci sura kasılmada savaşcı şaman işe yaramaz potlar ard arda basılabildiginden şamana kimse ihtiyaç duymuyor ayrıca canavarlar hep gruplar halinde bu yüzden okçular tek tek kesmeye kalkışana kadar diğerleri vuruyor ve yaylar ne kadar uzaktaysa o kadar yüksek hasar veriyor yani okçuların kasılması çok zor battle of the immortals oyna bence bir sürü dungeon event quest var.metin 2 bi tane sürgün magarasımı ne yapmış dungeon diye o da paralı zaten BOİ de dolu var o zindanlardan adamlar oyunu yapmışlar boş oturuyolar resmen

Şaman illa yardımcı olmak zorunda mı?

• başla hocam paranıda yatır böylece metin2 gibi kalitesiz bi oyun daha çok para kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

BNCE DE FAVORİ SAVAŞCIDIR SAVASCIYLA BASLA

Ben mi anlatamıyorum yoksa sizin zekada mı bi problem var ?

Savaşçının itemi ucuz değil diye bağırıyoruz burda.Biraz konuyu oku.

Bizde diyoruzki. M ucuz.Başka bir karakter ile başlarsada oynayamaz

Adam ilk kez oynayacak.Sen ilk başladığında hangi itemin iyi neyin kötü olduğunu biliyor muydun ?

Taman o zaman Ninja ile başlasın.Söyle bakalım ne istermiş kılıçmı yaymı hançermi
    Umarım anlatabilmişimdir.

Edit : Alestanın birincileri

1 JaGuaR 99 0
    2 roney 99 0
    3 EdiLee 99 0
    4 adress155 99 0
    5 nali17 99 0

Hepsi savaşçı
    Diğer serverları yazmıyorum.Düşün artık.

Samarra'nın birincisi ve ikincisi ninja buna ne diyeceksin? :)

Tramola

1 ZELIS 96 190284220
    2 DeReDeWiL 96 90144125

Tuva

1 Esin07e 98 29311989
    2 SERT 94 256548854

Yakamoz

1 xtorox 96 436248
    2 Adrasteia 95 616033

Manas

1 tolgatotti2 94 566749521
    2 alpacino06 94 102000898

Bunların hepsi savaşçı. 30'dan fazla server var onları yazmıyorum bile.Buna ne diyeceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

başla hocam paranıda yatır böylece metin2 gibi kalitesiz bi oyun daha çok para kazansın

Yok hocam daha da neler Oyunlara para yatırmam. Oyunda yaş ortalaması düşük galiba?
  • quote:

quote:

başla hocam paranıda yatır böylece metin2 gibi kalitesiz bi oyun daha çok para kazansın

Yok hocam daha da neler Oyunlara para yatırmam. Oyunda yaş ortalaması düşük galiba?

Sen kimseyele muhattab olma yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

quote:

Orijinalden alıntı: ensar492

metin2 iğrenç bir oyun.Hem hile hem küfür var.Gm ler hiç aktif değil herkes emek hırsızı biriyle ticaret yapmaya kalkın yüzde 50 sizi kazıklamaya çalışır lonca savaşında biel hile yapılıyor ve oyunda ws ve lonca savaşından başka eğlenceli bir olay yok anca boş boş kasılırsın ben alestada oynuyordum bıraktım o kadar hiel varki yeni bir server açılıyor ilk günden adam 45 lvl oluyor sen düşün kararını ver illada oynicaksan ws ci sura kasılmada savaşcı şaman işe yaramaz potlar ard arda basılabildiginden şamana kimse ihtiyaç duymuyor ayrıca canavarlar hep gruplar halinde bu yüzden okçular tek tek kesmeye kalkışana kadar diğerleri vuruyor ve yaylar ne kadar uzaktaysa o kadar yüksek hasar veriyor yani okçuların kasılması çok zor battle of the immortals oyna bence bir sürü dungeon event quest var.metin 2 bi tane sürgün magarasımı ne yapmış dungeon diye o da paralı zaten BOİ de dolu var o zindanlardan adamlar oyunu yapmışlar boş oturuyolar resmen

Şaman illa yardımcı olmak zorunda mı?

değil ama büyüleri falanı filanı güçsüz zaten 5 skili var onlarında 1 tanesi düzgün hasar veriyor yüksek seviye bir şaman (yada herhangi bir 15 lvl üstü şaman)görmek zor oldu artık

• Parmakçı sura yapmanı öneririm.
    Çoğu serverda bedensel veya zihinsel açılmaz daha. BK lar çok pahalı.
    Parmak darbesi bedenselin kopyası gibidir. Hem kolay kasılır hemde bk sı ucuzdur.
    Ayrıca ilerde büyü bozma skili ile alamayacağın adam kalmaz.
    Ben bedenselim hava kılıcım P savaşta 40 lvl parmakçı büyümü bir bozuyor o kadar emek hikaye oluyor.
    Stratejik değeri var charın. Loncalar kapışır sağlam bir parmak surayı.
  • quote:

quote:

Eğer para yatırmicaksan zaten bence boşver oyunu oynamayıÇünkü sen de oyunu oynadıkça para yatırmayan çarların ne kadar güçsüz kaldıklarını görüceksin

• Kaos serveri çok ucuz orada başla

• İnşallah geç kalmadım, ilk mesaj gibi denemeye değer ama karakter konusunda sen karar ver hepsini bir dene skilleriyle falan hangisi hoşuna giderse, o karakter ile başla...

Alesta'da char açabiliyorsan, yardımım dokunabilir. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.