Şimdi Ara

Meteor sevdasına son (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psyco_oki

hehe bu dosya tamamen troj. ludur bu görüntüler de japkodan çekilmişdir

japko da 80 llw olduuğu için bu resimler çekebilir dosyanın adında hayır yok zate sss.rar

% 99 trojan !!!!!!!!

artık eski forumun tadını alamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

hehe bu dosya tamamen troj. ludur bu görüntüler de japkodan çekilmişdir

japko da 80 llw olduuğu için bu resimler çekebilir dosyanın adında hayır yok zate sss.rar

% 99 trojan !!!!!!!!

Dostum resimler japkoya ait olsa bile o resimdeki mage 80 olsa bile 3 tane 80 skillini atabilir mi sence ?

ki uskoda her serverda oynayan arkadaşmız var burda, illaki, birisi bu CarsiyaKirazGeldi nickli kişiyi tanıyordur.

bana usko gibi geldi bu olay. yada japkoda skillbug var :)

• Emeğin için sağol ama nmanin söylediği gibi Benim gördüğüm meteorlarda resimlerdeki gibi değil sadece birden çok nova düşüyomuş gibi gözüküyo.Ayrıca senin resmini çektiğin skilllerle ilgili bir video izledim ve onların 80 skilli olduğu yazıyordu.Sadece yanlışım varsa düzelt.SAna herhangi bir suçlama yapmıyorum çünki topicin aşına "alıntı yazmışsın
  • ss çekecenğinde işe yarar...fx klasöründe effectler var...nova ile meteorun dosyalarını deiştirior sanırım...
    sadece senin pcde öl gözükür başkaları göremez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

Emeğin için sağol ama nmanin söylediği gibi Benim gördüğüm meteorlarda resimlerdeki gibi değil sadece birden çok nova düşüyomuş gibi gözüküyo.Ayrıca senin resmini çektiğin skilllerle ilgili bir video izledim ve onların 80 skilli olduğu yazıyordu.Sadece yanlışım varsa düzelt.SAna herhangi bir suçlama yapmıyorum çünki topicin aşına "alıntı yazmışsın

haklısın bunlar 80 skill i, hiç mage charım olmadığı için bilmiyorum magelerle fazla ilgilenmediğimden böyle hatalar yapabilirim, uyardığın için teşekkür ederim
  • yalnız 1 sorun var galiba topic başlığını değiştiremiyorum
  • saçmalamısım edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Late4Escape -- 19 Haziran 2006; 22:32:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

skill bug?

skill bug değil biraz incele topici, sadece effect veriyor
  • Eylence amaçlı olabilir

Ama resimler uskodan degil jpkodan jpkoda uzak dogu dil pakedini yuklediginiz zaman aynı yazı tipi cıkıyor.
  • 1.bu dosyada virüs yok indirebilirsiniz
    2.dosya resimdeki gibi değil world programı ile açılıyor
    3.ayrıac fx i buldum ama kofolder\fx\ dosya ya girdim kofolder\fx\ böyle ara dedim bir şey bulunmadı biraz daha açarmısnı
  • En iyisi kasın levelinizi kendi skillinizi kendiniz açın. Böyle şeylere de gerek kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

1.bu dosyada virüs yok indirebilirsiniz
    2.dosya resimdeki gibi değil world programı ile açılıyor
    3.ayrıac fx i buldum ama kofolder\fx\ dosya ya girdim kofolder\fx\ böyle ara dedim bir şey bulunmadı biraz daha açarmısnı

masaüstündeki knight online dosyasına sağ tıkla / özellikler / hedef bul dediğinde karşına çıkar, orada gördüğün fx kofolder\fx\ oluyor direk hiçbir klosöre girmeden fx in içine at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 19 Haziran 2006; 22:50:00 >
  • şimdi nova atılıncamı meteor gibi gözükcek yoksa meteor atıldığındamı böyle gözükcek onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

şimdi nova atılıncamı meteor gibi gözükcek yoksa meteor atıldığındamı böyle gözükcek onu anlamadım

Meteor atınca 33 alanı gibi gözüküyor fakat nova atınca 2000 buffın şeklini alıyo Pillur atınca ne olduğunu ne sen sor ne ben söyliyeyim
  • quote:

şimdi nova atılıncamı meteor gibi gözükcek yoksa meteor atıldığındamı böyle gözükcek onu anlamadım

nova atınca 80 skill i gibi gözükücek (ben onu meteor sanıyordum) herneyse nova atınca resimde gördüğün gibi gözükücek ama istersen inferno atınca yine 80 skill i gibi gözükmesinide sağlaya bilirsin nasıl yapıcağını yazdım
  • deniyen varmı ben tam olarak ne yapacagımı anlamadım
  • buda Evade yaparken scaled skin gözükmesi

http://img191.imageshack.us/my.php?image=200661923512bl.jpg
  • ss varmı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::

quote:

Meteor atınca 33 alanı gibi gözüküyor fakat nova atınca 2000 buffın şeklini alıyo Pillur atınca ne olduğunu ne sen sor ne ben söyliyeyim

espri yapma adam gibi cvp istiyorum

Niye kızıyorsun ki? Adam açıklamış o kadar ben şaka yapıyorsun zannetim devam ettiriyorum
    Ayrıca evet nova meteor(yada o skill ne skilliyse işte) olarak gözüküyor.

• Anlamsız iş bunlar...Bunlar reklam kokan hareketler...Bİtek sen görüyon ne havan oluyo ki

Emeğe saygı çok uğraşmışsın helal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.