Şimdi Ara

Metin şentürk beyin bedavacı olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Metin Şentürk'ün kendisiyle barışık olmasını çok seviyorum. Gerektiğinde kendi kusuruyla bile eğlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Metin Şentürk'ün kendisiyle barışık olmasını çok seviyorum. Gerektiğinde kendi kusuruyla bile eğlenebiliyor.

İbo ya çıkmıştı (2 sene olmuştur heralde), iboyu izlediğimden değilde tam zaplarken denk gelmiştim.İbo adamın ayağına takıldı.Pekte ayarlanmış gibi görünmüyordu ibo baya düşer gibi olmuştu.Metin Şentürk de "Önüne baksana kardeşim kör müsün?" demişti Daha çok var bunun gibi.Birde maymunlu falan bir şarkısı vardı onun süperdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Metin Şentürk'ün kendisiyle barışık olmasını çok seviyorum. Gerektiğinde kendi kusuruyla bile eğlenebiliyor.

aynen öyle usta hafta sonları trt1de programı var gayet eğleniyorum izlerken, seviyeli bir insan hayat dolu neşeli. Gözlernin görmüyor olması aslında düşünüldüğünde hayata insanı soğutan bişey ama o bunu umursamadan takılıyor 10 numara kişiliğe sahip biri
  • Kendisi kanal 24 te haber sunmaya başlamıştır....
  • reklamı gördüğümde aklıma gelmişti forumda birinin böyle bi konu açacağı
  • Maymun Gözünü Açtı şarkının ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi An Old Man -- 7 Aralık 2010; 22:05:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem de 'bakmadan almam' sloganıyla
  • ben reklam görmemiştim tesadüfen rastladım. rekor kitabına bile girdi tam hatırlamıyorum ama arabayla yüksek hızlara ulaşmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.