Şimdi Ara

metin 2 sizi pişmanlıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanada kardeş konu olmasaydı fırsatım olmazdı dedim gibi uyuşturucu gibi belki biraz haddimizi aşıoruz sancaklar ama inanın bunun yerine başka bir oyun oynayın o dahada zararsızdır ne olursa olsun oynadın sürece sohbetleri kaçırdım ve anlattım gibi zaten irternetcafede +18 oyunlardan biri oldu bize inanmıolarsa buda ispatı ( cocukken okulda inanın vs atıoduk mtn2 deki gibi kılıcımla dönüodum filan ne kadarda baglanmisim demekki ordan arkadaşım beni kutsuodu filan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Evet kardeşlerim. Ben 26 yaşındayım ve 16 ila 19 yaşlarım arası metin2 oynadım. Oyunun ilk çıktığı dönemlerde oynamış birisi olarak oyun çok değişti. İnsanlar arttı. Hileler başladı. Küfürler yağdırıldı. İlk server da oynayanlardan biriyim. Adını hhatırlarım. Bizden sonra edilee diye bi çocuk çıktı ve ondan sonra oyun patladı gitti. Benim sizden ricam şu sahte oyunu bırakın ve sosyal hayata yönelin. Şimdi bunları söylediğim için bana kin ve nefret besleyeceksiniz. Aynen bende sizin yaşlarınızdayken bizlere bunları söyleyenlere kızıyoduk ama haklılarmış. Sizde şu sahte dünyyı bırakın ve gerçek hayatta gençliğinizi geçirin. Gözlerinize, beyninize, ellerinize, cebinixe herşeyinize zarar. Şimdi iyi hoş gelir ama büyüyüp evlendiğinix zaman ya da iş hayatına atıldığınız zaman çok pişman olacak sınız. Metin2 pişmanlıktır. Geç olmadan bırakın

+1. 8 yaşımda basladim. 10 yasinda biraktim. Su an 15 yasindayim. Biraktigima pisman degilim. Metin 2 su an bebelerle dolu ve gunuzmuz grafik cagina dair oyunda hicbir sey.yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynayan kaldımı

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Sonuna kadar haklısın, bende aynı hatayı yaptım çok şükür ki kurtuldum . Bu online oyunlar yüzünden gençliğim mahvoldu , derslerim berbat geldi . Online oyun pişmanlıktır ..

Aynen kardeşim. Allah ın izniyle bi kaç kardeşimizi bu bağımlılıktan, bu pislikten kurtarabilirsek ne mutlu bize.

• Ben 6 yildir oynuyorum fakat asiri degil. Seviyeyi iyi ayarladiktan sonra hic bir sorun olmaz. Sosyal hayatimi yasiyorum eve gelip kafa dagitacagim zaman da oyuna giriyorum 3-4 saat oynayip kapatiyorum. Orjinal server pismanliktir sonuna kadar katiliyorum ama pvp ortamlari hem daha kolay hem de daha eglenceli. Para harcamadan da istediginiz seviyeye gelebiliyorsunuz. Ornegin suanda usbmetin2 oynuyorum ve gayet kolay, istedigim zevki de bana yasatiyor. Ama kesinlikle 16 yas altina uygun bir oyun degil onu soylemeliyim.

• Bu oyuna verdigim ve online oyunlara yatırdıgım paraları keşke toplasam bir orta derece araba alırdım...Derslerimii berbat etti çogu kişinin hayatını parasını yedi son demlerini yaşayan bu oyuna hala bukadar bagımlılıgı devam edenlerin olmasını görmek acaip Ama bu aralar şeytan dürtüyo aklı başında şekilde oynamayı.

Ama edile ile oyun patlaması ne bileyim bir acaip olmuş.
  • aynen bende 16 yaşında başladım oynamaya şuan 20ye gircem hala oynuyorum metin2 oynamadığım zamanlar büyük boşluk hissediyorum keşke hiç alışmasaydım diyorum ama iş işten geçti artık. çarım banlandı allahtan sürekli oynamaktan kurtuldum ayda bir fln oynuyorum artık canım sıkıldıkça. aynen metin2 pişmanlıktır
    o yüzden diğer online oyunlara hiç bakmıyorum bile çünkü onlarda bağımlılık yapabilir
  • Sosyal hayatinizi bitiren bir oyun, oynadigim icin pismanim

Orijinalden alıntı: Prothedop

Bu oyuna verdigim ve online oyunlara yatırdıgım paraları keşke toplasam bir orta derece araba alırdım...Derslerimii berbat etti çogu kişinin hayatını parasını yedi son demlerini yaşayan bu oyuna hala bukadar bagımlılıgı devam edenlerin olmasını görmek acaip Ama bu aralar şeytan dürtüyo aklı başında şekilde oynamayı.

Ama edile ile oyun patlaması ne bileyim bir acaip olmuş.

aynen kardeşim. hem beynimize hem de cebimize zarar. senin de dediğin gibi bu oyuna para yatıran insanalar başka şeylere yatırım yapsalar daha iyi şeyler alabilirlerdi. Allah tüm kardeşlerimizi bu lanet oyundan kurtarsın.

Orijinalden alıntı: LeokinQ

aynen bende 16 yaşında başladım oynamaya şuan 20ye gircem hala oynuyorum metin2 oynamadığım zamanlar büyük boşluk hissediyorum keşke hiç alışmasaydım diyorum ama iş işten geçti artık. çarım banlandı allahtan sürekli oynamaktan kurtuldum ayda bir fln oynuyorum artık canım sıkıldıkça. aynen metin2 pişmanlıktır
    o yüzden diğer online oyunlara hiç bakmıyorum bile çünkü onlarda bağımlılık yapabilir

aynen kardeşim. inşallah tüm herkes bu lanet oyundan kurtulur ve kendilerini geri kazanırlar.
  • Bizim mahalledeki çocuklar bağımlısı olmuştu dışarı çıkarken hep metin 2 Sohbetleri yaparlardi bende dinlerdim sonra bunlar evlerinde internet olmasına rağmen internet kafelere giderlerdi birlikte kasılabilmek icin artık doğru düzgün konuşamiyorduk ben allahtan hiç kendimi kaptirmadim hatta bana çok saçma gelirdi metin 2 bencede pişmanlıktır oynamayın

Orijinalden alıntı: Cspawn

Bizim mahalledeki çocuklar bağımlısı olmuştu dışarı çıkarken hep metin 2 Sohbetleri yaparlardi bende dinlerdim sonra bunlar evlerinde internet olmasına rağmen internet kafelere giderlerdi birlikte kasılabilmek icin artık doğru düzgün konuşamiyorduk ben allahtan hiç kendimi kaptirmadim hatta bana çok saçma gelirdi metin 2 bencede pişmanlıktır oynamayın

aynen kardeşim. inşallaah sizin mahalledeki kardeşlerimizde bu illetten kurtulurlar bir an önce.

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Bizim mahalledeki çocuklar bağımlısı olmuştu dışarı çıkarken hep metin 2 Sohbetleri yaparlardi bende dinlerdim sonra bunlar evlerinde internet olmasına rağmen internet kafelere giderlerdi birlikte kasılabilmek icin artık doğru düzgün konuşamiyorduk ben allahtan hiç kendimi kaptirmadim hatta bana çok saçma gelirdi metin 2 bencede pişmanlıktır oynamayın

aynen kardeşim. inşallaah sizin mahalledeki kardeşlerimizde bu illetten kurtulurlar bir an önce.

Bu dediklerim 4-5 sene önceydi kardeş mahallede herkes dağıldı artık çoğu kişi taşındı sanmıyorum ki artık o oyunu oynasinlar

Seninle pembe panjurlu evimiz olsun,Bahçesindede Bali çeken çocuklarımız olsun
  • Bu konuyu görmem benim için ne kadar faydalı oldu size anlatamam.Abi sanaa çok teşekkür ediyorum neden diye soracaksan ben bugün bu mt2 denen oyna başladım ve 7 saat oynadım daha yeni kalktım başından kalktıktan sonra ise yarın bu çarı 25 level yapmalıyım dedim ama bu kadar kötü bir oyun olduğunu tamamen zaman israfı olduğunu bu yazıları okuyunca anladım liseye geçeceğim lisedede arkadaşlarımla oynarım diyordum ki bu konuyu görene kadar Basketbol kursuna başlayacaktım zaten yarın artık hiç online oyun oynamayacağım size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum galiba en erken ben döndüm bu meretten.Allahıma şükürler olsun bağımlılık yapmadan bıraktım haberim yokken bağımlı oluyordum size tekrardan çok teşekkür ediyorum.Acaba bende arkadaşlarım gibi ps3 mü alsam en azından online oyun oynamam 2. el alırım GTA V,Uncharted 3 falan oynarım

• Bence baslamayin ama oynuyanlar da kendine belli bir sure koysun o sureyi kesinlikle asmayin.Ha bide tr oynamayim gidin pvp bulun onu oynayin paranizi sakin oyunlara yatirmayin.Bende 13mu 14yasinda mi ne baslamistim.Tr oynarken kac kere m cekik ep cektik.Para bosuna gitti.Suan da 19 yasindayim ama pvp takiliyorum gunde 2-3 saat sure koydum kendime o sureyi asmiyorum.Sporumu da yapiyoum o kadar cok sosyal degilsemde yine sosyalim ortanin biraz ustu gibi.Ama adamlar oyle bir oyun yapmis ki oyle bir kurgu yapmis kesinlikle zevk uzerine degil.Biz nasil oyuncu cekeriz biz nasil oyunculari bagimli yapariz diye ugrasmislar.Basadilarda.İlk basladigim sene mal gibi bisi olmustum.Konusamazdim gezemezdim tozamazdim suan sukur sorun kalmadi.Metin2 kesinlikle pismanliktir.Sakin baslamayin baslayan da dedigim gibi sure koysun kendine gunde 2-3 saat.

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bu konuyu görmem benim için ne kadar faydalı oldu size anlatamam.Abi sanaa çok teşekkür ediyorum neden diye soracaksan ben bugün bu mt2 denen oyna başladım ve 7 saat oynadım daha yeni kalktım başından kalktıktan sonra ise yarın bu çarı 25 level yapmalıyım dedim ama bu kadar kötü bir oyun olduğunu tamamen zaman israfı olduğunu bu yazıları okuyunca anladım liseye geçeceğim lisedede arkadaşlarımla oynarım diyordum ki bu konuyu görene kadar Basketbol kursuna başlayacaktım zaten yarın artık hiç online oyun oynamayacağım size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum galiba en erken ben döndüm bu meretten.Allahıma şükürler olsun bağımlılık yapmadan bıraktım haberim yokken bağımlı oluyordum size tekrardan çok teşekkür ediyorum.Acaba bende arkadaşlarım gibi ps3 mü alsam en azından online oyun oynamam 2. el alırım GTA V,Uncharted 3 falan oynarım

kardeşim helal olsun. düşüncelerin çok olgun ve mantıklı. vazgeçerek hayatını kurtardın diyebilirim. bu oyun öyle bi meretki beynini yiyip bitirir. ileri ki yaşlarda işhayatında ve gelecekte çok büyük sıkıntılar yaşardın. çünkü insanın mantıklı düşünme yapısını bozan oyun tarzı diyebilirim. sadece beyin olsa iyi. zamanını yer bitirir. gözleri bozar. algılama da sorunlar yaşarsın. sürekli başında oturmaktan kamburluk oluşturur ya da vücut yapını bozar. en kötüsü de bağımlısı olursun. ileri ki zamanlarda kurtulmak istesende artık başladım bi kere bunca emeğim ziyan mı olsun düşüncesi üstün gelir ve kendini oynatmaya zorla devam ettirir. bu oyunlara belli bi süre de ayıramazsın. yani günde 1-2 saat oynayayım yapısında oyun değildir. iyi olmak istiyosan sürekli başında zaman geçirttiren oyunlardır ve sana ve karakterine hiçbi faydası olmaz. şu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey. arkadaşlık, insan bağları, sosyal bi birey olma ve kendine fiziksel ya da zihinsel gelişim sağlayacak şeylerde eğlenmeye vakit ayırma. burada hiç kimseye eğlenmeyin. hayat çok kötü ve sıkıcıdır demiyorum. hayat çok eğlencelidir amma velakin eğlenceyi sosyal ve gündelik hayatta arayın. kendinizi eve kapatıp bi kaç kişinin yapmış olduğu saçma sapan oyunlarda aramayın. tabiki oyun oynayın. oyun oynamayın da demiyorum. ama böyle bağımlılık yapacak, seni başında uzun süre hapsedecek oyunlara asla bulaşmayın. offline tarzda aç oyna, istediğin zaman kapat tarzı oyunları oynayın tabiki. bu sizin hakkınız. ama sakın ha sakın metin2 gibi ileri de sizi çok pişman edecek, gençliğinizi yiyip bitirecek oyunlara bulaşmayın. sizin hayatınıza hiçbi artısı yok. kardeşim offline oyun gene oyna. basketboluna yönel. asla ama asla sizi asosyal ve zombi yapacak bu tarz oyunlara yönelmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bu konuyu görmem benim için ne kadar faydalı oldu size anlatamam.Abi sanaa çok teşekkür ediyorum neden diye soracaksan ben bugün bu mt2 denen oyna başladım ve 7 saat oynadım daha yeni kalktım başından kalktıktan sonra ise yarın bu çarı 25 level yapmalıyım dedim ama bu kadar kötü bir oyun olduğunu tamamen zaman israfı olduğunu bu yazıları okuyunca anladım liseye geçeceğim lisedede arkadaşlarımla oynarım diyordum ki bu konuyu görene kadar Basketbol kursuna başlayacaktım zaten yarın artık hiç online oyun oynamayacağım size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum galiba en erken ben döndüm bu meretten.Allahıma şükürler olsun bağımlılık yapmadan bıraktım haberim yokken bağımlı oluyordum size tekrardan çok teşekkür ediyorum.Acaba bende arkadaşlarım gibi ps3 mü alsam en azından online oyun oynamam 2. el alırım GTA V,Uncharted 3 falan oynarım

kardeşim helal olsun. düşüncelerin çok olgun ve mantıklı. vazgeçerek hayatını kurtardın diyebilirim. bu oyun öyle bi meretki beynini yiyip bitirir. ileri ki yaşlarda işhayatında ve gelecekte çok büyük sıkıntılar yaşardın. çünkü insanın mantıklı düşünme yapısını bozan oyun tarzı diyebilirim. sadece beyin olsa iyi. zamanını yer bitirir. gözleri bozar. algılama da sorunlar yaşarsın. sürekli başında oturmaktan kamburluk oluşturur ya da vücut yapını bozar. en kötüsü de bağımlısı olursun. ileri ki zamanlarda kurtulmak istesende artık başladım bi kere bunca emeğim ziyan mı olsun düşüncesi üstün gelir ve kendini oynatmaya zorla devam ettirir. bu oyunlara belli bi süre de ayıramazsın. yani günde 1-2 saat oynayayım yapısında oyun değildir. iyi olmak istiyosan sürekli başında zaman geçirttiren oyunlardır ve sana ve karakterine hiçbi faydası olmaz. şu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey. arkadaşlık, insan bağları, sosyal bi birey olma ve kendine fiziksel ya da zihinsel gelişim sağlayacak şeylerde eğlenmeye vakit ayırma. burada hiç kimseye eğlenmeyin. hayat çok kötü ve sıkıcıdır demiyorum. hayat çok eğlencelidir amma velakin eğlenceyi sosyal ve gündelik hayatta arayın. kendinizi eve kapatıp bi kaç kişinin yapmış olduğu saçma sapan oyunlarda aramayın. tabiki oyun oynayın. oyun oynamayın da demiyorum. ama böyle bağımlılık yapacak, seni başında uzun süre hapsedecek oyunlara asla bulaşmayın. offline tarzda aç oyna, istediğin zaman kapat tarzı oyunları oynayın tabiki. bu sizin hakkınız. ama sakın ha sakın metin2 gibi ileri de sizi çok pişman edecek, gençliğinizi yiyip bitirecek oyunlara bulaşmayın. sizin hayatınıza hiçbi artısı yok. kardeşim offline oyun gene oyna. basketboluna yönel. asla ama asla sizi asosyal ve zombi yapacak bu tarz oyunlara yönelmeyin.

Bugün kendime engel olamadım ve oynadım çok eğlenceli bir oyuna benziyor aslında ama bağımlı olmaktan korkuyorum çünkü önümde lise eğitimim var ve bugün şu oyun yüzünden bilgisayar başından kalkamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.