Şimdi Ara

Metin 2 bir efsanedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be. İlkokul aşkını 21 yıl aradan sonra her yerde arayıp hiçbir yerde bulamamış, tam umudunu kesip çekip gittiği anda farklı bir şehirde görüp tekrar aşık olmuş bir genç gibiyim şuan. Farklı duygular içerisindeyim.

Sana bir şey itiraf etmek istiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkroad
  • Selam arkadaşlar steam e metin2 gelmiş. İlk kez oynayacağım epey sağlam knight online , silkroad geçmişim var. Varmı beraber takılmak isteyen ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz hiç 2d bir oyunda gebermemek için eliniz ayağınız titreyerek kacmadiysaniz ya da adrenalin tavan yaparak adam kovalamadiysaniz daha ultima online oynamamisinizdir. Knight onlinein atası ultima onlinedir.

• Knight Online der susarım

• asfalt98
  • Metin 2 bir efsanedir
    Metin 2 bir efsanedir
    Metin 2 bir efsanedir

• Sınıflar arası eşitlik olmayan oyun en baba skillin auto attack
  • Metin 2 bir efsanedirMetin 2 bir efsanedirMetin 2 bir efsanedirMetin 2 bir efsanedir

güzel günlerdi yıl 2006 metin2 başlamıştım alesta tramola serverları vardı sadece değişik itemli adamları görünce resim çekiyodum arşivde duruyor daha fazlası

• Neyse ki mmorpg furyasının olduğu dönemde Cabal Online da elit kitle ile oynadık.
  • Knight saygıyı bile öğretti. metin2 ne ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Herkes kendi cocuklugunda hangi oyun varsa onun icin ayni seyi soyluyor. Cocukken oyun oynamak daha eglenceli, o yuzden ne oynadiysan onu cok eglenceli hatirliyorsun, ozledigin sey de o oyun degil o stressiz, endisesiz, eglenceli hayatin.
    Aynen öyle hocam. Olayın psikolojik açıklamasını yapmışsınız

• quote:

Herkes kendi cocuklugunda hangi oyun varsa onun icin ayni seyi soyluyor. Cocukken oyun oynamak daha eglenceli, o yuzden ne oynadiysan onu cok eglenceli hatirliyorsun, ozledigin sey de o oyun degil o stressiz, endisesiz, eglenceli hayatin.
    Olay tam olarak bu. Ben de 2006-2008 gibi knight online oynamıştım o ara arkadaşlarla beraber oynamanın verdiği zevk yüzünden oynuyorduk.
    MMORPG türünden oynadığım da ilk oyundu o yüzden çok eğlenceli geliyordu.
    Oyun o dönemde zevkliydi ama günümüzdeki aynı türdeki oyunlara göre çok basit kalıyor, şu anki yeni nesil MMORPG'ler varken dönüp de yüzüne bakmazsın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harameyn

güzel günlerdi yıl 2006 metin2 başlamıştım alesta tramola serverları vardı sadece değişik itemli adamları görünce resim çekiyodum arşivde duruyor daha fazlası
    Soo da kasılırken saldıran kırmızı bayraklar

• Bende 4-5 mmorpg oynadım ama tek metin2ye bağlanabildim. Keşke olmasaydı tabi ama oynadık :) Bence bir oyun sade ve güzel gözükecek. Kinght online güzel hoş da ne dövüşü ne de grafikleri güzeldi. En son BDO oynadım mesela pek sevemedim. Crimson Desert daha kaliteli olursa deneyeceğim. Metin2'yi metin2 yapan dövüş sistemidir. Sade ve zevkli-gerçekçi uçuk kaçık değil göze hoş gelecek. Lonca veya grup ile köy basmak ne sarıyordu :)

Edit: Ayrıca her metin2 oynayan ya çalmış ya da çaldırmıştır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 24 Aralık 2019; 1:35:50 >
  • Metin 2’de elimde +9 yaptığım silahı takaslamak için uygun teklif veriyordum.Takas attığında kapatıp tekrar atıyorfum bu sırada +0 silahı koyardım.Mallar kanardı üzüldüm şuan.

• Geri donup hayatimin sonuna kadar o yillarda kalmak isterdim.

• Lisan master yapan ilk kişiydim. Mavi ülkedeydim ve kırmızı ülke dilini master yapmıştım. Hatta Metin2 forumda rehber de hazırlamıştım. Yayınladılar ve forumdan uzaklaştırılınca modlardan biri kendi hazırlamış gibi üzerine almıştı rehberimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kendimi bildim bileli annem ve babam çalışıyordu.Orta okul ve lise yıllarında 8 yıl İKV oynadım.Sabah 7 de işe giderlerdi 7:15 e alarm kurup kalkardım.Vay bee.Ne günler geçti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.