Şimdi Ara

metin oktay olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1957 yilinda fenerbahçe ikinci başkanı müslüm bağcılar metinle bir gazinoda buluşur. bi çek uzatır metin'e, "rakamı sen yaz metin" der "yeter ki fenerbahçe forması giy".. metin oktay ise tok olmuştur her zaman paraya, izmirspor'dan da "ya ben ya galatasaray" diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten, anında verir cevabi "bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim"

böyledir metin oktay.. ajda pekkan ile "taçsız kral" filminin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladıklarinda, gündüz kılıç tarafından kadro dışı bırakılıp, izmir'e geldiğinde de mersinlili cocuklar kendisinden imza istediğinde kagit bulamayip para cıkartıp onu imzalayan, transfer taksidini aldığı gün, bebek'te turgay (şeren) ile birlikte yürürken gevreklerini denize düşüren bir gevrekçiye tüm transfer taksidini çıkarıp veren de metin oktay'dir

• Kimseyi Metin Oktay gibi olamadığı için suçlayamayız.Herkes onun gibi olamadığı için "Metin Oktay" var zaten.Mehmet Topal'ın da yolu açık olsun.Bize bu yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

1957 yilinda fenerbahçe ikinci başkanı müslüm bağcılar metinle bir gazinoda buluşur. bi çek uzatır metin'e, "rakamı sen yaz metin" der "yeter ki fenerbahçe forması giy".. metin oktay ise tok olmuştur her zaman paraya, izmirspor'dan da "ya ben ya galatasaray" diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten, anında verir cevabi "bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim"

böyledir metin oktay.. ajda pekkan ile "taçsız kral" filminin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladıklarinda, gündüz kılıç tarafından kadro dışı bırakılıp, izmir'e geldiğinde de mersinlili cocuklar kendisinden imza istediğinde kagit bulamayip para cıkartıp onu imzalayan, transfer taksidini aldığı gün, bebek'te turgay (şeren) ile birlikte yürürken gevreklerini denize düşüren bir gevrekçiye tüm transfer taksidini çıkarıp veren de metin oktay'dir

o kız olayı film sahnesi

yanlış anlamayın laf atmıyorum yanlış bilmeyin diye diyorum

• Herkes Metin Oktay olamaz. Biz bile Fenerbahçeliyiz Galatasaraylıyız diye geziyoruz ama profesyonel futbolcu olsak eleştirdiğimiz futbolcular gibi davranabiliriz. O yüzden Metin Oktaylar, Lefterler efsane oluyor.

Bu yüzden Topal'ı eleştirmek doğru değil
  • Bu sabah ligtv'de gördüm 21 programında anlatıldı Metin Oktay jübile için Faruk Ilgaz'a gelmiş ve jübile maçımı Fenerbahçe ile yapmayı çok isterim demiş. Faruk Ilgaz kabul etmiş fakat "Tek bi şartım var senin gibi birini 10 dakikalık da olsa Fenerbahçe formasıyla görmek istiyorum"demiş ve Metin Oktay da Bu benim için bi şereftir diyip jübilesinde 10 dk Galatasaray formasıyla 10 dk Fenerbahçe formasıyla oynamış, onun çıkarttığı Galatasaray formasını da Can Bartu giyip o da 10 dakika Galatasaray'da oynamış. Çok güzel geldi hikaye yazayım dedim.
  • Mehmet Topaldan Metin Oktay davranışı mı bekliyorduk beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood10

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

1957 yilinda fenerbahçe ikinci başkanı müslüm bağcılar metinle bir gazinoda buluşur. bi çek uzatır metin'e, "rakamı sen yaz metin" der "yeter ki fenerbahçe forması giy".. metin oktay ise tok olmuştur her zaman paraya, izmirspor'dan da "ya ben ya galatasaray" diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten, anında verir cevabi "bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim"

o kız olayı film sahnesi

yanlış anlamayın laf atmıyorum yanlış bilmeyin diye diyorum

hayatının anlatıldığı kitapta da geçiyor konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bu konular Topal yüzünden mi açılıyor?

Gerçekten komik olmaya başladı, kaç konu olmuş bu sayfada Topal ile ilgili.

Topal kimdir arkadaş? Necidir? Kaç kuruşluk topçudur ya da ne kadarlık GS taraftarıdır ya. Cidden sıktı artık bu muhabbet. Adam profesyonel futbolcu kardeşim. Benim bu adama ihtiyacım yoksa, hangi takıma giderse gitsin bana ne???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

Kimseyi Metin Oktay gibi olamadığı için suçlayamayız.Herkes onun gibi olamadığı için "Metin Oktay" var zaten.Mehmet Topal'ın da yolu açık olsun.Bize bu yakışır.

+1905

anne babanın çocuğuna, "komşunun oğlu takdir almış sen neye yararsın?" demesinden farklı değil.

metin oktay gibi bir kişi daha olsaydı metin oktay diye birşey olmazdı, doğru tespit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Herkes Metin Oktay olamaz. Biz bile Fenerbahçeliyiz Galatasaraylıyız diye geziyoruz ama profesyonel futbolcu olsak eleştirdiğimiz futbolcular gibi davranabiliriz. O yüzden Metin Oktaylar, Lefterler efsane oluyor.

Bu yüzden Topal'ı eleştirmek doğru değil

+1
  • Amma taktınız birader şu mehmet topalı yaa..Sanki süper oyuncu , sanki galatasarayın efsane isimlerinden..Ne yapmış ki galatasarayda ? Benim için frank de bour dan farksız yani..
    Arda falan gitseydi o zaman tepki gösterin derdim , adamın geçmişini bilyoz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Şimdi bu konular Topal yüzünden mi açılıyor?

Topal kimdir arkadaş? Necidir? Kaç kuruşluk topçudur ya da ne kadarlık GS taraftarıdır ya. Cidden sıktı artık bu muhabbet. Adam profesyonel futbolcu kardeşim. Benim bu adama ihtiyacım yoksa, hangi takıma giderse gitsin bana ne???

Tüm dediklerine katılıyorum,iyice cıvkını çıkarttılar arkadaş ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu sabah ligtv'de gördüm 21 programında anlatıldı Metin Oktay jübile için Faruk Ilgaz'a gelmiş ve jübile maçımı Fenerbahçe ile yapmayı çok isterim demiş. Faruk Ilgaz kabul etmiş fakat "Tek bi şartım var senin gibi birini 10 dakikalık da olsa Fenerbahçe formasıyla görmek istiyorum"demiş ve Metin Oktay da Bu benim için bi şereftir diyip jübilesinde 10 dk Galatasaray formasıyla 10 dk Fenerbahçe formasıyla oynamış, onun çıkarttığı Galatasaray formasını da Can Bartu giyip o da 10 dakika Galatasaray'da oynamış. Çok güzel geldi hikaye yazayım dedim.

Abi ne kadar güzel ya. Artık öyle oyuncular kalmadı pek. Bir tek sizin takımdan Alex'i çok severim adam gibi adamdır. Mesela Galatasaraylı futbolcu olsam onun formasıni alırım. Engin Baytar hemen devre arasında almıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu sabah ligtv'de gördüm 21 programında anlatıldı Metin Oktay jübile için Faruk Ilgaz'a gelmiş ve jübile maçımı Fenerbahçe ile yapmayı çok isterim demiş. Faruk Ilgaz kabul etmiş fakat "Tek bi şartım var senin gibi birini 10 dakikalık da olsa Fenerbahçe formasıyla görmek istiyorum"demiş ve Metin Oktay da Bu benim için bi şereftir diyip jübilesinde 10 dk Galatasaray formasıyla 10 dk Fenerbahçe formasıyla oynamış, onun çıkarttığı Galatasaray formasını da Can Bartu giyip o da 10 dakika Galatasaray'da oynamış. Çok güzel geldi hikaye yazayım dedim.

Yapanada teklif edenede hepsine helal olsun .Bir şeyler örnek olucaksa bunlar örnek olsun insanlarımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Şimdi bu konular Topal yüzünden mi açılıyor?

Şu yazdıklarını üst konu şeklinde yapılıp bölüme asılmalı
  • Eleştirilen nokta Fb'ye gitmesi değil,Bjk'de Trabzon'da olsa bu zamanda gitmesi eleştiriliyor, 5-6 sene sonra gitse hiç kimse bişey demezdi ama Avrupada oynamak istiyorum diyip daha az ücrete Valencia'ya imza atıp ,2 sezon sonra para için geri dönmesi,eleştirilen nokta bu ve kimse karaına karışamaz haklısınız profesyonel futbolcudur.
    Türk Futbolcusunda malesef hırs yok bir Real Madrid'te Bir Barcelona'da Bir ManU'da oynayacağım hırsı yok parayı basarsan istediğin yaşta getirirsin eleştirilen bu zihniyettir benim açımdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.