Şimdi Ara

Metin Ygs 5 li Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bana çok saçma sorular var gibi geldi. Gereksiz uzun sorular. Cevaplarda da hep bir sıkıntı var gibi. Eminim diyerek çözdüğüm çoğu şeye yanlış diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplarda sıkıntı var çözümüne bakarak kontrol ediyorum o yüzden

Saçma sorular var özellikle 1.deneme fen ısı sıcaklık/potansiyel enerji ilişkisini soran soru

• Diğer fenlere bir bak hocam. Kelime oyunları ile deneme yapmışlar. Yırtıp atasım geldi. Soracak kimse de olmuyor pek bildiğim şeyi unutturacaklar ya :D

• Çözümleri var mı hocam bir de

• Leş ötesi deneme kesinlikle cevap anahtarı hatalı iğrenç iğrenç sorular

• Matematiğin yok diğerlerinin var
    Ama özenli değil çok baştan savma belli düzeyde bir öğrenci değilsen anlamaya çalışmak yerine soruyu çözmeye uğraş daha çabuk halledersin
  • Türkçesi gereksiz zor ve saçma sorular cevap anahtarınında hatalı olması canımı sıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: King57

Türkçesi gereksiz zor ve saçma sorular cevap anahtarınında hatalı olması canımı sıktı

Ya güzel sorular varda keşke biraz daha özenli hazırlansaydı
    Apotemi metin endemik aldım 3 büyükler diye
    apotemi metin bitti metin biraz hayal kırıklığı oldu endemik 7liye bakacağım şimdide :)
  • Beyler TM yim genel olarak önerir misiniz metin i ?? gezegen yayıncılık ya da merkez yayınları 7 li çözen var mı?

• Metin 5 li var baslamadim daha. Hatali soru cok mu?

• Metin mat bölümü çözdüm. Çok iyiydi. 5li genel denemesi büyük ihtimal mat dışında çöptür. Sırf matı için bile alınabilir.

• Türkçe fen acayip çöptü. Zaten türkçede yanlışa sevk etmek için nasıl saçmayalacaklarını saçmışlar. Bütün delirmektense bölüm bölüm çözmeye başladım. Aralarda sakinleşiyorum :D

• Ve mezuna kalınca fark ettim ki piyasa baştan savma yayınların kitapları ile doluymuş. Özenli olan 345 Apotemi endemik bence sadece. Apotemi fazla üstte kalabilir ama genel olarak güzel. Mesela 345 in mat denemesi o nasıl özenmektir arkadaş. Her denemeye ayrı ayrı şeyler koymak tarz belirlemek falan. :D Valla helal olsun dedim :)

• Çok gereksiz, cevap anahtarı farklı çözümler farklı söylüyor iyice kafa karıştırıyor, 2 tanesini zorla çözdüm çıldorttı bıraktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.